FAQ FAQ  Pretraživanje foruma   Registracija Registracija  Prijava Prijava

U20 - HR reprezentacija

Odgovori Odgovori Stranica  <1 939495
Autor
jordi Vidi meni
mvp
mvp

Član od: 28 Listopad 2007
Online status: Offline
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat jordi Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Tema: U20 - HR reprezentacija
    Objavljeno: 02 Studeni 2007 u 19:34
Kad je toliko dobar šta ne igra u Kvarneru? U ovoj repki su uvijek igrali igrači koji stalno igraju u A1 ligi, a ne oni koji griju klupu. 
  ||   Nazad na vrh
Xplosiv Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 01 Studeni 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Xplosiv Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 02 Studeni 2007 u 01:54

Ipak se Fran Pilepić puno dokazao na nekim utakmnicama i trebalo bi i na njega računati jer po ovome šta vi pišete nigdje se ne spominje on, a veoma dobar igrač i talentiran. Nego ga je onaj Idi.t od izbornika koji vodi Dubrovnik maknija ća samo da bi svoje pogura.

Xplosiv Legenda
  ||   Nazad na vrh
Xplosiv Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 01 Studeni 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Xplosiv Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 02 Studeni 2007 u 01:51
 Mislim da bi tu mogao igrati i Fran Pilepić ako se ne varam.
Xplosiv Legenda
  ||   Nazad na vrh
martinska Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 26 Srpanj 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat martinska Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 06 Listopad 2007 u 13:58
 Nemate pojma već trabunjate o ničemu.
  ||   Nazad na vrh
brut Vidi meni
veteran
veteran

Član od: 17 Listopad 2006
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat brut Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 29 Rujan 2007 u 19:00

Šta je s UGRINOVSKIM? I on je 1988. godište. Sad je u Austriji. Malo igra, malo ne igra.

Gledao sam rostere prvoligaških klubova. Osim gore navedenih jako malo je tu jo¹ igraèa roðenih 1988. godi¹te koji bi mogli kandidirati za U20 dogodine. Ti su jo¹: ČOVIĆ, VUKIĆ, BANIĆ, GOVIĆ, DUGANDŽIĆ, BILANDŽIĆ, ŽUPIĆ. I to je sve. Dakle, kad gornjoj 15-torici dodaŠ ovih 8 to je sveukupno 23 igrača na koje, kako sada stvari stoje možeš ozbiljnije raèunati za U20 dogodine. Nije baš neka velika brojka za izbor repke. Još veći će problem biti ako velika većina njih bude uglavnom grijala klupu svojih klubova. 

Osim navedenih 13 igraèa iz ovogodišnje U18 (s Bogdanoviæem) koji su 1989. godište, ima u rosterima prvoliga¹kih klubova još njih skoro toliko, ali dogodine U20 nije njihovo godište jer su svi godinu mlaði i teško će se više od par njih probiti u tu repku. Ipak da ih se spomene: PENIć, SOBIN, REžIć, OSTOJIĆ, BUTERIN, PILEPIĆ, KARLOVIĆ (Svjetlost), ZORIć, ŠARAC, SOLDO, ŠKRLEC, BAČKO, JOZEPOVIĆ. Dakle, to je sveukupno 26 igraèa u A1 ligi koji su 1989.godište, ali njihova prava godina za U20 je EP 2009.g. Samo i njihov je najveći problem, nejveće većine, sudbina koja ih uglavnom drži na klupi svojih klubova. 

Uredio/la brut
  ||   Nazad na vrh
lobelo Vidi meni
mvp
mvp

Član od: 13 Svibanj 2006
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat lobelo Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 29 Rujan 2007 u 17:37

@dolac

Šta sad ti pametuješ a da ništa ne kažeš. U uvodu je navedeno mnogo igrača među kojima treba tražiti kandidate za U20 repku za EP U20 iduće godine.

I još sam tu naveo kako će sigurno biti mnogo forumaša s novim prijedlozima. Naravno da je to dobrodošlo za cjelovitu raspravu.

I ti se onda javiš i žestoko opališ po uvodu teme bez ikakvog konkretnog argumenta za bilo koje ime tamo već samo uopćeno ocjenjuješ da ima puno igrača koji su bolji od svih navedenih.

Pazi kažeš da IMA PUNO IGRAČA BOLJIH OD SVIH NAVEDENIH, a nisi u stanju niti jedno ime od tih puno boljih navesti.

I na kraju još nas psuješ Cibosa i mene.

Kao prvo, uvod je dan isključivo da se o njemu raspravlja i bez ikakvih je pretenzija s moje strane za bilo kojeg igrača.

Na EP U20 iduće godine mogu igrati igrači rođeni 1988. godine i mlađi. Tu su prije svega navedeni upravi igrači tog godišta od kojih su velika većina igrali 2006. godine na EP U18 (znači dogodine će imati 20 godina): BUBALO, VUKIČEVIĆ, PETKOVIĆ, BAČIĆ, A. DELAŠ, ĐUGUM, FILIPOVIĆ, JADRIJEVIĆ-TOMAS, MILEKOVIĆ, NERBER,  PERIĆ, PETANI, ŠAKIĆ i ŠKIFIĆ (zaboravio sam ŠODU), a prva trojica su već ove godine igrali na EP U20 s 19 godina i svi su bili u širem popisu te U20 ove godine i većina čak i dijelom na pripremama. 

Normalno je da se tom popisu kao mogući kandidati dodaju i igrači iz ovogodišnje U18, koji će dogodine imati 19 godina, jer svake godine u mlađim repkama igra netko godinu mlađi. Zato je i dan popis ovogodišnje U18, uz napomenu da je toj repki ove godine zbog ozljede nedostajao BOJAN BOGDANOVIĆ koji je čak priključen i prvoj ekipi Reala i već je igrao neke tekme.

To su sve imena koja su gotovo svi prošla sve prethodne odnosno mlađe reprezentativne državne selekcije i igrali su na EP U16 i U18 ove i ranijih godina. Dobar dio ih igra za prvoligaške klubove s nemalom minutažom. Sve to, dosadašnji reprezentativni staž i igranje za klubove A1 lige, jest argument zašto se baš ta imena spominju u uvodu.

E sad ima li pored navedenih još i drugih imena. Sigurno da ima. Ako i nema moguće je da neko novo ime iskoči u narednoj sezoni. U svakom slučaju koliko god da ih ima, pa neka ih ima i puno red ih je navesti i obrazložiti takav prijedlog, a ne odmah na nož i bez argumenta napadati i ne predložiti ni jedno novo ime (a govoriti da ih ima puno boljih od navedenih). Daj, čovječe nabroji ih, imenuj ih svih koji su bolji od svih gore, pa neka se na forumu o svemu raspravi.

||   Nazad na vrh
DOLAC Vidi meni
sophmore
sophmore

Član od: 09 Veljača 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat DOLAC Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 29 Rujan 2007 u 14:00

Dragi Labelo i Cibos,ovako niti Danko Radić ne bi počeo forum.

Pa svi ovi koje ste nabrojili ili su premladi nisu za Reprezentaciju U 29,ili su več oitrošeni u reprezentativnim akcijama.NIšta od navedenoga.

Ima puno puno igrača koji su bolji od svih navedenih.

Možda da im dadete difovce Caktaša,Kuncea ili možda Brajkovića.Pa onda neka ih sve nagleda Vanjak ili Pepsi.

Idite lepo u tri ..čke

||   Nazad na vrh
cibos Vidi meni
mvp
mvp

Član od: 29 Lipanj 2006
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat cibos Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 24 Rujan 2007 u 22:33
treba profesionalan trener u savezu za mladje uzraste,pod hitno.ali covjek sa iskustvom vodjenja velikih utakmica,a neki difovac ili lijevi trener(npr.caktas)...petorka:petkovic,kruslin,bogdanovic,del as,vukicevic(radosevic)...uz to mislim da su igraci 90 godista puno talentiranija generacija i da bi vec iduce godine oni trebali dobiti mjesto u repki,pa je moguce da bi s tim iskustvom za dvije godine dominirali...
za sve koji sumnjaju ko je najveci...
http://www.youtube.com/watch?v=0k6LU_vc6-A
  ||   Nazad na vrh
lobelo Vidi meni
mvp
mvp

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat lobelo Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 22 Rujan 2007 u 20:51

I za ovu repku kao i za one mlađe mislim da treba odmah izabrati izbornika i on objaviti širi popis kandidata za repku. Da se zna i da igrači imaju u planu da sve šta rade i kako igraju ima i za cilj, ne samo klubski rezultat, već i da se probiju u repku na EP 2008.

||   Nazad na vrh
lobelo Vidi meni
mvp
mvp

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat lobelo Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 21 Rujan 2007 u 23:12

Za ovu repku moći će igrati igrači rođeni 1988. i mlađi.

Mislim da će kandidirati Franjo BUBALO, Filip VUKIČEVIĆ i Luka PETKOVIĆ koji su rođeni 1988. godine i već su ove godine s 19 godina igrali na EP U20.

Zatim igrači rođeni 1988., koji su bili u širem popisu, a neki i na pripremama ovogodišnje U20, ali nisu ušli u 12 koji su išli na EP, a to su: Jakov BAČIĆ, Ante DELAŠ, Ante ĐUGUM, Mario FILIPOVIĆ, Igor JADRIJEVIĆ-TOMAS, Ivan MILEKOVIĆ, Ante NERBER, Mislav PERIĆ, Teo PETANI, Željko ŠAKIĆ i Jure ŠKIFIĆ.

Kao moguće kandidate treba ubrojiti i igrače koji su ove godine igrali za U18 na EP, a koji će dogodine imati tek 19 godina, a to su:

No

Name

Pos.

Height

4

Marko Radic

G

1.86

5

Sven Smajlagic

G

1.90

6

Karlo Vragovic

G

1.91

7

Mario Delas

FC

2.04

8

Aljosa Sarac

G

1.90

9

Antonio Ostric

F

2.00

10

Filip Kruslin

G

1.99

11

Marijo Hajdic

FC

2.03

12

Pavle Marcinkovic

G

1.97

13

Marino Sarlija

C

2.03

14

Robert Rikic

C

2.17

15

Miro Bilan

FC

2.09

uz napomenu da trojica od njih neće imati ni 19 već samo 18 godina (Smajlagić, M.Delaš i Rikić) pa će prije kandidirati za U18 kojoj pripadaju.

I još tu treba dodati BOJANA BOGDANOVIĆA iz Reala, koji je 1989. godište, kao ozbiljnog kandidata za U20, uz nadu da je sanirao zdravstvene probleme i da će uspješno igrati tijekom sezone.

Nadam se da time lista nije iscrpljena i da će se kroz uspješne igre tijekom sezone pojaviti još poneko novo ime.

A sigurno ima i forumaša s novim prijedlozima.

Ove godine je izbornik U20 repke na EP (10. mjesto) bio Goran CAKTAŠ. Tko će pripremati i voditi U20 na idućem EP 2008. godine?  

||   Nazad na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 939495

Preskoči na Dopuštenja na forumu Vidi meni