Hrvatska - Grčka |
Odgovori
|
Stranica <1 456 |
| Autor | ||
No.23
veteran
Član od: 06 Kolovoz 2007 Lokacija: Croatia/Hrvatska Online status: Offline Postovi: 3536 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Tema: Hrvatska - GrčkaObjavljeno: 11 Rujan 2007 u 02:46 |
|
|
Ne služe sigurno da se stekne zajedništvo, već da se ekipa pripremi fizilki i taktički. I nisu trenirali tri tjedna nego 40-50 dana.
|
||
|| ![]() |
||
siget
mvp
Član od: 01 Listopad 2006 Lokacija: Croatia Online status: Offline Postovi: 967 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 11 Rujan 2007 u 10:10 |
|
Ovo je prilično oštro, ali ima podloge. Prvenstveno kad se uzme u obzir da je Repeša mjesec prije prvenstva izjavio da nema igrača koji mogu raditi razliku, te da će on uvesti sistem igre koji će to nadoknaditi. |
||
|| ![]() |
||
popovicius
sophmore
Član od: 15 Prosinac 2006 Online status: Offline Postovi: 80 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 11 Rujan 2007 u 14:31 |
|
Naravno da ima podloge, iako ne mora značiti da je istina, ali bojim se da je. Jednom davno sam od jednog trenera čuo za mene najistinitiju izjavu: Kad se utakmica pobijedi, dobar trener će uvijek reći da su igrači zaslužni, a kad se izgubi će reći da je on kriv. Repeša radi upravo suprotno, već se unaprijed ogradio od neuspjeha jer "nemamo dovoljno kvalitetne igrače", a ako napravi rezultat to će biti radi njegove iznimne trenerske kvalitete. Fuj! |
||
|| ![]() |
||
popovicius
sophmore
Član od: 15 Prosinac 2006 Online status: Offline Postovi: 80 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 11 Rujan 2007 u 14:40 |
|
|
Pogledaj izbornika Srbije, kad su sve popušili on je jasno rekao:Ja sam kriv! Ne ulazim u njegovo trenersko znanje i kvalitete, ali mislim da bi svaki pravi trener morao tako postupati, a ne kao Repeša pljuvati po igračima, jer ako kažeš da u "ekipi nema igrača koji može napraviti razliku", to je po meni vrijeđanje. A šta, on je ko fol kao veliki trenerski mag uspio izvojevati pobjedu protiv Španjolaca - NIJEDAN trener na svijetu ne bi mogao dobiti Španjolce doma ako nema kvalitetne igrače. A da je on tako dobar trener svojim bi genijalnim sustavom igre trebao pobijediti Latviju i Izrael. |
||
|| ![]() |
||
anita
rookie
Član od: 07 Rujan 2007 Online status: Offline Postovi: 24 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 11 Rujan 2007 u 22:07 |
|
|
ma daj o čemu pričate čua sam da je repeša dao šamar ukiću neznam dal je to istina ako je a onda stvarno............
|
||
|| ![]() |
||
Odgovori
|
Stranica <1 456 |
| Preskoči na | Doputenja na forumu ![]() Vi ne moete otvarati nove teme na ovom forumu Vi ne moete odgovarati na teme na ovom forumu Vi ne moete brisati svoje postove na ovom forumu Vi ne moete uređivati svoje postove na ovom forumu Vi ne moete otvarati ankete na ovom forumu Vi ne moete glasovati u anketama na ovom forumu |