Hrvatska-Litva |
Odgovori
|
Stranica <1 23456 8> |
| Autor | |
Bezimeni
rookie
Član od: 29 Kolovoz 2007 Online status: Offline Postovi: 5 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Tema: Hrvatska-LitvaObjavljeno: 14 Rujan 2007 u 17:09 |
|
Vratili smo se protiv Španjolske dva puta, po meni je veći problem zadržavanje stvorene razlike, prelako prospemo ono što gradimo većim dijelom utakmice, protiv Grka +13 prelako smo izgubili, isto protiv Rusa i Španjolaca +7 olako, jednostavno se izgubimo, u vodstvu, počnu se raditi gluposti, najednom stanemo, jel to psiha igrača ili nešto drugo neznam. I jedna zanimljiva stvar, sva druga poluvremena su bila znatno lošija od prvih osim protiv Španjolske, znači očit je taj pad u drugom poluvremenu, iz kojeg razloga je to tako ne bih znao i Repeša je morao nešto poduzeti da se to ne ponovi više, Litva igra na visokom nivou cijelu utakmicu, mi to još nismo pokazali i baš zato se tješim da ćemo baš danas spojiti svih 40 minuta!!!
|
|
|| ![]() |
|
vekoja
sophmore
Član od: 24 Travanj 2006 Lokacija: Croatia/Hrvatska Online status: Offline Postovi: 156 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 14 Rujan 2007 u 17:09 |
|
i ja se nadam, ma nek i izgubimo ako smo zaslužili samo se nadam da nas suci neće pokrast ili da nas sreće neće izdat i ovaj put.
AJMO HRVATSKA!!! |
|
|| ![]() |
|
Bezimeni
rookie
Član od: 29 Kolovoz 2007 Online status: Offline Postovi: 5 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 14 Rujan 2007 u 17:13 |
|
A čuj valja napomenuti da smo mi daleko prošli svoju dozu sreće na ovom prvenstvu i mislim da nas ni sreća nemože izvući, već samo mi sami (tojest igrači). Nakon ove utakmice će se zapravo zanti da li mi imamo kvalitetu, ili samo samo prosječna ekipa.
|
|
|| ![]() |
|
Cimbra
champion
Član od: 29 Travanj 2005 Lokacija: Croatia Online status: Offline Postovi: 517 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 14 Rujan 2007 u 19:48 |
|
joooj mucenjaaaaaaa......... joooj bezidejnostiiiiiiiiiii.........
|
|
|| ![]() |
|
No.23
veteran
Član od: 06 Kolovoz 2007 Lokacija: Croatia/Hrvatska Online status: Offline Postovi: 3536 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 14 Rujan 2007 u 20:50 |
|
Zoki Planinić.....
|
|
|| ![]() |
|
Cimbra
champion
Član od: 29 Travanj 2005 Lokacija: Croatia Online status: Offline Postovi: 517 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 14 Rujan 2007 u 20:51 |
|
Neznamooooooooo.................. ALI SVAKA CAST NA BORBENOSTI!!! Da smo se svaku tekmu tako borili imali bi 6-0 ko i litva!!! |
|
|| ![]() |
|
overlord
mvp
Član od: 02 Veljača 2006 Lokacija: Croatia/Hrvatska Online status: Offline Postovi: 914 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 14 Rujan 2007 u 20:51 |
|
Nabijem ja reprezentativce koji onako fulaju slobodna bacanja i Omerhodžića koji misli da može šutirati kako se sjeti. Nismo bolje niti zaslužili. A ako će se netko izgovarati na godišta naših neka ide u pizdu materinu jer Litva ima sve 22 godišnjake
|
|
|| ![]() |
|
Cimbra
champion
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 14 Rujan 2007 u 21:19 |
|
Ocito cijele pripreme nismo uvjezbali nista za igru 5 na 5. Nisam jos vidio niti jednu ekipu kojima je toliko puta iscurio napad
|
|
|| ![]() |
|
bedevija_031
champion
Član od: 20 Prosinac 2006 Lokacija: Croatia/Hrvatska Online status: Offline Postovi: 599 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 14 Rujan 2007 u 21:23 |
|
E sad si ga malo pretjero... Dobro kažeš, nije opravdano izvlačit se na godišta, al Litva ima 3-4 igrača sa po 22 godine ,a ostalo su sve stariji... Provjeri ako ti se da... Braća Lavrinović po 27, Songaila 29, Jasikevicijus 31, Jasaitis 25. Jedino taj Kleiza , on je 23 godine Litva je super iskusna ekipa... |
|
|
Catch me if you can !
|
|
|| ![]() |
|
Slovenija
Profil člana
Poalji privatnu poruku
Nađi postove članova
Posjeti stranicu člana
Dodaj na popis pajdaa
rookie
Član od: 10 Rujan 2007 Lokacija: Slovenia Online status: Offline Postovi: 7 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 14 Rujan 2007 u 21:24 |
|
Bez obzira na našu "susjedsku ljubav" - svaka čast. Danas protiv Litvi ste se borili i zaslužili ste polufinale! Šteta!
|
|
|| ![]() |
|
zorona
mvp
Član od: 27 Listopad 2006 Online status: Offline Postovi: 1050 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 14 Rujan 2007 u 21:58 |
|
negdje u najavi sam napisao da najvise ocekujem od repesine sahovske kosarke...i uspio je s onom dosadom u napadu totalno izbaciti litvu iz ritme utakmice...ljudi su fulali kao nikad u zadnje 2 godine...i zato je steta sto nismo uspjeli..mislim da svi mozemo biti zadovoljni s borbenoscu... zao mi je i sto sam pogodio da barac jos ne moze biti oslonac za velike tekme..ali doci ce njegovo vrijeme... nisam posebno razocaran nikim(ajd dobro-markota i ukic su bili u banani)..ali,stalno mislim da nam fali pravi davor kus...ovo je po meni previse alibi igra...u obrani zbilja korektan ali u napadu-decko moze i treba biti dominantan... sutra francuzi?nakon svega,bilo bi glupo prognozirati bilo sta...pogotovo jer u toj tekmi i psiha ima veliku ulogu...ali isto vrijedi i za francuze.. |
|
|| ![]() |
|
vekoja
sophmore
Član od: 24 Travanj 2006 Lokacija: Croatia/Hrvatska Online status: Offline Postovi: 156 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 14 Rujan 2007 u 22:23 |
|
ne znam šta da kažem a da ispadnem pametan, dobro su igrali u obrani, napad na bljeskove. uvijek nam nešt presudi, prkleta slobodna bacanja. malo mi je čudno da planinić kad gađa slobodnjake stane skroz ustranu uz liniju
|
|
|| ![]() |
|
Odgovori
|
Stranica <1 23456 8> |
| Preskoči na | Doputenja na forumu ![]() Vi ne moete otvarati nove teme na ovom forumu Vi ne moete odgovarati na teme na ovom forumu Vi ne moete brisati svoje postove na ovom forumu Vi ne moete uređivati svoje postove na ovom forumu Vi ne moete otvarati ankete na ovom forumu Vi ne moete glasovati u anketama na ovom forumu |