FAQ FAQ  Pretraživanje foruma   Registracija Registracija  Prijava Prijava

B1 liga - CENTAR

Odgovori Odgovori Stranica  <12345 565>
Autor
ledeni Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 25 Rujan 2007
Online status: Offline
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat ledeni Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Tema: B1 liga - CENTAR
    Objavljeno: 25 Rujan 2007 u 23:45

Pozdrav svim ljubiteljima košarke, radujemo se novoj sezoni. Evo nekoliko obavijesti i razmišljanja.Drago mi je da je Žora otišo gore, jer bi siromak bankrotiral da je ostao još 1 godinu.      Očekujem neizvjesnu borbu do kraja prvenstva i za prvaka i za ispadanje.     Glavni konkurenti će biti svakako Samobor ( fina ekipica na čelu s kapetanom Močanom ) , Medveščak ( mali Čunović veliko pojačanje ) i Jaska ( ekipa od prošle godine + 2 Čileanca koji rade u njihovom veleposlanstvu u Zagrebu,a igrali su njihovu prvu ligu,a nešto se šuška i o iznenadnom povratku Barkovića jer navodno Žora ne može ispuniti financijske zahtjeve mladog Jastreba Bojana, a predsjednik Jaske Delač je spreman odriješiti kesu koliko god bude trebalo kako bi vratio izgubljenog sina. )

Eto toliko za početak, bit će zanimljivo.         

||   Nazad na vrh
Pero snajper Vidi meni
sophmore
sophmore

Član od: 04 Prosinac 2006
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Pero snajper Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 26 Rujan 2007 u 17:45
Moslavina prelazi B1 ligom kao kroz plitak potok. Što se tiće Medveščaka igrati će čujem neku kvaziprijateljsku utakmicu s KK Zapadom večeras u MArtinovki pa će mo vidjeti kakvi su protiv osrednjeg c-ligaša.
  ||   Nazad na vrh
FRUKTOFURANOZA Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 16 Travanj 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat FRUKTOFURANOZA Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 26 Rujan 2007 u 19:01

Kako je trgovao Sv. Petar?

Daleko od svjetala pozornice znane po imenu b-1 liga centar, Sveci su potpisali 2 iznimno jaka inozemna pojačanja. Naime, vidjevši da je Medveščak uzeo kvalitetnog i lucidnog, ali ipak sporijeg, Tomislava Čunovića, Sveci su uz pomoć tvrtke BauFarm potpisali Anthony Bethela koji je pokušati zaustaviti istog. Drugo pojačanje je prekaljeni legionar BH- lige, Cyril Apkomedah, znan kao čovjek koji skida pare sa vrha table. Uz već postojeći kadar, ne sumnjam da će nakon ovog posta kladionice ipak smanjiti neopravdano viskok koeficijent na Svece. Ko je jamio, jamio je.

||   Nazad na vrh
ledeni Vidi meni
rookie
rookie

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat ledeni Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 26 Rujan 2007 u 22:55
 Dobro, ovo je sad već zafrkancija. Taj Sv. Petar je jedna ekipica koja je došla iz C lige ,a realna vrijednost im je donji dio tablice, ako ne i borba za ostanak. Ipak se u B ligi igra " kvalitetnija " košarka nego u C ligi gdje je sve puno haklera i neozbiljnih momčića. Malo budu dečki zazujali kad dođu recimo u Petrinju , Dugo Selo ili Jasku koji su stabilni b-ligaši a rijetko gube doma, a da ne pričamo o kvalitetnijim ekipama. Tolko o Petru il kak se već zovu.
  ||   Nazad na vrh
jastreb Vidi meni
sophmore
sophmore

Član od: 16 Rujan 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat jastreb Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 26 Rujan 2007 u 23:11
pozdrav ledenom.vi koji godinama ocekujete da jaska ispadne iz lige morati cete se jos malo strpiti,jer taj film ne bute gledali ni ove godine.ti prokuzeni igraci izvuci ce neke nove trikove koje vi mozete sanjati.puse

||   Nazad na vrh
ledeni Vidi meni
rookie
rookie

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat ledeni Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 26 Rujan 2007 u 23:26

U potpunosti se slažem s jastrebom. Ma kakvo ispadanje, dečki iz Jaske ove godine navodno spremaju nešto potpuno novo. Uz pojačanja ( vidi gore ) oni će tvoriti jednu skladnu cjelinu iz koje nitko neće iskakati ( osim možda onog malog playa br. 5 jer je puno zgodniji od ostalih ) što nije bio slučaj do sad.

Jastrebovi, puno uspjeha vam želim u novoj sezoni.

||   Nazad na vrh
Niqueclyde Vidi meni
sophmore
sophmore

Član od: 27 Ožujak 2006
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Niqueclyde Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 27 Rujan 2007 u 01:08
Izvorno objavio/la Pero snajper

Moslavina prelazi B1 ligom kao kroz plitak potok. Što se tiće Medveščaka igrati će čujem neku kvaziprijateljsku utakmicu s KK Zapadom večeras u MArtinovki pa će mo vidjeti kakvi su protiv osrednjeg c-ligaša.

Ne znam kakvi su ostali B1 ligaši ali ako su slični Medvešaku onda je to zabrinjavakuće. Dečki iz osrednjeg C1 ligaša KK Zapada nabili su ih u gostima dvadesetak razlike. Medvešak je poveo 10: 0 A Zapad je ubrzo serijom došao na 21: 11. Ostalo je bila rutina.
  ||   Nazad na vrh
sexmashine Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 15 Ožujak 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat sexmashine Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 27 Rujan 2007 u 08:41

Izvorno objavio/la ledeni

Dobro, ovo je sad već zafrkancija. Taj Sv. Petar je jedna ekipica koja je doąla iz C lige ,a realna vrijednost im je donji dio tablice, ako ne i borba za ostanak. Ipak se u B ligi igra " kvalitetnija " koąarka nego u C ligi gdje je sve puno haklera i neozbiljnih momčića. Malo budu dečki zazujali kad dođu recimo u Petrinju , Dugo Selo ili Jasku koji su stabilni b-ligaąi a rijetko gube doma, a da ne pričamo o kvalitetnijim ekipama. Tolko o Petru il kak se već zovu.

Vidi se da ne poznaješ previše ekipe. Sv.Petar se dokazao pobjedama( tri puta) protiv Labrade, dva puta protiv Jaske. Zato nemoj govorit o nekim Petrinjama i Dugom selu. Pricekaj da počne liga pa cemo vidjet. Nemoj unaprijed podcijenjivati.

||   Nazad na vrh
sexmashine Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 15 Ožujak 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat sexmashine Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 27 Rujan 2007 u 08:42
Izvorno objavio/la FRUKTOFURANOZA

Kako je trgovao Sv. Petar?

Daleko od svjetala pozornice znane po imenu b-1 liga centar, Sveci su potpisali 2 iznimno jaka inozemna pojačanja. Naime, vidjevąi da je Medveąčak uzeo kvalitetnog i lucidnog, ali ipak sporijeg, Tomislava Čunovića, Sveci su uz pomoć tvrtke BauFarm potpisali Anthony Bethela koji je pokuąati zaustaviti istog. Drugo pojačanje je prekaljeni legionar BH- lige, Cyril Apkomedah, znan kao čovjek koji skida pare sa vrha table. Uz već postojeći kadar, ne sumnjam da će nakon ovog posta kladionice ipak smanjiti neopravdano viskok koeficijent na Svece. Ko je jamio, jamio je.

Nemoj se za**avat bezveze.

||   Nazad na vrh
Darth Vader Vidi meni
sophmore
sophmore

Član od: 12 Studeni 2006
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Darth Vader Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 27 Rujan 2007 u 08:47

Izvorno objavio/la ledeni

Dobro, ovo je sad već zafrkancija. Taj Sv. Petar je jedna ekipica koja je doąla iz C lige ,a realna vrijednost im je donji dio tablice, ako ne i borba za ostanak. Ipak se u B ligi igra " kvalitetnija " koąarka nego u C ligi gdje je sve puno haklera i neozbiljnih momčića. Malo budu dečki zazujali kad dođu recimo u Petrinju , Dugo Selo ili Jasku koji su stabilni b-ligaąi a rijetko gube doma, a da ne pričamo o kvalitetnijim ekipama. Tolko o Petru il kak se već zovu.

Jel to on rekao Petrinja???????

Ima svakakvih nadobudnih tipova

||   Nazad na vrh
maka4 Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 12 Rujan 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat maka4 Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 27 Rujan 2007 u 12:03

KOŠARKA - SENIORI – PRIJATELJSKA
Auctor - Samobor 66:96 (35:45)

U punom sastavu ipak jači

Seniori Samobora odigrali su nakon samo 14 dana još jednu utakmicu u Sesvetama protiv iste ekipe A2 ligaša Auctora. Ovaj put Samoborci puno uigraniji i u sve jačem sastavu s lakoćom su pobijedili ekipu iz višeg ranga natjecanja i to s visokih 30 razlike.
U prvom poluvremenu Samoborci su uglavnom igrali obranu "čovjeka", a domaćini su, dok su imali snage, kako tako održavali rezultat.
U drugom poluvremenu Samoborci s mnogo dužom i kvalitetnijom klupom igraju kombinirano zonu i presing, osvajaju mnogo lopti i iz kontranapada lako poentiraju. Na kraju visoka i zaslužena pobjeda sve boljih Samoboraca.
Kod Samoboraca istakli su se centri Hrvoj sa 17 poena i 12 skokova, te Krešić s 15 poena i 11 skokova. Valja spomenuti i Mofardina s tri vrhunske blokade koje su publiku podigle na noge.
U utorak su košarkaši Samobora odradili prvi trening u novoj prekrasnoj dvorani pored srednje škole, a već u srijedu Samoborci imaju priliku prvi put u novoj sezoni pogledati seniore Samobora u novom sastavu protiv ekipe Mladosti iz Zagreba.
S.S.

Mislim da ipak ne bude baš tak uzbudljivo ove godine u B-1 ligi... Hm...

Ajmo...
  ||   Nazad na vrh
cuni Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 22 Siječanj 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat cuni Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 27 Rujan 2007 u 13:10
 ekipa,spustite se malo na zemlju
  ||   Nazad na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12345 565>

Preskoči na Dopuštenja na forumu Vidi meni