FAQ FAQ  Pretraživanje foruma   Registracija Registracija  Prijava Prijava

B1 liga - CENTAR

Odgovori Odgovori Stranica  <1 545546547548549 565>
Autor
subsonikđou Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 19 Listopad 2011
Online status: Offline
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat subsonikđou Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Tema: B1 liga - CENTAR
    Objavljeno: 22 Travanj 2012 u 08:13
Maksimir i Zapad pobjedili.
:) www.officeshoes.hr
manijakakaka@net.hr
  ||   Nazad na vrh
killerloop Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 18 Prosinac 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat killerloop Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 22 Travanj 2012 u 21:06
Podsused - Ivanić 81:72 (40:36)
  ||   Nazad na vrh
Panta Rei Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 30 Rujan 2010
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Panta Rei Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 22 Travanj 2012 u 22:34
Sisak - Jaska 92:71
Fortuna - Zapad 58:81
Maksimir - Petrinja 109:57
Duga Resa - Medveščak 73:82

Uredio/la Panta Rei - 22 Travanj 2012 u 22:42
  ||   Nazad na vrh
superpower Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 17 Listopad 2009
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat superpower Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 22 Rujan 2012 u 09:22
pozz ekipa,sezona samo što nije počela,a nigdje nikoga!?Transferi i pojačanja?
  ||   Nazad na vrh
Taliban Vidi meni
sophmore
sophmore

Član od: 14 Listopad 2008
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Taliban Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 22 Rujan 2012 u 09:53

Za početak raspored lige.

http://free-zg.htnet.hr/bligacentar/
  ||   Nazad na vrh
superpower Vidi meni
rookie
rookie

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat superpower Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 22 Rujan 2012 u 10:31
Svaka čast!Nego,navodno se Susedgrad raspao,tako da ostaje jedno slobodno mjesto viška u a2,jel ima ko podrobnijih ingormacija!?
  ||   Nazad na vrh
rozapigy Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 12 Siječanj 2012
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat rozapigy Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 22 Rujan 2012 u 16:03
nisu se raspali, nego im je otislo par igraca ajmo reci glavnih,,naravno da ce igrati ali ce biti oslabljeni. a i da su se raspali liga bi se igrala sa neparnim brojem klubova jer je raspored za b1 vec napravljen. ne moze se to samo tako.
  ||   Nazad na vrh
malo morgen Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 19 Travanj 2010
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat malo morgen Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 22 Rujan 2012 u 19:15
sve se može u hrvatskoj za pare! Za pare su i oni ušli nezasluženo u a2. Ali vidi se da pravda dođe na svoje!!!
Zapad će vas sve pregazit ove sezone. Bez poraza....
O, pojačanjima ćete saznat u novinama ili na HRT:-)
  ||   Nazad na vrh
superpower Vidi meni
rookie
rookie

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat superpower Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 22 Rujan 2012 u 19:27
Navodno Čolak trenira sa Zapadom,al mislim da to nije nista definitivno,ako dođe koja dobra ponuda,sigurno ce otici,ko i prosle godine!
  ||   Nazad na vrh
rozapigy Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 12 Siječanj 2012
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat rozapigy Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 23 Rujan 2012 u 14:35
netreba zapadu Čolak da bi bili prvi. bit ce vjerojatno tako i tako. ne vidim ko bi ih mogao sje...., osim ako se savia ne dovede 8 placenika koju ce drzati cijelu sezonu,ali tesko...
  ||   Nazad na vrh
Tsunami Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 05 Listopad 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Tsunami Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 23 Rujan 2012 u 22:50
Poštovani,

Kao direktor tvrtke INSIGNITUS SEMPER d.o.o. predstavljam Vam projekt “BasketManija”. Naime, BasketManija je program (aplikacija) koja služi za vođenje statistike na košarkaškoj utakmici. Naš cilj je uspostaviti BasketManiju na 
svim natjecateljskim razinama (prva, druga, treća liga, juniori, kadeti, ženska košarka, itd.). Nakon temeljnog istraživanja tržišta došli smo do zaključka kako je vođenje statistike (i uvid u nju) koristan za trenere, igrače i u nekim slučajevima i za agente ili skaute. Još jedna prednost našeg projekta, je moderniziranje košarke u zemlji. Sve se obavlja elektroničkim putem. Sve to pridonosi našem glavnom cilju, a to je populariziranje košarke. Dakle, uz aplikaciju, u paket je uključena i objava statistike. Objavljivat ćemo statistiku s odigrane utakmice, i voditi akumuliranu statistiku svakoga pojedinca (igrača). Cijena cijelog paketa je 500 kuna ili 70 eura (za sve kupce van Hrvatske). Uz to možete i posjetiti webstranicu tvrtke koja je navedena dolje na kojoj pod proizvodi mozete naci detaljnije informaicje o BasketManiji. U slučaju da ste zainteresirani za BasketManiju, molim Vas kontaktirajte me putem inboxa, mozete i ostaviti svoj email ili broj telefona kako bih vas mogao kontaktirati.

Hvala Vam na vremenu. U nadi da ćemo ostvariti pozitivnu suradnju,

Srdačno Vas pozdravljam,

Goran Nagradić

http://www.insignitussemper.com/
  ||   Nazad na vrh
Taliban Vidi meni
sophmore
sophmore

Član od: 14 Listopad 2008
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Taliban Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 24 Rujan 2012 u 08:17
Izvorno objavio/la rozapigy

netreba zapadu Čolak da bi bili prvi. bit ce vjerojatno tako i tako. ne vidim ko bi ih mogao sje...., osim ako se savia ne dovede 8 placenika koju ce drzati cijelu sezonu,ali tesko...
Puši Zapad već u prvom kolu, Medvedi su puni snage i samopouzdanja. Baš kao i hokejaši.
http://free-zg.htnet.hr/bligacentar/
  ||   Nazad na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 545546547548549 565>

Preskoči na Dopuštenja na forumu Vidi meni