BISERI KOMENTATORA |
Odgovori
|
Stranica 12> |
| Autor | |
magichr
rookie
Član od: 05 Rujan 2007 Online status: Offline Postovi: 29 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Tema: BISERI KOMENTATORAObjavljeno: 14 Rujan 2007 u 22:37 |
|
Evo budući da se oko ovoga može pisati danima, neka bude i na forumu jedno mjesto di ćemo uvijek svi moći prisjetiti se kako nam je lijepo uz prijenose s našim dragim komentatorima. Hah možda i oni sami posjete ovaj forum pa neka se i oni nasmiju zajedno s nama, a možda i porade malo na svojim biserima. naravno da ih učine još boljima haha.
|
|
|| ![]() |
|
No.23
veteran
Član od: 06 Kolovoz 2007 Lokacija: Croatia/Hrvatska Online status: Offline Postovi: 3536 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 15 Rujan 2007 u 01:35 |
|
Evo jedne smiješne priče i istinite. Pričao mi stari, bila neka nogometna utakmica u ex-yu na nekom malom stadionu i prenosio neki Crnogorac. Netko od igrač uspije ispucati loptu preko stadiona , a Crnogorac na to kaže:''**ete mi mater ako znam đe je lopta...''
|
|
|| ![]() |
|
Bezimeni
rookie
Član od: 29 Kolovoz 2007 Online status: Offline Postovi: 5 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 15 Rujan 2007 u 01:43 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|| ![]() |
|
Bezimeni
rookie
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 15 Rujan 2007 u 02:01 |
|
Meni je danas bilo presmješno kad je Slavko rekao:˝Evo nas u zoni˝. Neznam za vas, ali ja nisam primjetio da je Hrvatska protiv Litve igrala zonu. Koji klaun (Slavko).
|
|
|| ![]() |
|
shyn3
veteran
Član od: 18 Studeni 2005 Online status: Offline Postovi: 3017 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 15 Rujan 2007 u 09:46 |
|
hehe koliko je bilo provala komentatora iz ex yu. evo . isto se igrao nogomet i sad ti jedan lik prođe sve po lijevoj strani i prođe ti on i golmana i ima prazan gol i komentator se dere "gol,gol" i ovaj pukne i pogodi stativu a komentaror "k.rac gol,stativa"
|
|
Gay+Mayo+Conley=RunGMC->Future Of NBA |
|
|| ![]() |
|
nick_the_quick
sophmore
Član od: 08 Kolovoz 2007 Online status: Offline Postovi: 54 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 15 Rujan 2007 u 13:13 |
|
A tek Milojko Pantic...."U stazi broj 4 je Michael Jordan,ovaj ne Michael Jackson".Onda se ubacuje drugi komentator i kaze"moj kolega je mislio da je Michael Johnson jednako popularan kao dvojica pomenutih".Ili igra se derbi Zvezda Partizan,izlaze igraci a on kaze"evo igraca Partizana,a evo i nasih"...Kreten
|
|
|| ![]() |
|
Bezimeni
rookie
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 15 Rujan 2007 u 14:01 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|| ![]() |
|
Bezimeni
rookie
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 15 Rujan 2007 u 16:07 |
|
Slavko protiv Francuske: "Odličan potez Prkačina protiv CENTRA Denver Nuggetsa Yakube Diaware!!!".
|
|
|| ![]() |
|
ziki
mvp
Član od: 22 Veljača 2006 Online status: Offline Postovi: 1342 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 15 Rujan 2007 u 17:46 |
|
Srpski komentator na tekmi zvezda - hajduk nakon zvezdinog osvajanja lige prvaka:
Komentator: "Došli ste ovde da provocirate šampiona evrope, a ni cveče niste doneli!" Režija: Doneli su cveče! Komentator: "Molim režiju da briše ovo!" |
|
|| ![]() |
|
RExx
mvp
Član od: 12 Ožujak 2007 Lokacija: Croatia Online status: Offline Postovi: 699 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 15 Rujan 2007 u 17:54 |
|
slavku je barać banić a banić barač
|
|
|| ![]() |
|
vukovi
veteran
Član od: 30 Kolovoz 2007 Lokacija: Croatia/Hrvatska Online status: Offline Postovi: 4096 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 15 Rujan 2007 u 18:51 |
|
|
|
|| ![]() |
|
nick_the_quick
sophmore
Član od: 08 Kolovoz 2007 Online status: Offline Postovi: 54 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 15 Rujan 2007 u 19:27 |
|
I jos nesto od Milojka Pantica..."Na terenu su dva Stankovica,Dejan Stankovic i Dejan Govedarica".Kada se Bergkamp povredio i izlazio iz igre,na semaforu je stajalo 22 minutes,a zamena je bio Vijera.Na to Milojko kaze"Izlazi Bergkamp,a ulazi iskusni Minutes sa brojem 22".Ili igraju Srbija i Iran,a on majmun kaze"sesnesterac je pun Peruanaca"
|
|
|| ![]() |
|
Odgovori
|
Stranica 12> |
| Preskoči na | Doputenja na forumu ![]() Vi ne moete otvarati nove teme na ovom forumu Vi ne moete odgovarati na teme na ovom forumu Vi ne moete brisati svoje postove na ovom forumu Vi ne moete uređivati svoje postove na ovom forumu Vi ne moete otvarati ankete na ovom forumu Vi ne moete glasovati u anketama na ovom forumu |