FAQ FAQ  Pretraživanje foruma   Registracija Registracija  Prijava Prijava

B1 liga - CENTAR

Odgovori Odgovori Stranica  <1 23456 565>
Autor
ledeni Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 25 Rujan 2007
Online status: Offline
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat ledeni Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Tema: B1 liga - CENTAR
    Objavljeno: 27 Rujan 2007 u 15:12
Izvorno objavio/la sexmashine

[QUOTE=ledeni] Dobro, ovo je sad već zafrkancija. Taj Sv. Petar je jedna ekipica koja je do±la iz C lige ,a realna vrijednost im je donji dio tablice, ako ne i borba za ostanak. Ipak se u B ligi igra " kvalitetnija " ko±arka nego u C ligi gdje je sve puno haklera i neozbiljnih momčića. Malo budu dečki zazujali kad dođu recimo u Petrinju , Dugo Selo ili Jasku koji su stabilni b-liga±i a rijetko gube doma, a da ne pričamo o kvalitetnijim ekipama. Tolko o Petru il kak se već zovu.

Vidi se da ne poznajeą previąe ekipe. Sv.Petar se dokazao pobjedama( tri puta) protiv Labrade, dva puta protiv Jaske. Zato nemoj govorit o nekim Petrinjama i Dugom selu. Pricekaj da počne liga pa cemo vidjet. Nemoj unaprijed podcijenjivati.

Mili moj, nemoj se ljutit ako sam podcjenio Svetog Peru! Svaka čast, vidjet će se kroz ligaške utakmice, al ako se ne varam ove tekme koje si naveo su bile prijateljske, a to ti je ko noć i dan.

A ovaj kaj veli da sam nadobudan, osobno nemam niš s Petrinjom al znam da su dečki uvijek tam napaljeni do bola i niko se nemre baš tak lako prošetat kroz njihovu dvoranu.Očito nisi nikad bio tamo ili si pak tolka igračina da si ih sam pobijedio.Al,nekak si mislim da ipak nisi.   

||   Nazad na vrh
medved Vidi meni
rookie
rookie

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat medved Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 27 Rujan 2007 u 15:54
Jastrebe i Ledeni, tak ste se i prosle godine nabrijavali. Jaska jaska jaska....i jaska bila u kurcu, a ove godine su out. Jaskancima samo da se jedan faul ne svira i oni se svi nadure. Sveci su duplo jaci od Jaske, a o Medvedima da ne govorim, koji ce harati ovom ligom. A jucer smo mi izgubili jednu smjesnu utakmicu, koju necu komentirat.  
  ||   Nazad na vrh
ledeni Vidi meni
rookie
rookie

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat ledeni Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 27 Rujan 2007 u 16:49
 Medvediću, Jaska je bila u k..... prošle godine ali i takva jadna vas ja uspjela pobijedit u Jaski. E, jel vam trener onaj od prošle godine? Lik vam je katastrofa. Jadni Čuna, da samo zna kam je došel!
  ||   Nazad na vrh
filđekson Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 27 Rujan 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat filđekson Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 27 Rujan 2007 u 18:31
 medvjedu,meni nije jasno od kud tebi informacije o medvešćaku,njihovim prijateljskim utakmicama i općenito što se događa unutar kluba.Jel ti možda treniraš u medvešćaku pa da sve to znaš,jer ja sam razgovarao sa nekim igračima iz kluba kad sam ih upitao za Čunu,začuđeno su me pogledali i pitali tko je taj.
phil je osvojio 10 prstenova,a ja ću jednog dana 11
  ||   Nazad na vrh
YEBATCH Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 28 Rujan 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat YEBATCH Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 28 Rujan 2007 u 10:42
Fakat je zgodan onaj play iz jaske, bio bi dobar glumac, čekaj malo pa on već je dobar glumac
U obrani gust češalj, u napadu kiša koševa
  ||   Nazad na vrh
zorona Vidi meni
mvp
mvp

Član od: 27 Listopad 2006
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat zorona Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 28 Rujan 2007 u 11:59

jucer sam razgovarao s trenerom d.rese...niti cunovic ide u medvescak,niti tomasic ide u zoronu...D.RESA JE OSTALA KOMPLETNA..a obzirom da zadnje 2 godine zavrsavaju medu prve tri ekipe-logicno da je sigurno jedna od favorita lige...prosle godine su napokon proigrali i u gostima(sto prijasnjih godina nije bio slucaj)...uostalom-na kraju sezone je odlucivao medusobni susret izmedu d.rese i zorone...

zadnjih 3 godine je vrijedilo pravilo-tko dobije u d.resi-prvak b1 lige...nesto slicno ocekujem i ove godine...

||   Nazad na vrh
zorona Vidi meni
mvp
mvp

Član od: 27 Listopad 2006
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat zorona Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 28 Rujan 2007 u 12:03
 e da, i stariji gazic se NAVODNO vratio u zoronu iz kutine...
  ||   Nazad na vrh
FRUKTOFURANOZA Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 16 Travanj 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat FRUKTOFURANOZA Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 28 Rujan 2007 u 14:08
 Upravo takav podcjenjivački ton je potreban Sv. Petru da zablista u pravom svjetlu. Prošle sezone imali su epitet nagazne mine, a opet su ušli u viši rang. Ove godine uopće ne sumnjam da će, uz Svece, samo još dvije ekipe biti u konkurencii za sam vrh. To su, iz pouzdanih izvora saznajem, Moslavina te po nekima Duga Resa koja mora poraditi na gostovanjima.  Što se tiče pojačanja, dovoljno je reći da su i Bethel i Apkomedah zdravi te da bez problema podnose spartanske treninge i trčanje po Schlosserovim stubama. Također saznajem da se vodi velika bitka za poziciju jedan gdje novopridošli Bethel želi pronaći svoje mjesto pod suncem.
  ||   Nazad na vrh
jastreb Vidi meni
sophmore
sophmore

Član od: 16 Rujan 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat jastreb Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 28 Rujan 2007 u 18:14

bok decki!jel imate vi pametnijeg posla od zafrkavanja malog playa jaske i imate li kakvih konstruktivnih komentara?okanite se decka-trudi se koliko ide i s nikim se ne kaci.dajte ga se malo okanite na ovom forumu.

Oni koji ga ne vole, dosli su na svoje jer ce najvjerojatnije preskociti prvi dio sezone, a mozda i cijelu zbog ozlijede koju vuce vec par sezona.sad se mogu zli veseliti.Pozdrav svim deckima dobre volje koji kruh zaradjuju u ovoj jadnoj ligi!Bojane vrati se-skuvali smo ti grah s kobasom(insideri ce znati o cijoj kobasi govorim!)

||   Nazad na vrh
jastreb Vidi meni
sophmore
sophmore

Član od: 16 Rujan 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat jastreb Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 28 Rujan 2007 u 18:16
 Ledeni-otkrij svoj identitet jer me strah da nisi neki bb hrvoje kada vidim kako se ulizujes jaskancima!
  ||   Nazad na vrh
Sphaner . Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 28 Rujan 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Sphaner . Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 28 Rujan 2007 u 20:10
 Pozdrav svim bolesnicima iz treće lige i svim zvjezdama nase b1 lige
  ||   Nazad na vrh
ledeni Vidi meni
rookie
rookie

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat ledeni Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 28 Rujan 2007 u 21:32

Izvorno objavio/la jastreb

Ledeni-otkrij svoj identitet jer me strah da nisi neki bb hrvoje kada vidim kako se ulizujes jaskancima!

ledeni ne otkriva svoj identitet , njega svi znaju. Ledeni je onaj koji stavlja dva bacanja za pobjedu.

||   Nazad na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 23456 565>

Preskoči na Dopuštenja na forumu Vidi meni