FAQ FAQ  Pretraživanje foruma   Registracija Registracija  Prijava Prijava

U20 - HR reprezentacija

Odgovori Odgovori Stranica  <12345 95>
Autor
Silvio Vidi meni
sophmore
sophmore

Član od: 31 Srpanj 2009
Online status: Offline
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Silvio Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Tema: U20 - HR reprezentacija
    Objavljeno: 19 Srpanj 2010 u 22:59
Ja stvarno ne razumijem, imamo jednu dobru generaciju i svi pljuju po njoj nakon jednog loseg turnira (dobri 2008 i odlicni 2009). Da su uzeli zlato, vi bi ljudi vjerojatno rekli da ne valja jer nismo sve utakmice dobili s 10+ razlike.

Ipak smo na kraju 4. sta je dobro. Doduse, cetvrti od 5 ozbiljnih reprezentacija nije dobro, ali opravdanje s ozljedama stoji, ozljede nisu bile izmisljene, bilo je vidljivo na HTV.

Sta se tice HTV, dogodilo se isto sta i tenisacima. Kad neki nasi pobijedi 5 dobrih igraca, a onda se HTV ukljuci na kraju kad ovaj popusi od Federera ili Nadala 6-2 6-2, pa raja prica "vidje kako je los". A ne racunaju koliko je tesko doci do finala. Ova U20 repka je sasvim OK, ali 99% ljudi ce ih pamtiti po ove 3 utakmice na HTV gdje su svaku bili losija ekipa, a 2 od 3 i izgubili. Niko ne broji silne pobjede, nekih 80% pobjeda (onako odoka) u zadnjih nekoliko godina ovog 1990 godista.

||   Nazad na vrh
DOLAC Vidi meni
sophmore
sophmore

Član od: 09 Veljača 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat DOLAC Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 19 Srpanj 2010 u 21:39
Zakaj se ovaj Dudek ohvatio bit će tu košarkaša i sličnih pizdarija.
Ovo je slabo,moglo je i gore da smo izgubili od Srba,a ovako je to kad konobari kolo vode.
Zašto onda postoje škole?
  ||   Nazad na vrh
tvrdko.puter Vidi meni
champion
champion

Član od: 23 Srpanj 2009
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat tvrdko.puter Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 19 Srpanj 2010 u 20:18
Nerad, Nerad, i samo Nerad!

ili:

Nerast, Nerast, i samo Nerast!!
FAULe, VRATI SE!!!
Ne daj se Faule
Ne daj se godinama moj Faule!!!
  ||   Nazad na vrh
donald duck Vidi meni
sophmore
sophmore

Član od: 08 Listopad 2009
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat donald duck Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 19 Srpanj 2010 u 19:29
Ja i dalje mislim da je ovo solidna ekipa, u budućnosti će izbaciti par solidnih klupskih igrača, NLB nivoa, a to je po meni napredak u odnosu na prošle generacije. Jedino mi je nejasno da ti mladi igrači koji se posuđuju u A2 ligaše bivaju prepušteni sami sebi, da se ne ispravljaju greške, naši igrači na izlasku iz bloka kao i na picku, ne navlače ramenom na blok, bekovi trebaju 5 do 7 sekundi da se riješe lopte, a pritom ne stvaraju višak. Svaki naš pokušaj picka bio je u 50% slučajeva faul centra u napadu!
be cool, stay beautifull
  ||   Nazad na vrh
pascalrolla Vidi meni
champion
champion

Član od: 26 Rujan 2009
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat pascalrolla Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 19 Srpanj 2010 u 16:16
Izvorno objavio/la mazohist

Izvorno objavio/la pascalrolla

na trenutke dok sam gledao tekme činilo mi se da smo više šuterska repka nego košarkaška...

Je , tak nekak si i meni činilo a svi su me uvjeravali da smo najjači pod košem i da bumo sve odnjeli leđima, a kad ono mi po starom dobrom običaju.LOL

ne volim ja sad nešto pljuvat i ponižavat al onaj kurtović može voditi trećeligaše...isprika u hrvatskoj takav može i prvoligaše...protiv srba smo slučajno pobijedili...grci nas razmontirali a protiv španjolaca kraj tragedije...s obzirom na domaći teren i bez obzira na ozljede moralo je puno bolje...moram priznati da me je batur iznenadio,pozitivno
  ||   Nazad na vrh
dudo_zemljić Vidi meni
champion
champion

Član od: 21 Svibanj 2010
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat dudo_zemljić Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 19 Srpanj 2010 u 16:07
a kad ono mi po starom dobrom običaju.LOL
pa nemre se kurtonović sam' tak' odreći 'slavne' tradicije....čovjek štuje 'vrijednosti' haklaWink
dankec, jel' uvoziš barillu ili?
  ||   Nazad na vrh
mazohist Vidi meni
veteran
veteran

Član od: 22 Listopad 2009
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat mazohist Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 19 Srpanj 2010 u 16:05
Izvorno objavio/la pascalrolla

na trenutke dok sam gledao tekme činilo mi se da smo više šuterska repka nego košarkaška...

Je , tak nekak si i meni činilo a svi su me uvjeravali da smo najjači pod košem i da bumo sve odnjeli leđima, a kad ono mi po starom dobrom običaju.LOL
Radića za predsjednika Hrvatske
  ||   Nazad na vrh
dudo_zemljić Vidi meni
champion
champion

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat dudo_zemljić Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 19 Srpanj 2010 u 16:05
passcalrolla.....istina...i meni se to činilo, u gotovo svim tekmama naše repke.
kad smo igrali kako spada, kao momčad, rastavili smo francuziće. nije nebitan podatak, da je tada još igrao olivari....ozljedio se protiv paštara.

||   Nazad na vrh
mazohist Vidi meni
veteran
veteran

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat mazohist Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 19 Srpanj 2010 u 16:04
Izvorno objavio/la dudo_zemljić

uz to....španjolci su izgubili od njemaca, francuza i rusa na ovom EP-u. ako netko i dalje misli da su oni nešto posebno....

Naravno da Španjolci nisu nikaj posebno al onaj njihov katalonac je preposeban i ak se ne varam on se dost odmaral na ovom prvenstvu jer je nekaj bil ozljeđen. A dobar im je i onaj plej, a i onaj drugi centar nas je razmontiral. A kaj se tiće francuza nekak mi je palo na pamet kaj nam je jedan kolega forumaš lijepo sugeriral da je možda bolje tu tekmu izgubit. Nekak mi se čini ma kolkogot to ne izgledalo sportski da su ga možda francuzi poslušali i malo tankirali u toj tekmi. Embarrassed

Uredio/la mazohist - 19 Srpanj 2010 u 16:09
  ||   Nazad na vrh
pascalrolla Vidi meni
champion
champion

Član od: 26 Rujan 2009
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat pascalrolla Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 19 Srpanj 2010 u 15:57
  ||   Nazad na vrh
dudo_zemljić Vidi meni
champion
champion

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat dudo_zemljić Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 19 Srpanj 2010 u 15:56
uz to....španjolci su izgubili od njemaca, francuza i rusa na ovom EP-u. ako netko i dalje misli da su oni nešto posebno....
  ||   Nazad na vrh
mazohist Vidi meni
veteran
veteran

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat mazohist Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 19 Srpanj 2010 u 15:54
Izvorno objavio/la laki

Izvorno objavio/la mazohist

Mi imamo naš poznati sitem igre koji nas konstantno dovodi do gubljena bitnih tekma. Taj sistem nema ime, taj sistem ni ne postoji. To se zove improvizacija ili ti igra po osjećaju. Nekada davno je to prolazilo jer smo imali Dražena, nakon toga nikak da shvatimo da bi trebali stvarat igru,a ne očekivati dolazak Godota ili tak nekaj ak se ne varam, ostalo mi iz lektire. Mada moram priznat meni je taj naš sistem na kraju kad razmislim dost romantičan.Embarrassed

stihija misliš? nema u nas dovoljno kreativnosti da bi se to što naši rade nazvalo improvziacija...

Može i tak, pogotovo kad Planinić i Ukić krenu improvizirat. Sviđa mi se stihija.Embarrassed
  ||   Nazad na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12345 95>

Preskoči na Dopuštenja na forumu Vidi meni