FAQ FAQ  Pretraživanje foruma   Registracija Registracija  Prijava Prijava

U16 - HR reprezentacija

Odgovori Odgovori Stranica  <1 34567 227>
Autor
kresimir Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 13 Travanj 2007
Online status: Offline
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat kresimir Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Tema: U16 - HR reprezentacija
    Objavljeno: 11 Siječanj 2008 u 12:10
Izvorno objavio/la pax +

završene su još jedne pripreme kandidata za euro. u selcu su ekipu trenirali vanjak, umberto (zadar), nazor (split) i sinković (svugdje po malo). na pripremama su sudjelovali sljedeći pacijenti:

Izvorno objavio/la pax +

splitski tovari najev, madunić i katić, trogirski kolega roso,

splitsko dalmatinska županija koja je od Grada Zagreba popušila 30 komada

Izvorno objavio/la pax +

riječki šuteri kučan, surina, pernuš,

primorsko goranska županija koja je od Grada Zagreba popušila 40 komada

Izvorno objavio/la pax +

zagrebački buldozi danilo, došen i pavelić,

KK Zagreb koji je od Grada Zagreba popušio 45 komada

Izvorno objavio/la pax +

klinac iz dubrave stipe,

Sreća njegova da nije bio u selekciji Grada Zagreba, jer izgleda da izbor u zagrebačku gradsku selekciju automatski briše igrača sa svih reprezentativnih spiskova.

||   Nazad na vrh
woogla Vidi meni
mvp
mvp

Član od: 22 Listopad 2006
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat woogla Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 11 Siječanj 2008 u 14:44
 najbolje bi bilo da nam onda za repku igraju članovi ekipe grada zagreba
..nema greške, ja sam najveća greška..
  ||   Nazad na vrh
The_Answer Vidi meni
veteran
veteran

Član od: 04 Rujan 2006
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat The_Answer Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 11 Siječanj 2008 u 23:51
zakaj su zvali maloga stipu , samo mi to nije jasno, pa on je 93', i ima punoo boljih bekova od njega, u 93' nema, ali 92' ima puno ljudi samo u zagrebu koji su bolji od njega, a kamoli u cijeloj hrvatskoj... 
  ||   Nazad na vrh
john doe Vidi meni
champion
champion

Član od: 18 Ožujak 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat john doe Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 12 Siječanj 2008 u 01:33
možda ti,a? hahahaha 
  ||   Nazad na vrh
pax + Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 06 Prosinac 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat pax + Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 14 Siječanj 2008 u 10:48

opa, neko je ljubomoran, jeli kresimire. jedini razlog zašto je zagreb županijski prvak je taj što su zajedno na treninzima već dosta dugo. to vrijedi i za drugi zagreb. split je ima samo 1 zajednički trening, rijeka 2, zadrani ne znaju ni imena suigrača, a to šta je tvoja županija cili život skupa na treningu nema veze, jeli. za 2 sata zajedničkog rada nikakva taktika se ne stigne spremit. a što se tiče "prvaka" u reprezentaciji, morati ćeš pitati vanjka, on barem zna tko se razumije u košarku. zagerb mu očito ne paše. možda je ljubomoran. a svašta

pax
  ||   Nazad na vrh
kresimir Vidi meni
rookie
rookie

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat kresimir Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 14 Siječanj 2008 u 12:16
Izvorno objavio/la pax +

opa, neko je ljubomoran, jeli kresimire. jedini razlog zašto je zagreb županijski prvak je taj što su zajedno na treninzima već dosta dugo. to vrijedi i za drugi zagreb. split je ima samo 1 zajednički trening, rijeka 2, zadrani ne znaju ni imena suigrača, a to šta je tvoja županija cili život skupa na treningu nema veze, jeli. za 2 sata zajedničkog rada nikakva taktika se ne stigne spremit. a što se tiče "prvaka" u reprezentaciji, morati ćeš pitati vanjka, on barem zna tko se razumije u košarku. zagerb mu očito ne paše. možda je ljubomoran. a svašta

Na koga bi trebo bit ljubomoran?
Na one koji su popušili 30 ili na one koji su popušili 45 razlike? Ili na one između, koji su popušili 40 (rijeka)?

Ovdje se ne radi o tome da je jedna ekipa uigranošću uspjela odigrati egal protiv jačih pojedinaca, nego o tome da je grad zagreb (i na vlastito iznenađenje) samljeo sve što mu se našlo na putu. O kakvoj ti uigranosti pričaš, pa valjda je KK Zagreb uigraniji od selekcije. Kakav cijeli život, bila su tri treninga, nikad u istom sastavu, cedevita i zagreb priključili su se tek kasnije, da bi se onda još zagreb poslije povukao. Nakon zadnjeg treninga otkazala su dva najbolja visoka igrača, i ova ekipa koja je konačno nastupila nije imali ni jedan trening u tom sastavu.

Vanjak nije ni bio u crikvenici,
tako da tu ne znam uopće što bi rekao.
  ||   Nazad na vrh
siget Vidi meni
mvp
mvp

Član od: 01 Listopad 2006
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat siget Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 15 Siječanj 2008 u 13:17

Izvorno objavio/la The_Answer

zakaj su zvali maloga stipu , samo mi to nije jasno, pa on je 93', i ima punoo boljih bekova od njega, u 93' nema, ali 92' ima puno ljudi samo u zagrebu koji su bolji od njega, a kamoli u cijeloj hrvatskoj... 

Vujo je bolji igrač od Stipe, i trebo bi po svemu biti četvrti zagrebaš u repki.

Nadam se da će na kraju tako i biti.

||   Nazad na vrh
siget Vidi meni
mvp
mvp

Član od: 01 Listopad 2006
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat siget Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 15 Siječanj 2008 u 14:16

Izvorno objavio/la woogla

najbolje bi bilo da nam onda za repku igraju članovi ekipe grada zagreba

Ti se zekaš, ali krešimirove primjedbe dijelom ipak stoje.

Glupo je da baš niko iz ekipe koja je osvojila županijsko nije u repki.

Barem dvojica bi fakat trebao biti minimum, po jedan iz Cibone (Broz) i Cedevite (ne znam baš ko konkretno, ali Beni je kao MVP možda zaslužio priliku, inače ovo prvenstvo fakat ne znam čemu služi).

Što ako je 6 ljudi iz regije centar. Zašto ne bi bili. Repka po ključu nema smisla.

Uredio/la siget
  ||   Nazad na vrh
pax + Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 06 Prosinac 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat pax + Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 15 Siječanj 2008 u 19:24

1. krešimire jeste, bili ste najbolja ekipa na prvenstvu, zato ste valjda bili prvi.

2. umberto je bio u crikvenici na većini utakmica, nazor na svakoj.

3. gospodo, na stipu se računa do godine, ova repka mu je samo veliki plus iako sumljam da će na euro.

4. neka se podpiše ko misli da vujo može konkurirat zadrovecu, surini, paveliću, došenu, mišiću ili katiću. europsku elitu neću spominjat.

5. neka se podpiše ko misli da itko iz zagreba zadovoljava kriterije koje postavlja vanjak.

6. repka po svemu ima smisla, što bi vi, 12 bekova?

pax
  ||   Nazad na vrh
kresimir Vidi meni
rookie
rookie

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat kresimir Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 16 Siječanj 2008 u 16:23
Izvorno objavio/la pax +

5. neka se podpiše ko misli da itko iz zagreba zadovoljava kriterije koje postavlja vanjak.

Da znam koji su to kriteriji koje postavlja Vanjak,
možda bi ti mogao reći ispunjava li ih tko ili ne.

Ovako, teško je nekome iz cedevite znat što treba napravit da dospije u repku. Ono što prvo pada na pamet, a to je zgazit ekipe u kojima ima 3 do 4 reprezentativca očito nije faktor pri izboru.

Ajde ti koji imaš očito te vrijedne informacije,
podijeli s nama smrtnicima koji su konkretno Vanjkovi kriteriji, i ja ču ti potpisat za svakoga ko je nastupio u gradskoj selekciji objektivno da li ih ispunjava ili ne.
  ||   Nazad na vrh
stručnjak Vidi meni
sophmore
sophmore

Član od: 15 Siječanj 2008
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat stručnjak Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 16 Siječanj 2008 u 17:20
Izvorno objavio/la pax +

5. neka se podpiąe ko misli da itko iz zagreba zadovoljava kriterije koje postavlja vanjak.

Gdje se treba potpisat. U zagrebu ima toliko kvalitetnih igrača koji bi tu trebali bit.

||   Nazad na vrh
ljatko Vidi meni
professional
professional

Član od: 18 Studeni 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat ljatko Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 16 Siječanj 2008 u 18:01
Izvorno objavio/la stručnjak

Izvorno objavio/la pax +

5. neka se podpiąe ko misli da itko iz zagreba zadovoljava kriterije koje postavlja vanjak.

Gdje se treba potpisat. U zagrebu ima toliko kvalitetnih igrača koji bi tu trebali bit.

slažem se

||   Nazad na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 34567 227>

Preskoči na Dopuštenja na forumu Vidi meni