Teror i iživljavanje Slavak Cvitkovića |
Odgovori
|
Stranica <1234 7> |
| Autor | |
kudzu dg2
sophmore
Član od: 23 Svibanj 2007 Lokacija: Croatia Online status: Offline Postovi: 232 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Tema: Teror i iživljavanje Slavak CvitkovićaObjavljeno: 11 Rujan 2007 u 23:47 |
Slažem se.Sporta je ionako sve manje na HTV-u ali ako naši susjedi mogu pratiti NBA utakmice zašto je to kod nas nemoguće,očito su se toliko pobahatili sa cijenama oglašavanja da im se živo fućka za NBA(objasnite mi kako u BIH mogu pratiti NBA ligu,a u Lijepoj našoj u kojoj nam političari na vlasti serviraju kako nam je dobro da smo paranoični što to ne primjećujemo,ima sve manje sporta(osim NBA lige nema više teniskog US Opena,Svjetskog prvenstva u motociklizmu,Svjetskog reli prvenstva,raznih veslačkih međunarodnih događaja,klupske odbojke...lista iščezlih sportova sa HTV-a bi bila podugačka)ali to je neko novo vrijeme koje ne mari baš za sport,samo za lovu(bolje meksičke i ine sapunice nego recimo NBA Liga).Televizija mi ionako sve manje znači u životu jer sve su te televizije više manje slične. |
|
|| ![]() |
|
No.23
veteran
Član od: 06 Kolovoz 2007 Lokacija: Croatia/Hrvatska Online status: Offline Postovi: 3536 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 12 Rujan 2007 u 01:24 |
|
Ma Htv je leglo bruke. Pogledajte samo Bosnu i njihove razne kanale. Imaju Nba, Euroligu, Euroligu u rukometu, sve lige petice, ligu prvaka, kup uefa, tenis ma sve... Htv se nešto kao izvlači da imaju formulu i ligu prvaka. Koga zanima **eni americas cup ili zlatna pirueta. Skijanje i tenis su toliko na tv da je to perverzno...Očekujem u dogledno vrijeme prijenose treninga skijanja(jer ipak ljudi trebaju znati kako se Ana Jelušić isteže i zagrijava) i prijenose meča između stroja za izbacivanje lopti i Ljube. Ne želim obezvrijediti nikoga od tih sportaša ili sportova, ali što je previše previše je. Zašto snimku Cibonine utakmice moram gledat u 1 ujutro? Zašto ne mogu gledati Kobea, Carmela, Jamesa, pa i Giričeka? Znam da bi naš vrli Slavko to prenosio,ali nema veze postoji opcija mute na daljinskome. |
|
|| ![]() |
|
popovicius
sophmore
Član od: 15 Prosinac 2006 Online status: Offline Postovi: 80 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 12 Rujan 2007 u 01:39 |
|
Meni je smiješno da gotovo svaki sport kod nas koji se prenosi na HTV-u ima svog zasebnog komentatora koji to komentira već od pamtivijeka! U redu ako je dobar, ali zar stvarno ovog Slavka više nije dosta, najbolji su mi njegovi komentari za pojedine igrače. On skine opis svakog igrača, tj. skautovske procjene i te pizdarije, malo to prouči i samo ponavlja, zato mu i izleti takva glupost da bi Markota mogao biti novi Kukoč!?! To je napisao neki naš analitičar prije 5 godina dok se Markota još zvao Omerhodžić i dok je bio nekakav potencijal. Sada je toliko loš da su mu Bucksi dali otkaz, iako će mu morati platiti ostatak ugovora... |
|
|| ![]() |
|
the_goat
veteran
Član od: 01 Srpanj 2007 Lokacija: Croatia/Hrvatska Online status: Offline Postovi: 3722 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 12 Rujan 2007 u 09:19 |
|
nemojte sada varati!!!!!!!!!!!na ovu izjavu protiv spanjolske ja sam krepavo od smijeha kako god napeta tekma bila....to je izjavio kada su suci svirali istek napada spaniji...
|
|
|| ![]() |
|
siget
mvp
Član od: 01 Listopad 2006 Lokacija: Croatia Online status: Offline Postovi: 967 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 12 Rujan 2007 u 09:27 |
|
Cvitkovića ja uzimam kao nužno zlo. Tu se ne može više manje ništa. Ali dati mu pojačanje u obliku babe tračare Betričevića, to je zločin protiv košarke. Dođe mi da plačem kad idući dan čujem u tramvaju da ljudi diskutiraju s argumentima koje su naučili od ova dva, ne znam kako bi ih nazvao, pa neću nikako. A ni vanjak mi nije baš cvječka Taj pazi pazi pazi da ne bi reko nešto krivo, ko da se boji da če neko uletit u studio i izšaketat ga. Vjerojatno nije to, nego se boji ostat bez korice kruha, j.e.bi ga. Kritizira, ali uvijeno u dva metra debeli celofan. |
|
|| ![]() |
|
shyn3
veteran
Član od: 18 Studeni 2005 Online status: Offline Postovi: 3017 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 12 Rujan 2007 u 10:40 |
koliko ja znam i koliko sam ja čuo, rekao je da ima samo kukučev prvi korak, ništa više |
|
Gay+Mayo+Conley=RunGMC->Future Of NBA |
|
|| ![]() |
|
THE MAN
champion
Član od: 07 Siječanj 2006 Online status: Offline Postovi: 470 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 12 Rujan 2007 u 11:16 |
|
Svi, uključujući i one dva poluretardirana tipa na Hrvatskom radiju 2 ( išao sam sa treninga pa sam ih slušao kako cijelo prvo poluvrijeme utakmice Hrvatska - Španjolska navijaju za Španjolce na Hrvatskom radiju) , dakle od Cvitkovića, Bertičevića, Vikija i sl. tipova nemaju kao prvo blage veze o košarci, njihov kao nekakav humor je razumlijv rijetkima ili nikome, a rasističke i degradirajuće opaske su zabrinjavajuće. Takvi tipovi iritiraju, a svojim ne znanjem i nepripremljenošću izazivaju podsmijeh. Da je bilo ko na svom radnom mjestu toliko nepripremljen i ne zna posao kojim se bavi dobio bi cipelu u guzicu toliko duboku da mu više nikad ne bi palo na pamet baviti se istim. Ali moram da se dobro uklapaju u moju sliku o košarci u Hrvatskoj....
|
|
|| ![]() |
|
popovicius
sophmore
Član od: 15 Prosinac 2006 Online status: Offline Postovi: 80 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 12 Rujan 2007 u 15:15 |
|
Nezna da li se netko sjeća koja je to utakmica bila. Počeli su komentirati utakmicu pa se Slavko prebacio na Kasuna, a išlo je otprilike ovako: "Kasun je Slavonac, pravi, dobar dečko, duša od čovjeka, čak ćemo mu i oprostiti ove geometrijske nacrte (mislio je na tetovaže) po tijelu..." onda se Bertičević nadovezao da ga malo smiri, užas. Kakve veze tetovaže imaju veze s tim kakav je Kasun čovjek, zašto bi mu morali to opraštati kao da je nešto loše? |
|
|| ![]() |
|
vekoja
sophmore
Član od: 24 Travanj 2006 Lokacija: Croatia/Hrvatska Online status: Offline Postovi: 156 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 12 Rujan 2007 u 15:30 |
|
tko ste vi da govorite da bertičević nema pojma o košarci il slavko cvitković. to je kao da odeš kod svog starog na poso jedan dan i sutra ga poćemeš uvjeravat da si ti u pravu, da znaš njegov poso bolje obavit od njega. tu svaka diskusija staje
te fore o kasunu i tetovažama su čista za**ancija, nikakve pokude il slično. cvitković je takav komentator da ne može odolit crnohumornim komentarima |
|
|| ![]() |
|
VelikiTata
mvp
Član od: 23 Prosinac 2006 Online status: Offline Postovi: 585 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 12 Rujan 2007 u 16:04 |
|
Slavko Cvitković je nesretna neznalica kojoj je alkohol popio mozak i koji nema blage veze o čemu priča (njegovi prijenosi NBA lige su u rangu mog starog koji je jedino čuo za Jordana, takav je omjer znanja rekao bi. ps Sjećam se prije jedno skoro deset godina kad je prenosio All Star, tolko je griješio da je na kraju rekao "šta ja znam, svi su oni meni isti, crni i ćelavi", tolko o sramoti institucije zvanoj HTV kada plaća takvu neznalicu).
Još kada se tome pridoda ono statističarsko štrebersko blebetalo koje hramlje u mikrofon i ne zna ništa drugo po imenu Neven Bertičevič onda dobijete pravi Dream Team retardiranosti kakav je vjerojatno teško naći bilo gdje dalje osim na HTV-u. No, hvala Bogu HTV više ne prenosi NBA ligu (dakako puno je profitabilnija super uzbudljiva formula jer u tome valjda obična djeca hrvatskog radnika vide svoju budućnost) tako da više nemamo čast slušati ovaj mutantoidni dvojac. Što se tiče NBA lige, tekme se mogu besplatno gledati preko interneta, plaćaju se samo gigabajti koje tokom tekme potrošite, idealno za one sa flat rate ratom. |
|
|| ![]() |
|
siget
mvp
Član od: 01 Listopad 2006 Lokacija: Croatia Online status: Offline Postovi: 967 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 12 Rujan 2007 u 16:22 |
Rekao bih da je obratno. To je kao da tata pogleda djetetovu zadaću iz predmeta kojim se tata bavi, pa mu kaže da to ništa ne valja. Zar ti stvarno vjeruješ da ovi išta znaju? Pa kad je Barać puknuo prvi put sam sa poludistance, promašio, uhvatio loptu i spremio ju uz faul, te zabio dodatno slobodno, oni su komentirali da je ovo dobro prošlo, ali da Barać nije igrač koji bi trebao tako šutirati. Potpuna je enigma na temelju čega su oni to zaključili, svakako nisu mogli na temelju toga kako momak igra u širokom, jer je taj šut dio njegovog standardnog repertoara, što može vidjeti svatko tko išta zna gledati košarku nakon jednog poluvremena. Prije bi rekao da su ga gledali, ali to nisu vidjeli jer su slijepi i glupi, i više manje je taj njihov debilni komentar bio proizvod standardnog prežvakavanja tri do četiri floskule s ubacivanjem imena na prazna mjesta. S tim da i pri ubacivanju imena na prazna mjesta svojih kretenskih špranci znaju često pobrkati stvari. Kad bek probije i doda podvali centru, a ovaj zabije, to je izrađena akcija. Ako centar promaši, to je potez više. Kad pak da povratni pas na tricu i šuter zabije, opet odlična akcija. Kad šuter isti taj šut promaši, to je forsiranje trica. Obranu uopće ne komentiraju, jer nemaju pojma. Osim floskule o tome da je obrana "stvar volje" i fraze "krvava koljena" u šet tekmi do sada nisu jedanput rekli taj i taj je ispao iz rotacije, ovaj nije zatvorio kontru ili skok, i općenito, stalno seru ko što po njima loše radi u napadu, a jedan jedini komentar nisu dali ko je u obrani što pogriješio. Zašto? Zato što i ne vide ništa od toga. Ma, dosta, reko sam da ne zaslužuju komentar već nakon prve tekme, a eto, navuklo me, posebno kad ih neko uvati branit. Mogu vam samo poručit, kome su ovi dobri, taj bolje i ne zaslužuje. Usput, Barać je nakon što su ga ukorili, pucao nekih 6 od 7 s poludistance u idućim tekmama. |
|
|| ![]() |
|
zorona
mvp
Član od: 27 Listopad 2006 Online status: Offline Postovi: 1050 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 13 Rujan 2007 u 10:48 |
|
ne mogu vjerovati da vi jos trosite rijeci na cvika...pa covijek je sve rekao sve ove godine...LEGENDA...nazalost u krivoj dimenziji ali ipak LEGENDA...to vam je ko kisa ili snijeg...ne mozes promijeniti pa prihvati...BERTICEVIC???VOLIM GA CITATI(POSEBNO KAD PISE O TENISU) ALI MI CESTO NE PASE UZIVO NA TV...
|
|
|| ![]() |
|
Odgovori
|
Stranica <1234 7> |
| Preskoči na | Doputenja na forumu ![]() Vi ne moete otvarati nove teme na ovom forumu Vi ne moete odgovarati na teme na ovom forumu Vi ne moete brisati svoje postove na ovom forumu Vi ne moete uređivati svoje postove na ovom forumu Vi ne moete otvarati ankete na ovom forumu Vi ne moete glasovati u anketama na ovom forumu |