FAQ FAQ  Pretraživanje foruma   Registracija Registracija  Prijava Prijava

B1 liga - CENTAR

Odgovori Odgovori Stranica  <1 544545546547548 565>
Autor
big foot Vidi meni
sophmore
sophmore

Član od: 30 Kolovoz 2009
Online status: Offline
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat big foot Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Tema: B1 liga - CENTAR
    Objavljeno: 14 Travanj 2012 u 15:05
Tako ja nazovem frenda da pitam kako smo odigrali protiv Fortune jer nisam igrao. On mi kaže da se ni suci ni delegat nisu pojavili. Odigrana je prijateljska utakmica u kojoj smo mi dobili 3 razlike, ali to je skroz nebitno. Baš me zanima dali će savez kazniti samog sebe ?
mess with the best, die like a rest
  ||   Nazad na vrh
killerloop Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 18 Prosinac 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat killerloop Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 14 Travanj 2012 u 15:06
ocito im je bio veseli petak Tongue
  ||   Nazad na vrh
superpower Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 17 Listopad 2009
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat superpower Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 15 Travanj 2012 u 10:43
Petrinja - Podsused 73:80
Podsused osigurao treće mjesto!
  ||   Nazad na vrh
killerloop Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 18 Prosinac 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat killerloop Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 15 Travanj 2012 u 22:20
Ivanić - Duga Resa 83:74 (70:70)
  ||   Nazad na vrh
kudzu dg2 Vidi meni
sophmore
sophmore

Član od: 23 Svibanj 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat kudzu dg2 Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 18 Travanj 2012 u 11:27
KK Zapad-KK Sisak 85:74(16:16,23:27,19:14,27:17).Klub iz Španskog je ostvario i jedanestu pobjedu
kod kuće i ostala jedina neporažena momčad kod kuće u B1 ligi centar.Iako smo bili oslabljeni neigranjem
Ćosića,Grašića,Čančara,Duždagića i Biočića,moglo se i bolje odigrati,no ipak jako dobro odigrana posljednja
četvrtina je bila dovoljna za pobjedu.U utakmicu su obje momčadi ušle dekoncentrirane,gosti su vodili,a Zapad
12:16,Zapad nikako nije mogao do vodstva sve dok nije poveo 20:18,kasnije je prednost rasla na 30:23
no onda slijedi opet pad u igri što gosti koriste i prekreću na 39:45,klub iz Španskog dostiže tu prednost i vodi 54:51,
no onda se momčadi smjenjuju u vodstvu dok Zapad nije poveo sa 58:57 i to vodstvo više nije ispuštao.
U zadnjoj četvrtini je Zapad odličnom obranom i kontrama riješio sve dvojbe tako da je prednost rasla na 81:66.
Do kraja su gosti uspjeli smanjiti prednost domaćina.U svakom slučaju,pobjednik B1 lige(mi ili Maksimir)će se znati
nakon zadnjeg kola.

||   Nazad na vrh
malo morgen Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 19 Travanj 2010
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat malo morgen Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 18 Travanj 2012 u 18:38
kudzu, zašto nisu tebe skinuli pošto je bilo toliko nedostataka?? Čujem da su te zvali iz Fortune i Labrade, ali si odbio. A, sada, nemožeš ni u tom rekreatvinom klubu, Zapadu..
  ||   Nazad na vrh
Tapir Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 31 Ožujak 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Tapir Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 18 Travanj 2012 u 23:11
Petrinja ipak s Prkačinom zadnje kolo na Maksimir. Pošteno do kraja!!!
  ||   Nazad na vrh
malo morgen Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 19 Travanj 2010
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat malo morgen Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 19 Travanj 2012 u 23:08
Došla naredba Radića, samo nedaj Iliji da se vrati u a2! Dali Prka, zvan, "Jedem samo pizze" može ugroziti Maksimir?
  ||   Nazad na vrh
superpower Vidi meni
rookie
rookie

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat superpower Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 21 Travanj 2012 u 09:51

Pa di ste ljudi,sta je ovo zatisje pred zadnje utakmice?!Danas se rijesava pitanje pobjednika lige,a nitko nista!Al ce telefoni danas radit!

||   Nazad na vrh
Taraba Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 07 Studeni 2010
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Taraba Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 21 Travanj 2012 u 14:06
Prst u pak, Zapad bu prvak!
Nemrem fulat, ne znam kaj mi je!
  ||   Nazad na vrh
Taliban Vidi meni
sophmore
sophmore

Član od: 14 Listopad 2008
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Taliban Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 21 Travanj 2012 u 14:24
Samo ak' budu petrinjci zdrogirani a maksimirci pijani.
http://free-zg.htnet.hr/bligacentar/
  ||   Nazad na vrh
superpower Vidi meni
rookie
rookie

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat superpower Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 21 Travanj 2012 u 22:51
Rezultati odlucujucih tekmi!?!?!?!?!
  ||   Nazad na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 544545546547548 565>

Preskoči na Dopuštenja na forumu Vidi meni