Hrvatska-Litva |
Odgovori
|
Stranica <12345 8> |
| Autor | |
shyn3
veteran
Član od: 18 Studeni 2005 Online status: Offline Postovi: 3017 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Tema: Hrvatska-LitvaObjavljeno: 14 Rujan 2007 u 12:21 |
|
ako se dan po jutru poznaje ..... onda ćemo pobijedit. danas sam položio matematiku i imam uvjet za drugu godinu, odem u referadu prijavit ispit i kažu mi da to šta sam s**ao nogu da ću dobit pare jer je student osiguran24h svaki dan, odem na pregled i skinu mi gips i kaže da će uskoro bit u redu i da sljedeći tjedan idem na terapije
, još samo da naši nekako pobijede litvu i savršen dan čovječe |
|
Gay+Mayo+Conley=RunGMC->Future Of NBA |
|
|| ![]() |
|
No.23
veteran
Član od: 06 Kolovoz 2007 Lokacija: Croatia/Hrvatska Online status: Offline Postovi: 3536 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 14 Rujan 2007 u 13:13 |
|
Drago nam je svima zbog tebe....
|
|
|| ![]() |
|
Gica
mvp
Član od: 24 Studeni 2006 Lokacija: Croatia Online status: Offline Postovi: 524 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 14 Rujan 2007 u 13:42 |
|
i jos nesto skaras navecer... tek onda bi bio savrsen dan
|
|
|
ZULA SKINI SAKO!!!
|
|
|| ![]() |
|
jakov
rookie
Član od: 19 Lipanj 2007 Online status: Offline Postovi: 41 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 14 Rujan 2007 u 14:09 |
|
PLANINICA NA TRIBINE POSLAT, UKICA U CIRKUS I BANICA NA KLUPU I POBIJEDA JE TU MARKOTU u NBA , I ETO NAS
|
|
|| ![]() |
|
Bend
rookie
Član od: 14 Rujan 2007 Online status: Offline Postovi: 3 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 14 Rujan 2007 u 14:45 |
|
Hi,
I think there'll be a tough game this evening. I've supported HR team on this champ all the time and it was very sad to see your last seconds of game against Greece. But only your NT defeated Spain so I hope if your men will play good, shoot good from the ark and rebound well we'll see a good show today:-) Peace! Bend (LTU) |
|
|| ![]() |
|
THE MAN
champion
Član od: 07 Siječanj 2006 Online status: Offline Postovi: 470 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 14 Rujan 2007 u 14:53 |
|
Ma ja ću im oprostiti sve ako uspiju dobiti Litvu. Realno, malo je razloga za optimizam, ali treba vjerovati i navijati za naše. Volio bih samo da ostave srce na terenu - da vidim da im je stalo bar upola kao meni... Eto to bi volio... Ajmo Hrvatskaaa!!!!!!!!! |
|
|| ![]() |
|
Bezimeni
rookie
Član od: 29 Kolovoz 2007 Online status: Offline Postovi: 5 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 14 Rujan 2007 u 16:22 |
|
Meni nije jasno zašto ova repka ima samo jednu akciju koja nijednom dosad nije uspjela, još ajde pick otvori koji šut, ali ništa posebno, e sad, dali Repeša čuva akcije za četvrtfinale, ili stvarno imaju jednu akciju, te su se previše oslonili na obranu u Izmiru, koja ovdje se ne može nazvati ni polukrugom od o na obrana, uostalom kad već Repeša vidi da obrana nije nikakva, neka onda poboljšda napad, sa novim akcijama, barem to nije problem, pa ako ja u pola sata mogu sa 20 godina smilsit neku akciju, onda može i Repeša, da se vratim na obranu, Slovenci su primali 56 poena po tekmi do Litve, a Litva ih je praktički bez Jasikevičijusa pojela, našoj obrani će onda zabiti 115 poena, jer mi primamo 80 u prosjeku, nadalje, ne možemo računati na njihov loš dan jer imaju jako puno igrača koji mogu zabiti 20 skoro svaku večer i tako se nadopunjavaju, tako da mi moramo odigrati nešto u napadu, nisam siguran, ali Litva mi se ne čini ko neka obrambena ekipa, nadam se da Repeša ima neke akcije u rukavu kojima će iznenaditi, ako nema, onda on očito ne vidi da je obrana šuplja i nije neki trener, sve u svemu vjerujem da možemo iznenaditi, ali to mora biti utakmica iz snova, i u napadu i u obrani, po meni je više bitan napad, jer ne vidim način kojim možemo spustiti Litvu ispod 75.
Ajmo naši!!!!!!!!!!!!!! HRVATSKA!!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]() Uredio/la Bezimeni |
|
|| ![]() |
|
siget
mvp
Član od: 01 Listopad 2006 Lokacija: Croatia Online status: Offline Postovi: 967 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 14 Rujan 2007 u 16:33 |
|
Evo, prije tekme, samo da još jednom ponovim.
Nema tu puno mudrovanja, čak i u novinama ispravno pišu. Ako odigramo super, neusporedivo bolje nego s bilo kim do sada, (uključujui i španjolce), možemo dobiti litvu. Po ovome što sam do sad vidio, nemamo nikakvih šansi. Čak ni naznake kako bi mogli dobiti ja u 6 tekmi nisam vidio. Ali, poznajući igrače od ranije, i zaboravivši sve što sam vidio na EP, mislim da možemo igrati s njima. Dakle, nadajmo se da je Repeša uspio postići da i igrači zaborave kako su igrali do sada, i krenu od nule. Takvih nekakvih najava je i bilo, da prvenstvo počinje tek danas. Dakle, ZABORAVIMO SVE, I IGRAJMO OD NULA NULA ISPOČETKA. TO JE SASVIM MOGUĆE. |
|
|| ![]() |
|
Bezimeni
rookie
Član od: 29 Kolovoz 2007 Online status: Offline Postovi: 5 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 14 Rujan 2007 u 16:37 |
|
Iskreno se nadam, da, sad si i potaknuo me na novo pitanje.
Mogu li naši protiv jedne Litve odigrati odlično sve 4 četvrtine što je i potrebno, i to još pod pritiskom zbog katastrofalnih (uglavnom) pruženoh partija do sada??? |
|
|| ![]() |
|
siget
mvp
Član od: 01 Listopad 2006 Lokacija: Croatia Online status: Offline Postovi: 967 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 14 Rujan 2007 u 16:41 |
Samo da razjasnim. Ne poboljšavati ovo do sada, uklanjati nedostatke, ponoviti što je bilo dobro. Nedostatci su toliki da se ne mogu ukloniti. Stvarno dobrog je bilo tako malo, da nikakvo povećanje ne može pomoći. Potpuno od nule. kako pop kaže, Eurobasket počinje danas. osam naših nabrijanih i koncentriranih igrača može tuć litvu. |
|
|| ![]() |
|
vekoja
sophmore
Član od: 24 Travanj 2006 Lokacija: Croatia/Hrvatska Online status: Offline Postovi: 156 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 14 Rujan 2007 u 16:55 |
|
ekipe tipa litva i latvija nama ne odgovaraju, naš problem je u tome što nismo u stanju vratiti se kad se neko odvoji na pristojnu razliku pri kraju 3. četvrtine il početkom 4. litavci su takva ekipa, neš kao totalna suprotnost rusiji, svi imaju muda probat sve, nepredvidivi su. ako spoje 2-3 trice mislim da će nam biti teško vratiti se. kad litavce krene ne staju do kraja
|
|
|| ![]() |
|
Nana
rookie
Član od: 06 Rujan 2007 Lokacija: Croatia Online status: Offline Postovi: 4 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 14 Rujan 2007 u 17:08 |
|
Ma dobit ce Litvu!!!
|
|
|| ![]() |
|
Odgovori
|
Stranica <12345 8> |
| Preskoči na | Doputenja na forumu ![]() Vi ne moete otvarati nove teme na ovom forumu Vi ne moete odgovarati na teme na ovom forumu Vi ne moete brisati svoje postove na ovom forumu Vi ne moete uređivati svoje postove na ovom forumu Vi ne moete otvarati ankete na ovom forumu Vi ne moete glasovati u anketama na ovom forumu |