Hrvatska - Grčka |
Odgovori
|
Stranica <1 3456> |
| Autor | ||
No.23
veteran
Član od: 06 Kolovoz 2007 Lokacija: Croatia/Hrvatska Online status: Offline Postovi: 3536 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Tema: Hrvatska - GrčkaObjavljeno: 10 Rujan 2007 u 14:14 |
|
|
Planinića |
||
|| ![]() |
||
siget
mvp
Član od: 01 Listopad 2006 Lokacija: Croatia Online status: Offline Postovi: 967 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 10 Rujan 2007 u 14:21 |
|
Ja sam s Baraćem totalno zadovoljan. Bojim se da je veliki dio njegove pokretljivosti i angažiranosti posljedica toga što je novi u ekipi pa nije uhvatio ritam. No, dobro, naviknut će se i on, nije budala, što da trči ko zvrk s 217, dok ostali lade jaja, pa da mu se ljudi smiju.
Ne znam ti na ovo odgovoriti. Ja nakon pet tekmi još ne kužim što Repeša točno hoće, mislim kakvu bi on igru htio. Zaista ne nemam ideju. Osim što definitivno znam da nije ono o čemu je pričo na pripremama. A to je obrana i kontra. Tako da ne mogu reć mijenja li previše ili premalo, jer ne znam što želi postići, pa ne mogu suditi jel mu izmjena dobra ili nije kad ju napravi. |
||
|| ![]() |
||
No.23
veteran
Član od: 06 Kolovoz 2007 Lokacija: Croatia/Hrvatska Online status: Offline Postovi: 3536 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 10 Rujan 2007 u 14:23 |
|
|
Ja se ne sjećam da je Spahiju toliko ljudi osporavalo kao Repešu. Izađem negdje na kavu i ljudi koji su laici komentiraju što to onaj Repeša izvodi.... |
||
|| ![]() |
||
zorona
mvp
Član od: 27 Listopad 2006 Online status: Offline Postovi: 1050 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 10 Rujan 2007 u 14:27 |
|
|
SIGET...NARAVNO DA SM,O SVI ZADOVOLJNI BARACEM ALI NIJE ON TAJ KOJI NAM TREBADONESTI PRAVI REZULTAT..NE JOS(ALI CE DOCI I NJEGOVO VRIJEME)...STO SE REPESE TICE-VALJDA COVIJEK ZELI ONO STO PRICA-OBRANU I KONTRU...I TO BI ZBILJA FIZICKI POTROSILO IGRACE I ZAHTJEVALO PUNO ROTACIJA...ALI OVAKO-NISAM SIGURAN DA SU TOLIKE IZMJENE POTREBNE...NEKA IGRAMO I POLAGANIJU KOSARKU ALI SAMO DA NESTO IGRAMO... NO.23...MENI NEMA VELIKE RAZLIKE SPAHIJA-REPESA... |
||
|| ![]() |
||
No.23
veteran
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 10 Rujan 2007 u 14:55 |
|
|
Zašto da igramo polagano kada su Planinić i Ukić ko stvoreni za otvoreni teren i kontranapade. Markota bi tako i bio najučinkovitiji da samo trči kontre. i Kasun može sasvim solidno istrčati. |
||
|| ![]() |
||
siget
mvp
Član od: 01 Listopad 2006 Lokacija: Croatia Online status: Offline Postovi: 967 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 10 Rujan 2007 u 15:55 |
|
Ja to ne mogu ni zamisliti. Markota može odigrati samo kontru jedan na nula na način da dotrči do protivničkog koša i tamo primi loptu. Sve ostale kombinacije kontre, koje bi tražile da ne daj bože lupi jednom ili dvaput loptom o pod, ili da primi u dvokoraku na par metara od koša i nastavi punom brzinom, ja ne znam kako bi to Markota mogao završiti. On loptu jedva kontrolira dok stoji, a u pokretu ne mogu ni misliti. Gdje si ti to vidio da Markota završava kontre? |
||
|| ![]() |
||
No.23
veteran
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 10 Rujan 2007 u 16:21 |
|
|
Pa bolje i to nego da prodire kroz reket ili bilo što pokušava sam.... |
||
|| ![]() |
||
samurai
veteran
Član od: 08 Ožujak 2007 Online status: Offline Postovi: 4784 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 10 Rujan 2007 u 22:25 |
|
|
najbolje bi zapravo bilo da ne igra u repki
|
||
|| ![]() |
||
m@verick
rookie
Član od: 30 Srpanj 2007 Lokacija: Croatia/Hrvatska Online status: Offline Postovi: 20 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 10 Rujan 2007 u 22:36 |
|
|
Ma taj Markota nema ni gram pameti. Radi glupe faulove, ide na nerezonske šuteve i polaganja, već spomenute kontre...jadan igrač
Ili Popović. Dobro nije on tako loš, ali više misli kak si bu tricu šutnul, nego da doda loptu Kasunu ili Prki. Smeta me šta naši bekovi Planinić i Ukić previše zvaču loptu, i onda im ostane 10 sec na semaforu, neznaju kaj da naprave i onda šutnu bezveze, bolje da daju Kasunu. Najbolji igrač, samo je malo previše samokritičan (teško je čuvat Papadopulosa i Gasola seniora) Tu svi vide krivnju u Repeši.Nemam komentara ![]() |
||
|
Sto ljudi, sto čudi. Sto žena-
dvjesto sisa!! KK Podravac Virje u srcu |
||
|| ![]() |
||
vekoja
sophmore
Član od: 24 Travanj 2006 Lokacija: Croatia/Hrvatska Online status: Offline Postovi: 156 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 11 Rujan 2007 u 01:28 |
|
ako iamte oći i ako uopće gledate utalmice, znali bi da repeša rotira jer se igrači umore. kolko je popović igro protiv španjloske nisam sigiran vjerovatno isto oko 25 minuta, a izjavio je da ne može stajat na nogama. svaki dan utakmica puno previše je to. |
||
|| ![]() |
||
No.23
veteran
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 11 Rujan 2007 u 01:40 |
|
|
Za koji ** onda služe pripreme ako je on poslije 25 minuta strašno umoran? |
||
|| ![]() |
||
vekoja
sophmore
Član od: 24 Travanj 2006 Lokacija: Croatia/Hrvatska Online status: Offline Postovi: 156 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 11 Rujan 2007 u 01:48 |
|
|
služe da se stekne zajedništvo, i da se treneri ižive na igračima. opčenito previše danas košarkaš odigra utakmica godišnje, a umjesto laganijih priprema da do EP budemo u uzlaznoj putanji mi prebijemo igrače u 3 tjedna te oni nakon toga jedva čekaju da prvenstvo završi
kad ih ja gledam na terenu imam takav osijećaj Uredio/la vekoja |
||
|| ![]() |
||
Odgovori
|
Stranica <1 3456> |
| Preskoči na | Doputenja na forumu ![]() Vi ne moete otvarati nove teme na ovom forumu Vi ne moete odgovarati na teme na ovom forumu Vi ne moete brisati svoje postove na ovom forumu Vi ne moete uređivati svoje postove na ovom forumu Vi ne moete otvarati ankete na ovom forumu Vi ne moete glasovati u anketama na ovom forumu |