FAQ FAQ  Pretraživanje foruma   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Hrvatska-Litva

Odgovori Odgovori Stranica  <1 23456 8>
Autor
Bezimeni Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 29 Kolovoz 2007
Online status: Offline
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Bezimeni Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Tema: Hrvatska-Litva
    Objavljeno: 14 Rujan 2007 u 17:09
Vratili smo se protiv Španjolske dva puta, po meni je veći problem zadržavanje stvorene razlike, prelako prospemo ono što gradimo većim dijelom utakmice, protiv Grka +13 prelako smo izgubili, isto protiv Rusa i Španjolaca +7 olako, jednostavno se izgubimo, u vodstvu, počnu se raditi gluposti, najednom stanemo, jel to psiha igrača ili nešto drugo neznam. I jedna zanimljiva stvar, sva druga poluvremena su bila znatno lošija od prvih osim protiv Španjolske, znači očit je taj pad u drugom poluvremenu, iz kojeg razloga je to tako ne bih znao i Repeša je morao nešto poduzeti da se to ne ponovi više, Litva igra na visokom nivou cijelu utakmicu, mi to još nismo pokazali i baš zato se tješim da ćemo baš danas spojiti svih 40 minuta!!!
  ||   Nazad na vrh
vekoja Vidi meni
sophmore
sophmore

Član od: 24 Travanj 2006
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat vekoja Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 14 Rujan 2007 u 17:09
i ja se nadam, ma nek i izgubimo ako smo zaslužili samo se nadam da nas suci neće pokrast ili da nas sreće neće izdat i ovaj put.

AJMO HRVATSKA!!!
  ||   Nazad na vrh
Bezimeni Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 29 Kolovoz 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Bezimeni Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 14 Rujan 2007 u 17:13
A čuj valja napomenuti da smo mi daleko prošli svoju dozu sreće na ovom prvenstvu i mislim da nas ni sreća nemože izvući, već samo mi sami (tojest igrači). Nakon ove utakmice će se zapravo zanti da li mi imamo kvalitetu, ili samo samo prosječna ekipa.  
  ||   Nazad na vrh
Cimbra Vidi meni
champion
champion

Član od: 29 Travanj 2005
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Cimbra Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 14 Rujan 2007 u 19:48

joooj mucenjaaaaaaa.........

joooj bezidejnostiiiiiiiiiii.........

||   Nazad na vrh
No.23 Vidi meni
veteran
veteran

Član od: 06 Kolovoz 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat No.23 Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 14 Rujan 2007 u 20:50
 Zoki Planinić.....
  ||   Nazad na vrh
Cimbra Vidi meni
champion
champion

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Cimbra Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 14 Rujan 2007 u 20:51

Neznamooooooooo.................. ALI SVAKA CAST NA BORBENOSTI!!!

Da smo se svaku tekmu tako borili imali bi 6-0 ko i litva!!!

||   Nazad na vrh
overlord Vidi meni
mvp
mvp

Član od: 02 Veljača 2006
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat overlord Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 14 Rujan 2007 u 20:51
Nabijem ja reprezentativce koji onako fulaju slobodna bacanja i Omerhodžića koji misli da može šutirati kako se sjeti. Nismo bolje niti zaslužili. A ako će se netko izgovarati na godišta naših neka ide u pizdu materinu jer Litva ima sve 22 godišnjake 
  ||   Nazad na vrh
Cimbra Vidi meni
champion
champion

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Cimbra Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 14 Rujan 2007 u 21:19

Ocito cijele pripreme nismo uvjezbali nista za igru 5 na 5.

Nisam jos vidio niti jednu ekipu kojima je toliko puta iscurio napad

||   Nazad na vrh
bedevija_031 Vidi meni
champion
champion

Član od: 20 Prosinac 2006
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat bedevija_031 Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 14 Rujan 2007 u 21:23

Izvorno objavio/la overlord

Nabijem ja reprezentativce koji onako fulaju slobodna bacanja i Omerhodľića koji misli da moľe ąutirati kako se sjeti. Nismo bolje niti zasluľili. A ako će se netko izgovarati na godiąta naąih neka ide u pizdu materinu jer Litva ima sve 22 godiąnjake 

E sad si ga malo pretjero...

Dobro kažeš, nije opravdano izvlačit se na godišta, al Litva ima 3-4 igrača sa po 22 godine ,a ostalo su sve stariji...

Provjeri ako ti se da...

Braća Lavrinović po 27, Songaila 29, Jasikevicijus 31, Jasaitis 25.

Jedino taj Kleiza , on je 23 godine

Litva je super iskusna ekipa...

Catch me if you can !
  ||   Nazad na vrh
Slovenija Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 10 Rujan 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Slovenija Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 14 Rujan 2007 u 21:24
Bez obzira na našu "susjedsku ljubav" - svaka čast. Danas protiv Litvi ste se borili i zaslužili ste polufinale! Šteta! 
  ||   Nazad na vrh
zorona Vidi meni
mvp
mvp

Član od: 27 Listopad 2006
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat zorona Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 14 Rujan 2007 u 21:58

negdje u najavi sam napisao da najvise ocekujem od repesine sahovske kosarke...i uspio je s onom dosadom u napadu totalno izbaciti litvu iz ritme utakmice...ljudi su fulali kao nikad u zadnje 2 godine...i zato je steta sto nismo uspjeli..mislim da svi mozemo biti zadovoljni s borbenoscu...

zao mi je i sto sam pogodio da barac jos ne moze biti oslonac za velike tekme..ali doci ce njegovo vrijeme...

nisam posebno razocaran nikim(ajd dobro-markota i ukic su bili u banani)..ali,stalno mislim da nam fali pravi davor kus...ovo je po meni previse alibi igra...u obrani zbilja korektan ali u napadu-decko moze i treba biti dominantan...

sutra francuzi?nakon svega,bilo bi glupo prognozirati bilo sta...pogotovo jer u toj tekmi i psiha ima veliku ulogu...ali isto vrijedi i za francuze..

||   Nazad na vrh
vekoja Vidi meni
sophmore
sophmore

Član od: 24 Travanj 2006
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat vekoja Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 14 Rujan 2007 u 22:23
ne znam šta da kažem a da ispadnem pametan, dobro su igrali u obrani, napad na bljeskove. uvijek nam nešt presudi, prkleta slobodna bacanja. malo mi je čudno da planinić kad gađa slobodnjake stane skroz ustranu uz liniju
  ||   Nazad na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 23456 8>

Preskoči na Dopuštenja na forumu Vidi meni