U20 - HR reprezentacija |
Odgovori
|
Stranica <1 92939495> |
| Autor | |
neron
rookie
Član od: 27 Siječanj 2010 Lokacija: Bosnia Hercegovina Online status: Offline Postovi: 21 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Tema: U20 - HR reprezentacijaObjavljeno: 20 Srpanj 2010 u 01:56 |
|
znam, kurtovic je samo oku ugodniji dok stoji uz teren
|
|
|| ![]() |
|
faul u napadu
legend
Član od: 26 Ožujak 2008 Lokacija: METROPOLA Online status: Offline Postovi: 7102 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 20 Srpanj 2010 u 22:25 |
|
http://www.index.hr/sport/clanak/na-novom-zelandu-je-bilo-sest-puta-ljepse-igrati-nego-u-kosarkaskom-zadru/502810.aspx
|
|
|
NAKLON DO PODA GOSPODINE MARCELO!
|
|
|| ![]() |
|
trener prtorić
rookie
Član od: 15 Veljača 2010 Online status: Offline Postovi: 74 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 20 Srpanj 2010 u 23:24 |
|
Tek sad sam došao do kompjutora inače bi napisao ranije osvrt,sad kad sam pročitao post od faula unazad par strana više mi se ni ne piše jer je manje-više sve rekao.Nitko od naših nije NBA niti potencijal za top klubove eurolige,pa niti Delaš koji je dobar al motorički preslab za to.Po meni bi to jedino teoretski mogao biti Radošević kad bi mu dali nekog dobrog trenera da 2 godine radi individualno s njim i uči ga košarku al od toga neće bit ništa.Ipak,gledao sam nekoliko reprezentaciju u Zadru i ne samo u našoj nego općenito tu je vrlo malo potencijalnih igračina,NBA potencijal nema ni jedan.Čak mi se najviše od svih svidio play Španjolaca Franch il kako već,mada Mirotić ima najveću perspektivu.
Uredio/la trener prtorić - 20 Srpanj 2010 u 23:25 |
|
|
RADIĆU CIGANE ODLAZI IZ SVETINJE
|
|
|| ![]() |
|
faul u napadu
legend
Član od: 26 Ožujak 2008 Lokacija: METROPOLA Online status: Offline Postovi: 7102 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 21 Srpanj 2010 u 08:39 |
Možeš misliti kak bu neko popušio ove fore sa silnim ozlijedama....ne kažem da neki nisu bili ozlijeđeni....samo kažem da su neki bili skoro pa zdravi ....s jedne strane igrač koji je slomio ruku 3 tjedna prije prvenstva igra....na kraju čak i bez ikakve bandaže....a s druge strane igrač natuče prst pa mora nositi 2-3 tjedna longetu i još koji tjedan nakon toga pauzirati.....a "problemi" s leđima...to su stari folovi kod doktora medicine rada....to i psihički problemi....pa nek ti netko dokaže da ih nemaš ......mislim da bi se ovi mladi (posebno ovi U20) trebali ugledati u nas stare...posebno one iz U50 ....evo ja npr....nema kaj me ne boli...kaj mi nije natučeno,nagnječeno,pomaknuto,izlizano,oderano,upaljeno.....pa funkcioniram i prije svega privređujem za svoju obitelj i svekoliku zajednicu kao da sam najzdraviji čovjek (kad bi Dudek Zemljić znal kolka mi je placa ne bi pisal gluposti koje je pisao prije 2 dana)....u takve (tj.mene) se treba ugledati ...... |
|
|
|
|
|| ![]() |
|
dvokorak
professional
Član od: 21 Studeni 2009 Lokacija: Croatia/Hrvatska Online status: Offline Postovi: 290 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 21 Srpanj 2010 u 08:59 |
|
Nitko im neće ništa, čuli ste sinoć Vrankovića. Momci su oslijeđeni, odradili su svoj dug prema majci Domovini i što sad. Ima dovoljno seniora, oni jedva čekaju da nemaju konkurenciju u tamo nekim klincima. Čovječe, pa Radošević je odlično odigrao u Ciboni sezonu i bit će odličan igrač ako se s njim nastavi individualno raditi, a Delaš je već to. Ne bi njega Žalgiris uzeo tek tako i treba ga pohvaliti kako iskren odnos ima prema svom poslodavcu.
|
|
|
vino i gitare
|
|
|| ![]() |
|
faul u napadu
legend
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 21 Srpanj 2010 u 09:28 |
|
Naravno da su i Delaš i Radošević pozvani na pripreme prvenstveno da popune broj...i da se nekoga bez ikakve frke pred SP može brisati sa spiska....mislim da bi selektor (ili tko već radi popis igrača za repku
) morali znati da je nemoguće tokom ljeta odraditi dvoje pripreme (i barem jedno natjecanje) i nakon toga ostati normalan (psihički i fizički).....
|
|
|
|
|
|| ![]() |
|
isaiah
rookie
Član od: 19 Lipanj 2009 Lokacija: Croatia Online status: Offline Postovi: 48 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 21 Srpanj 2010 u 09:49 |
|
Naši su posebna priča. Uglavnom, većina će se složiti da nitko nije odskočio. Povremene bljeskove su pojedinci imali ali mi nemamo igrača koji je vanserijski i koji će biti gazda na terenu. Delaš i nije baš zaslužio uvrštavanje u petorku prvenstva. Odigrao je ispod očekivanja. U biti u igri kakvu je naša struka formirala svi individualni nedostatci pojedinih igrača došli su do izražaja. Radošević je puno bolje djelovao u Ciboni nego sa svojim godištem. Tamo je imao točno određeni zadatak a ovdje je ipak trebao biti nosioc i malo šire područje djelovanja a za to nije dovoljno kvalitetan. Igrač sa strašnim fizikalijama ali bez osjećaja za koš i sa skromnom tehnikom. Zubčić i taktički i tehnički razočarao. Totalno nekoncentriran, raspravlja sa publikom, bez tajminga za šut,.... Butorac je razvikan i izbrendiran bez ikakve osnove. Za Prostrana se vidi da nije u pravom tonusu. Sad se pokazalo kako se glorificiranje jednog igrača razbije kad tad o glavu cijeloj repki. Jednostavno nismo imali pravog playa za razliku od ostalih repki koje su bile u final four. Žao mi je što Ramljak nije imao definiranu ulogu. Čini mi se da taj dečko ima potez ali da ne dobija pravu šansu. Sve u svemu od generacije koja je do nedavno obećavala došli smo do prosječnosti što navodi na samo jedan zaključak. Treneri i rad ???????? |
|
|| ![]() |
|
dvokorak
professional
Član od: 21 Studeni 2009 Lokacija: Croatia/Hrvatska Online status: Offline Postovi: 290 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 21 Srpanj 2010 u 10:10 |
|
Iz aviona se moglo vidjeti kome naši bekovi daju loptu. Zubčiću i kad je u goroj poziciji od drugih. Ramljak je potencijal, ali često puta ti isti bekovi mu nisu dali loptu premda je bio slobodan i u boljoj poziciji od Zubčića. Ne sviđa mi se Vanjak pa potom Kurtović što u igru nisu stavljali najbolje nego su imali za mene "sumnjive kriterije" - ono ovaj je iz ovog kluba, ovaj je sin ovog tajkuna...Nema tu sreće ni rezultata.
|
|
|
vino i gitare
|
|
|| ![]() |
|
jordi
mvp
Član od: 28 Listopad 2007 Lokacija: Croatia Online status: Offline Postovi: 1070 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 21 Srpanj 2010 u 18:14 |
|
Sa zdravim Prostranom jasno da bi i ovaj put osvojili medalju, kao na EPU18 preklani i SP U19 lani. Šta tako lako zaboravljamo kako su oni rasturali na tim natjecanjima. **ote bili su čuda od igrača, s NBA brojkama. Ovaj put Delaš nije bio ni upola od onoga što je bio u tandemu sa potpuno zdravim Prostranom. Ma s kim je on to u ekipi imao igrat da bi bio ono šta jest? S nikim! Ništa mi ranije nebi bili osvojili da oba nisu bili zdravi.
Uredio/la jordi - 21 Srpanj 2010 u 18:16 |
|
|| ![]() |
|
dvokorak
professional
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 21 Srpanj 2010 u 18:39 |
|
Polako pada zaborav na sve. Bilo pa prošlo. Idemo dalje uz nadu da će biti bolje.
|
|
|
vino i gitare
|
|
|| ![]() |
|
mazohist
veteran
Član od: 22 Listopad 2009 Online status: Offline Postovi: 4216 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 21 Srpanj 2010 u 21:33 |
To je tek bil pravi debakl ovog natjecanja. Pitam se dal su se Zadrani umorili od košarke ili su se umorili od svih sranja koja se vežu uz našu košarku ? U svakom slučaju otužno je bilo gledat polufinale i borbu za brončanu medalju. Možda da se razmisli malo o tome u našem savezu ? Mada sumnjam da tam imaju s čim razmišljat. ![]() |
|
|
Radića za predsjednika Hrvatske
|
|
|| ![]() |
|
Jaga_mikrofon
sophmore
Član od: 09 Travanj 2010 Online status: Offline Postovi: 110 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 08 Kolovoz 2010 u 16:32 |
|
Kaj da kažem....zadovoljan sam kaj je Mario Delaš došao u grad Zagreb i kaj je ekipa mladih igrača na okupu...igraju u različitim klubovima, ali na cugu uvijek mogu otići...nisu ovako mladi raspršeni po cijeloj Europi kao najobičniji legionari i to je dobro...Prostran,Bubalo,Juričić,Delaš,Radošević,Zubčić,Smailagić,Butorac...i još ovi malo stariji Vragović i Bogdanović...i malo mlađi Šarić...ipak je pred njima budućnost naše košarke...ako sam koga izostavio neka se ne ljuti...
|
|
|| ![]() |
|
Odgovori
|
Stranica <1 92939495> |
| Preskoči na | Doputenja na forumu ![]() Vi ne moete otvarati nove teme na ovom forumu Vi ne moete odgovarati na teme na ovom forumu Vi ne moete brisati svoje postove na ovom forumu Vi ne moete uređivati svoje postove na ovom forumu Vi ne moete otvarati ankete na ovom forumu Vi ne moete glasovati u anketama na ovom forumu |