FAQ FAQ  Pretraživanje foruma   Registracija Registracija  Prijava Prijava

BISERI KOMENTATORA

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Autor
magichr Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 05 Rujan 2007
Online status: Offline
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat magichr Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Tema: BISERI KOMENTATORA
    Objavljeno: 14 Rujan 2007 u 22:37
Evo budući da se oko ovoga može pisati danima, neka bude i na forumu jedno mjesto di ćemo uvijek svi moći prisjetiti se kako nam je lijepo uz prijenose s našim dragim komentatorima. Hah možda i oni sami posjete ovaj forum pa neka se i oni nasmiju zajedno s nama, a možda i porade malo na svojim biserima. naravno da ih učine još boljima haha.  
  ||   Nazad na vrh
No.23 Vidi meni
veteran
veteran

Član od: 06 Kolovoz 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat No.23 Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 15 Rujan 2007 u 01:35
 Evo jedne smiješne priče i istinite. Pričao mi stari, bila neka nogometna utakmica u ex-yu na nekom malom stadionu i prenosio neki Crnogorac. Netko od igrač uspije ispucati loptu preko stadiona , a Crnogorac na to kaže:''**ete mi mater ako znam đe je lopta...''
  ||   Nazad na vrh
Bezimeni Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 29 Kolovoz 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Bezimeni Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 15 Rujan 2007 u 01:43

||   Nazad na vrh
Bezimeni Vidi meni
rookie
rookie

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Bezimeni Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 15 Rujan 2007 u 02:01
Meni je danas bilo presmješno kad je Slavko rekao:˝Evo nas u zoni˝. Neznam za vas, ali ja nisam primjetio da je Hrvatska protiv Litve igrala zonu. Koji klaun (Slavko). 
  ||   Nazad na vrh
shyn3 Vidi meni
veteran
veteran

Član od: 18 Studeni 2005
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat shyn3 Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 15 Rujan 2007 u 09:46
hehe koliko je bilo provala komentatora iz ex yu. evo . isto se igrao nogomet i sad ti jedan lik prođe sve po lijevoj strani i prođe ti on i golmana i ima prazan gol i komentator se dere "gol,gol" i ovaj pukne i pogodi stativu a komentaror "k.rac gol,stativa" 

Gay+Mayo+Conley=RunGMC->Future Of NBA
  ||   Nazad na vrh
nick_the_quick Vidi meni
sophmore
sophmore

Član od: 08 Kolovoz 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat nick_the_quick Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 15 Rujan 2007 u 13:13
 A tek Milojko Pantic...."U stazi broj 4 je Michael Jordan,ovaj ne Michael Jackson".Onda se ubacuje drugi komentator i kaze"moj kolega je mislio da je Michael Johnson jednako popularan kao dvojica pomenutih".Ili igra se derbi Zvezda Partizan,izlaze igraci a on kaze"evo igraca Partizana,a evo i nasih"...Kreten
  ||   Nazad na vrh
Bezimeni Vidi meni
rookie
rookie

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Bezimeni Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 15 Rujan 2007 u 14:01

||   Nazad na vrh
Bezimeni Vidi meni
rookie
rookie

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Bezimeni Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 15 Rujan 2007 u 16:07
Slavko protiv Francuske: "Odličan potez Prkačina protiv CENTRA Denver Nuggetsa Yakube Diaware!!!".
  ||   Nazad na vrh
ziki Vidi meni
mvp
mvp

Član od: 22 Veljača 2006
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat ziki Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 15 Rujan 2007 u 17:46
Srpski komentator na tekmi zvezda - hajduk nakon zvezdinog osvajanja lige prvaka:
Komentator: "Došli ste ovde da provocirate šampiona evrope, a ni cveče niste doneli!"
Režija: Doneli su cveče!
Komentator: "Molim režiju da briše ovo!"
  ||   Nazad na vrh
RExx Vidi meni
mvp
mvp

Član od: 12 Ožujak 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat RExx Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 15 Rujan 2007 u 17:54
slavku je barać banić a banić barač

||   Nazad na vrh
vukovi Vidi meni
veteran
veteran

Član od: 30 Kolovoz 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat vukovi Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 15 Rujan 2007 u 18:51

Izvorno objavio/la nick_the_quick

A tek Milojko Pantic...."U stazi broj 4 je Michael Jordan,ovaj ne Michael Jackson".Onda se ubacuje drugi komentator i kaze"moj kolega je mislio da je Michael Johnson jednako popularan kao dvojica pomenutih".Ili igra se derbi Zvezda Partizan,izlaze igraci a on kaze"evo igraca Partizana,a evo i nasih"...Kreten

||   Nazad na vrh
nick_the_quick Vidi meni
sophmore
sophmore

Član od: 08 Kolovoz 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat nick_the_quick Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 15 Rujan 2007 u 19:27
 I jos nesto od Milojka Pantica..."Na terenu su dva Stankovica,Dejan Stankovic i Dejan Govedarica".Kada se Bergkamp povredio i izlazio iz igre,na semaforu je stajalo 22 minutes,a zamena je bio Vijera.Na to Milojko kaze"Izlazi Bergkamp,a ulazi iskusni Minutes sa brojem 22".Ili igraju Srbija i Iran,a on majmun kaze"sesnesterac je pun Peruanaca"
  ||   Nazad na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>

Preskoči na Dopuštenja na forumu Vidi meni