FAQ FAQ  Pretraživanje foruma   Registracija Registracija  Prijava Prijava

BISERI KOMENTATORA

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Autor
Bezimeni Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 29 Kolovoz 2007
Online status: Offline
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Bezimeni Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Tema: BISERI KOMENTATORA
    Objavljeno: 15 Rujan 2007 u 20:37
, kakva komedija.
  ||   Nazad na vrh
pisker Vidi meni
veteran
veteran

Član od: 14 Veljača 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat pisker Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 15 Rujan 2007 u 20:48
 all-star tekma 92 ili 93 sead hadžijahić nabrajam najhbolje centre nba DREXLER,WORTHY
  ||   Nazad na vrh
Dallas41# Vidi meni
sophmore
sophmore

Član od: 23 Srpanj 2006
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Dallas41# Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 15 Rujan 2007 u 21:04

Protiv Litve je cijelo prvo poluvrijeme debil Slavko Cvitković Spominjao Jasaitisa,a ono igrao Javtokas...Kada je ušao Jasaitis onda se kreten uvjerio da je krivo komentirao!!!

My Game is so strong,so i can't go wrong and don't rest till you beat the best!!!
  ||   Nazad na vrh
magichr Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 05 Rujan 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat magichr Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 16 Rujan 2007 u 20:54
Danas utakmica za peto mjesto, ma tko se nije nasmijao dvojici najvećih hrvatskih bisera ovoga eurobasketa, ma to je definitivno. Njih dvoje ko LOLEK I BOLEK, dva cugića koja se cijelo vrijeme svađaju, tj prepucavaju u mišljenjima, ma mislim stvarno su smiješni, onda ovaj priča, a Slavko legenda uleti u pola riječi (tako i Drakšića izvozao) i počne komentirati tekmu, ili kao kad je jučer se počeo svađati s navijačima Grčke, kad se u eteru zderao na njih, a na kraju nakon sto isprika gledateljima, ipak je potražio drugoga krivca za njegovu reakciju, optužio je i nazvao Bertičevića neiskusnim komentatorom koji ode  s mjesta i zaboravi na mikrofon, hhaa a nato se neven na njega nafurio, epilog dalje Slavko se sada i njemu ispričao jel je skužio da je otišao predaleko....ma koji biseri stvarno oboje..
Današnja tekma...ma joj trebao bih pogledati još jednom ali znam da sam se jedno deset puta tako nasmijao i sam prokomentirao "haha koje legende živuće", ako je tko zapamtio koji biser dajet molim vas napišite da se još jednom nasmijem te zaboravim Nowitzkog koji je danas pokazao da je kralj!
  ||   Nazad na vrh
magichr Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 05 Rujan 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat magichr Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 16 Rujan 2007 u 21:08
evo sjetio se ja jednoga, danas je opet fulao rezultat i to za deset uopće nije ni skužio, isto kao kad je i protiv rusije provalio mislim nešto s 15 razlike a ono ni blizu, ili čovjek danas kaže da smo mi naši igrači iscrpljeni, onda neven se upetlja i kaže istinu pa kako smo mi iscrpljeniji od njemaca kad su imali sto puta težu tekmu usto su i generacijski stariji, ali ne ne slavko se neda i eto počinje opet show prepirki između koga? ma zna se LOLEK i BOLEK "cugići"  
  ||   Nazad na vrh
Bezimeni Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 29 Kolovoz 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Bezimeni Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 16 Rujan 2007 u 23:55
I ja sam se sjetio. Bertičević priča kako se Jasikevičius vraća u Europu i kako mu Panathaneikos nudi otprilike 2 500 000 € (nebitno), i kaže Neven:"Meni je to prevelika svota za usluge Jasikevičijusa, ja mu ne bi toliko ponudio, što ti misliš Slavko?" A ovaj ga okine:"Ja misim da je Okulaja presjekao ovaj pas (kad su naši izgubili loptu)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" I naravno nije odgovorio Nevenu na pitanje.

Ja i stari smo se tijekom utakmice 10 puta složili da su oni pijani. Kakve su oni gluposti pričali, jedna od žešćih tekmi u repertoaru ove dvojice.

||   Nazad na vrh
samurai Vidi meni
veteran
veteran

Član od: 08 Ožujak 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat samurai Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 17 Rujan 2007 u 00:26
 Dragan Nikitović----POD KOŠEM JE GUŽVA KAO U TRAMVAJU!!!!!
  ||   Nazad na vrh
McGrady Vidi meni
veteran
veteran

Član od: 30 Prosinac 2005
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat McGrady Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 17 Rujan 2007 u 01:08
 Ja se sjecam kad sam gledao na Bosni, chelsea i netko, neznam komentator koji je bio. Uglavnom ide napad chelsea preko lijeve strane Duff vodi loptu, pređe jednog ubaci loptu unutra na Drogbu koji je sam i daje gol. Reziser par min poslije stavlja snimku gola, a bosanac: i ponovo je lopta kod Duffa na lijevoj, fprolazi jednog igraca i ubacuje unutra, i Drogba je opet sam i to je gol! 2:0 za chelsea gotovo na identican nacin kao i prvi put... ispricavam se gledatelji, ovo je ipak bila samo snimka
  ||   Nazad na vrh
brut Vidi meni
veteran
veteran

Član od: 17 Listopad 2006
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat brut Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 12 Listopad 2007 u 22:04

Zajedno Cvitković i Bertičević kao komentatori tekme. Previše bi bilo kad bi samo jedan od njih bio. Uglavnom se tu pričalo o svemu svačemu, o prošlosti košarke, razno razni podaci o igračima, natjecanjima, svašta. I sve to u duplo. Dvojica njih nas udaviše. A i jedan takav je previše i treba ga ograničiti u svim tim pričama.

Zato mislim da je uz službenog komentatora za vrijeme prijenosa tu trebao biti jedan stručnjak koji će kvalificirano i stručno i konkretno komentirati strategiju, taktiku, akcije, igrače i igru. Ali ne tipa Vanjka koji uvijek govori o svemu uopćeno s par fraza koje stalno ponavlja. Nešto poput Bobana u prijenosima nogometa, kad on stručno objašnjava i pojašnjava događanja na terenu, igru, kretanja ekipa i igrača pojedinačno. Gledao sam jednu tekmu s EP na TV Srbije sat, gdje je uz službenog komentatora tu dopunsku stručnu ulogu odlično odrađivao njihov košarkaš koji je dugo godina igrao u ACB ligi, mislim da se Lončar zove (ne znam igra li još).

||   Nazad na vrh
čmiljator Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 11 Travanj 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat čmiljator Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 13 Listopad 2007 u 01:01
nisam siguran mislim da je to nikitović na svijetskom prvenstvu u buenos airesu 1989 kukoć iz auta pogađa koša a komentator: kukoć je takav koš igrač da on i kad dodaje on pogađa u koš 
Basketball is like Religion. Many attend but few understand...

The true test of a man's character is what he does when no one is watching
  ||   Nazad na vrh
vukovi Vidi meni
veteran
veteran

Član od: 30 Kolovoz 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat vukovi Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 13 Listopad 2007 u 01:19
 ^^ kaj bi mi bez nasih smijesnih komentatora!
WW ZGB
VOLIM CIBONU!!!!!

CELTICS ARE THE BEST!
  ||   Nazad na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12

Preskoči na Dopuštenja na forumu Vidi meni