FAQ FAQ  Pretraživanje foruma   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Prkačin (nasljednik Miličića)...

Odgovori Odgovori Stranica  <123>
Autor
vukovi Vidi meni
veteran
veteran

Član od: 30 Kolovoz 2007
Online status: Offline
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat vukovi Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Tema: Prkačin (nasljednik Miličića)...
    Objavljeno: 15 Rujan 2007 u 21:06
Izvorno objavio/la ©ćetarľe

Skidam kapu dečkima nakon svega.........Nije ni njima bilo lako, zbog svega ąto se pisalo prije i za vrijeme ovog prvenstva. Novinari zbilja nisu bili fer u nekim situacijama, ali nismo ni mi. Najgore ąto sam pročitao u tim novinama prije samog prvenstva bilo je spominjanje nekakvih medalja. Zbog čega? Zaąto tim dečkima tovariti takav teret na ledja kad znamo kakva je situacija. Da nije bilo tog tereta potpisujem da bismo barem joą koju tekmu viąe dobili, ovako su dečki platili danak, ali ono najbitnije i to smatram najvećom pobjedom ove generacije jest da nisu potonuli do kraja. Gledao sam tekmu protiv Francuske, i vratili su mi ti momci malo koąarkaąkog zadovoljstva. Ima u toj ekipi ono neąto, ono neąto ąto sad treba brusiti do kraja. Repeąa je također imao svojih loąijih poteza, ali jednu stvar mu čovjek mora priznat. Hrabar je, i vjeruje tim momcima, a to je neąto najbitnije. Naučio ih je, i joą ih uči da jedan poraz nije tragedija. Netko će reći, imali smo sreće. Ne priznajem to razmiąljanje, jer kako onda promatrati sinoćnji poraz od Litve, ili onaj od Grčke. ©kola se mora proći, moraą neąto i izgubiti da bi ti se jednom vratilo, ali pod uvjetom da ne pogneą glavu, da pokaľeą da imaą m..a. Meni se čini da je ova repka pokazala da ima m..a, bez obzira ąto su sinoć ruke drhtale u otvorenim situacijama. Sjetimo se kako je to bilo svih ovih godina. Čim bi izgubili četvrtfinale, padali bi. Ruku na srce i ono sinoć je bio ąokantan poraz, jer smo imali Litvu na dlanu...jedan ąut...nisu potonuli, barem ne do kraja. Kao neki prije njih, ali njima se nećemo vraćati, ąto je bilo bilo je.

Prkačinu skidam kapu, zbog onoga ąto je rekao novinarima, CAR...CAR na kvadrat. Prije mi se nije svidjao zbog nekih svojih ispada na ključnim tekmama, ali taj isti Prka danas zna kada treba zaurlat i udarit ako treba, pa čak i po novinarima koji su te uvijek spremni oderat. Naučio je, ľelja kod njega nikad nije bila upitna, klanjam mu se do poda. Svaka mu čast!!! I sve ąto je PRKA rekao stoji. Ovi momci nisu zasluľili da se o njima govori kao o igračima bez karaketra, jer oni su podmetnuli ledja i borili se kad mnogi nisu vjerovali, kad su neki drugi otkazivali nastupe izmiąljajući smijeąne razloge. I prije prvenstva sam rekao da ova repka moľe nadoknadit izostanak nekih "zvijezda". Kladim se da bi sa tim "zvijezdama" nakon onakve tekme sinoć danas glatko izgubili. Ova repka je trenutno medju prvih 6 u Europi, a u tih ąest su joą: ©panjolska, Litva, Grčka, Rusija, Njemačka...lijepo druątvo, a sutra moľda budemo i peti. Nitko me ne moľe ubjediti da kaľem da je to neuspjeh...ne nakon svih ovih godina kada smo tonuli do 7-ih i 11-ih mjesta sa nekim "zvijezdama"...Cilj je ostvaren, kvalifikacije su osigurane i sad treba radit sa ovom ekipom, tu i savez mora omogućiti ąto bolje uvjete za te pripreme prije kvalifikacijskog turnira...Repeąu treba slijedit, čovjek je ipak neke stvari promjenio, vrlo bitne stvari...I zato joą jednom SVAKA ČAST DEČKIMA I REPE©I i samo tako dalje...

slažem se sa svime što si rekao!!!!!!!!

||   Nazad na vrh
pisker Vidi meni
veteran
veteran

Član od: 14 Veljača 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat pisker Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 15 Rujan 2007 u 21:29
 pravdate prkačina a uradio je gotovo istu stvar kao i miličić,s tom razlikom što se on kasnije izvinuo,ali je i stariji 10 godina ,nije više balavac.
  ||   Nazad na vrh
overlord Vidi meni
mvp
mvp

Član od: 02 Veljača 2006
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat overlord Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 15 Rujan 2007 u 21:39
Ma tip je bedevija. Uostalom, ako će glumiti frajera, što je kasnije lizo ono što je posro! 
  ||   Nazad na vrh
shyn3 Vidi meni
veteran
veteran

Član od: 18 Studeni 2005
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat shyn3 Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 15 Rujan 2007 u 22:40
^^sorry ako ću te uvrijedit ali ti si kreten 

Gay+Mayo+Conley=RunGMC->Future Of NBA
  ||   Nazad na vrh
misca23 Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 15 Rujan 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat misca23 Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 15 Rujan 2007 u 23:18
Izvorno objavio/la Šćetarže

[QUOTE=misca23]Dajte ljudi, molim vas...mislim da nista ne opravdava prkacina. Ovo njegovo divljanje je  taman za vrapce i o tome nema diskusije. Milicic je bar psovao suce, i to je u jednu ruku normalno i primjereno mentalitetu. Ali Prka se okomio na nase novinare, i to se stvarno pitam zasto? Ja mislim da im nitko nije prigovorio nista, ni za jednu izgibljenu utakmicu..a moglo se..npr. utakmica s Rusima potpuni raskol 2.poluvrijeme. Bez zelje i motiva za pobjedom. Pa i Repesa je sam rekao da je poludio zbog njihovog pristupa. Pa sta bi sad trebali..drzat ih kao kap vode na dlanu i vjecno im zahvaljivat sto oni igraju za repku. Sta ne mogu podnijet ni jednu primjedbu, kao nedodirljivi. Ne razumijem, igranje za repku se ne bi trebalo uopce dovodit u pitanje..a ovu cetvoricu debila, ne bi trebalo spominjat..jer su prava sramota.

Možda sam se malo krivo izrazio...Ne podržavam rječnik kojim je Prkačin "napadao", ali držim da to što je stao u zaštitu tih igrača ( ipak je on kapetan ) ima smisla, jer nije u redu vrijeđati te dečke da nemaju karakter, to je po meni uvreda jednaka psovki. Zamisli da netko tebi, meni bilo kome kaže da nisi karakter, a znaš da si dao sve od sebe. Treba priznati da tim dečkima nije bilo lako, 10 godina nas nema nigdje, a fala Bogu uvijek imamo apetite u tri q...a, i ovdje na forumu su se prije prvenstva spominjale medalje. I onda kad je loše krenulo, opizdi po igračima. Treba tim igračima na kraju skinut kapu da su uspijeli to sve izdržat i sutra idu u borbu za 5 mjesto. Bit će zanimljivo vidjet reakciju protiv Nowitzkog i ekipe.....

Ma sve to stoji...svaka njima cast i ako budemo 5....ludilo.!!!

Ali s ovdje ne govori o tome, nego o Prki i njegovom divljastvu..

Sve da i jesu novinari gamad i sve najgore..ovo nije nacin!

Misljenja sam, da ih novinari nisu uopce puno kritizirali, cak mislim da su bili donekle ok..(sjeti se samo drvlja i kamenja na nogometase poslije svjetskog u njemackoj).

Uostalom, Prka se nije ponio kao pravi kapetan i zastitnik ekipe, nego kao obicni kreten. Inace, deckima i Repesi svaka cast na pobjedi nad Francuskom!

||   Nazad na vrh
Šćetarže Vidi meni
sophmore
sophmore

Član od: 22 Kolovoz 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Šćetarže Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 16 Rujan 2007 u 03:57
 Nisam ovdje u ulozi da branim Prku. I meni samome je taj Prka ponekad znao dignut tlak zbog nekih brzopletosti, tehničkih itd. da se ne vraćam na sve to. Ali i dalje tvrdim da je Prka imao razlog to reć. Zašto? Kada smo 2003. u Švedskoj izgubili od Grčke i Rusije za plasman u četvrtfinale, Prka je ušao u svlačionicu i pred svima rekao doslovno: PAPCI SMO, PAPCI SMO!! Izjava pročitana u SN-u, neću tvrdit da je istinita. Znamo svi kako je to sve završilo u Švedskoj, mnogi su govorili neiskustvo, nesreća, ovo, ono...Prka je jedini rekao ono što je...Isti taj Prka je godinama u reprezentaciji, čovjek je prošao i vidio svašta, između ostalog i od svojih suigrača. Ne sjećam se da sam Prku ikad vidio onako utučenog k'o sinoć iako glavnu scenu nisam pogledao, gledao sam njegovu ispriku. Slušao sam sve šta je u toj isprici rečeno...Prka je čovjek k'o i svi mi, puko je u tom trenutku, i dobro je da se istresao jer je danas odigrao jednu od najboljih tekmi za reprezentaciju. Nekad se jednostavno moraš "istrest"...nastradali su novinari...Prije 20 i nešto godina je slično nastradao stolac od strane Mirka Novosela usred dvorane, usred tekme. Novosel je dobio tehničku, ali se nakon te tehničke sve promijenilo i tekma je dobivena. K'o zna da li bi dobili da Mirko nije raspalio po stolcu. K'o zna da li bi dobili da Prka nije raspalio po novinarima, k'o zna kako bi Prka danas odigrao. Čovjek nije kriv što se toliko toga nakupilo kroz tih 10 godina koliko je Prka u reprezentaciji s kojom je uvijek kući išao kao gubitnik...I vidio je razliku, siguran sam da je vidio razliku u pristupu ovih momaka kako on to voli reć, u odnosu na neke prije. I zato je tako reagirao...Na kraju, čovjek se ispričao, zar to nije dovoljno!! Treba čovjeka razumjet, a meni se čini da su ga i ti novinari koje je napao razumjeli, jer i oni su prošli sve te godine i godine frustracije upravo s Prkom, koji nikad nije odbijao razgovor! Znaju to novinari jako dobro.......
  ||   Nazad na vrh
overlord Vidi meni
mvp
mvp

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat overlord Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 16 Rujan 2007 u 13:29
To je mogao i lijepo reći a ne ići mlatiti novinare. Nitko njih ne voli ali oni su nužno zlo. Do neki dan je košarka bila gospodski sport, a sada svaka seljačina misli da je glavni frajer. Prkačin na ovom prvenstvu nije ništa za**o, ne mogu reći da je odigrao loše, ali nije niti briljirao i ne smije se smatrati zvijezdom. To što je kapetan daje mu i određene obaveze a to je stajanje iza igrača u dobrom i lošem ali se NE SMIJE ONAKO PONAŠATI.

Uostalom, ja ne znam tko njih uopće okrivljava za išta. Ja ne mogu vjerovati da su neki očekivali veći rezultat.
  ||   Nazad na vrh
Šćetarže Vidi meni
sophmore
sophmore

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Šćetarže Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 16 Rujan 2007 u 16:03

Izvorno objavio/la overlord

.
Uostalom, ja ne znam tko njih uopæe okrivljava za i¹ta. Ja ne mogu vjerovati da su neki oèekivali veæi rezultat.

Točno, ali...Očekivali su neki i više, počev od navijača, nas samih, do novinara...Ja sam iskreno prezadovoljan ovime, i mislim da su ti dečki to zaslužili i da bi im ovo mogla biti dobra škola za buduća natjecanja...SVE ČESTITKE!! Međutim...Čitao sam sportske novosti gotovo svaki dan za vrijeme priprema. Jedna stvar me najviše ljutila, ona tipična naša: -povratak na stare staze slave...Čemu to? I onda u idućoj rečenici: 10 godina smo u mraku...Zamisli kako je igračima kad tako nešto pročitaju...Pa sve ono što se događalo svih tih godina. Što jedni useru generacije moraju popravljat. Ako me pamćenje dobro služi, bili smo ponosni kada se '95.godine naša repka pokupila sa postolja, a u isto vrijeme nezadovoljni "samo" broncom. To je po meni isto bio skandal, bez obzira na sve razloge koji su naveli vodstvo reprezentacije da tako postupi...Nakon tog skandala krenuli smo nizbrdo, izgubili i ugled kod sudaca što nas je sigurno u budućnosti koštalo. Litvanci su izjavili da su i oni htjeli napustiti postolje, ali to nisu učinili jer su se bojali posljedica po njihovu košarku u budućnosti. Mi smo pak prije dvije godine obilježili desetu godišnjicu od tog postupka, znamo svi kako. I onda se nadje jedna potencijalno sjajna generacija, generacija koja bi mogla nešto promijeniti, ali fala Bogu ništa ne ide preko noći...igrom slučaja izgubili smo neke utakmice koje smo unaprijed zacrtali kao dobivene ( Izrael npr...). Pa izgubimo od Grčke, Rusije i onda naši komentatori ( a i oni su novinari?? ) uzmu sebi za pravo reći da je bolje da Ukić ne igra itd...A isti taj Ukić je 40 dana trčao, skakao, znojio se dok smo se mi, većina nas sunčali i uživali. Nisu to strašne izjave, dao bih se okladit da ni Bertičević ni Cvitković nisu tako mislili, medjutim omaklo im se, a možda nije smjelo...Omaklo se onda i Prkačinu, a isto možda nije smjelo...omaklo se i našima '95. da se pokupe s postolja...Karakteran čin? Dalo bi se i o tome raspravljati...Upravo je Prkačin taj koji je svih tih 10 godina mraka morao trpit neke "zvijezde", morao je trpit sudačke krađe, poraze u zadnjim stotinkama itd. I kad su svi ti stariji igrači otišli iz repke, neki zbog godina, neki zbog nedostatka želje, Prka je ostao. I sam osobno sam rekao da mi nije jasno što Prka radi u toj reprezentaciji...Danas mi je jasno!! Repeša nije blesav trener, Repeša zna...A Prka je kod Repeše kapetan. Prku, siguran sam, njegovi suigrači obožavaju...Njegov čin napada na novinare smo je posljedica, a uzroci su dugački i duboki, isto kao što bi posljedica da smo izgubili protiv Francuske bila novinarski napad iz svih oružja. I nitko im ne bi zamjerio previše, pa siguran sam niti sami igrači, isto kao što i novinari ne zamjeraju previše Prkačinu...

Ovoj generaciji treba dati još malo kredita, ovo im je ipak prvo prvenstvo da igraju u ovom sastavu...Pogledaj samo startnu petorku...A oni danas imaju šansu da budu 5. To niti jednoj generaciji od '95. nije uspjelo...Odličan rezultat bez obzira na neke loše partije. Mislim da to ne može napravit ekipa koja ima balavog kapetana, bez karaktera, i na kraju krajeva kvalitete...

||   Nazad na vrh
overlord Vidi meni
mvp
mvp

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat overlord Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 16 Rujan 2007 u 16:28
U pravu si za većinu stvari, ali to ne opravdava krajnje SELJAČKI potez. To moraš priznati. Dečki su sigurno trenirali, radili itd dok su drugi bježali od repke i stvarno ne želim nikoga napadati niti imam razloga. Novinari su zakuhali stvari, oni kao čekaju staze stre slave... Ovo je realnost, mi trenutno nemamo niti jednog igrača koji je nositelj igre u ozbiljnom klubu i svi se zlažemo da SU NOVINARI PRETJERALI ali mislim da bismo se jednako tako svi trebali složiti da je prkačinov potez u NEŽELJENOJ KRAJNOSTI. 
  ||   Nazad na vrh
Šćetarže Vidi meni
sophmore
sophmore

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Šćetarže Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 16 Rujan 2007 u 17:30
 O.K., možemo to i tako reći...Nije bilo u redu s Prkine strane...Ali sam i dalje uvjerenja da je netko morao napravit nekakvu "pizdariju", da bi se stvari pokrenule...Indikativno je da je to upravo bio Prkačin, koji inače nikad nije odbijao novinare, i u najtežim trenucima. To će mnogi novinari priznat. Prka je bio tu, uvijek spreman za razgovor...osim te večeri, nakratko...
  ||   Nazad na vrh
Thunderdan Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 20 Rujan 2005
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Thunderdan Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 16 Rujan 2007 u 18:19
Prka je pogriješio, ali se čovjek ispričao i tu je priča završena!!!
A kada će se napokon jedan novinar ispričati za sve gluposti koje izbljezga u novinama ili eter...
  ||   Nazad na vrh
the_goat Vidi meni
veteran
veteran

Član od: 01 Srpanj 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat the_goat Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 16 Rujan 2007 u 20:32
sto god mislili i kako god prkacinov potez izgledao...svaka mu cast...šćetarže...sazem se u svemu s tobom...mozda ce i nasi novinari nakon ovoga shvatiti neke stvari
  ||   Nazad na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <123>

Preskoči na Dopuštenja na forumu Vidi meni