FAQ FAQ  Pretraživanje foruma   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Hrvatska - Grčka

Odgovori Odgovori Stranica  123 6>
Autor
vekoja Vidi meni
sophmore
sophmore

Član od: 24 Travanj 2006
Online status: Offline
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat vekoja Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Tema: Hrvatska - Grčka
    Objavljeno: 08 Rujan 2007 u 02:11
teško je povjerovat al mislim da su grci u još večoj banani što se tiče ofenzivne igre u reketu. papadopulos pada po terenu

netko je napiso negdje na ovom forumu danas da je greška što se tolko zalažemo i igramo agresivno u obrani, puno mi je puta to palo na pamet večeras a i protiv latvije. ovo prvenstvo je pod geslom **O LUD ZBUNJENOG, ništa me više ne može začudit

Uredio/la vekoja
  ||   Nazad na vrh
rexus Vidi meni
veteran
veteran

Član od: 20 Lipanj 2006
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat rexus Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 08 Rujan 2007 u 08:51

E točno to, **e lud zbunjenog. I mi, i Izrael, i Latvija i Portugal i Srbija i Grčka se mogu identificirati kao barem jedan od ova dva. Ha, kakve smo sreće ovi seljaci Grci će se baš protiv nas probudit. Ali igraju mislim gore od nas, kako god mi igramo loše, tako da mislim da u obrani krvavih koljena, ako naši budu imali volje, možemo dobit. Ako smo mogli Španjolsku iznenadit borbenim pristupom, možemo i ove.

||   Nazad na vrh
anita Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 07 Rujan 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat anita Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 08 Rujan 2007 u 11:13
 mi nemamo šanse protiv grčke,daljni komentar je suvišan.
  ||   Nazad na vrh
No.23 Vidi meni
veteran
veteran

Član od: 06 Kolovoz 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat No.23 Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 08 Rujan 2007 u 13:14

Grci neamju šanse protiv nas, ali ćemo lagano dobiti Litvu u 4 finalu i krenuti u borbu od 5.-8. mjesta

||   Nazad na vrh
vekoja Vidi meni
sophmore
sophmore

Član od: 24 Travanj 2006
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat vekoja Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 08 Rujan 2007 u 14:45
litva po meni glavni favorit za sada
  ||   Nazad na vrh
kudzu dg2 Vidi meni
sophmore
sophmore

Član od: 23 Svibanj 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat kudzu dg2 Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 08 Rujan 2007 u 15:16
Izvorno objavio/la No.23

Grci neamju šanse protiv nas, ali ćemo lagano dobiti Litvu u 4 finalu i krenuti u borbu od 5.-8. mjesta

Sumnjam da Grci nemaju šanse,prije bi bilo obrnuto(Papalukas mora napokon proigrati,ovako izgleda da sve više manje ovisi kod njih kako će igrati Diamantidis i Spanoulis),mislim da imamo veće šanse protiv Rusa jer su osigurali četvrtfinale pa će možda Blatt odmarati neke igrače,no vidjet ćemo.
  ||   Nazad na vrh
vukovi Vidi meni
veteran
veteran

Član od: 30 Kolovoz 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat vukovi Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 08 Rujan 2007 u 15:19

ja osobno mislim da bi mogli dobit grčku,ako igramo kao drugo poluvrijeme protiv španjolske!!!!!!

ja se nadam 4finalu i pobjedi u 4 finalu!!! volio bi da igramo protiv slovenije jer u toj tekmi niko ne bi bio favorit a nama slovenija >odgovara<

||   Nazad na vrh
shyn3 Vidi meni
veteran
veteran

Član od: 18 Studeni 2005
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat shyn3 Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 08 Rujan 2007 u 17:26
^^da to smo vidili na prošlom Ep kako nam slovenija odgovara. mislim da bi mogli pobijedit grke, do sad nisu ništa pokazali mi smo barem 1 poluvrjeme 

Gay+Mayo+Conley=RunGMC->Future Of NBA
  ||   Nazad na vrh
Cimbra Vidi meni
champion
champion

Član od: 29 Travanj 2005
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Cimbra Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 08 Rujan 2007 u 23:37
 ne vidim tko moze cuvati papalukasa?
  ||   Nazad na vrh
rexus Vidi meni
veteran
veteran

Član od: 20 Lipanj 2006
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat rexus Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 09 Rujan 2007 u 00:38

On kako igra do sada će sam sebe čuvat. I

||   Nazad na vrh
samurai Vidi meni
veteran
veteran

Član od: 08 Ožujak 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat samurai Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 09 Rujan 2007 u 02:01
 jadno je kako se ismijavamo Grcima a mi smo odista jedna od najlošijih ekipa na prvenstvu i samo nas je luda sreća i vrlo glupi sustav natjecanja doveli u drugi krug gdje ćemo samo shvatiti ovu surovu realnost.Ako nastavimo sa ovakvim sustavom rada vjerojatno su blizu dani kada ćemo propuštati čak i europska prvenstva
  ||   Nazad na vrh
goc # 17 Vidi meni
professional
professional

Član od: 20 Kolovoz 2006
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat goc # 17 Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 09 Rujan 2007 u 11:28
 grčka kao i mi nije do sad ništa pokazala,ali imam osjećaj da će danas,kao i većina onih kojima nikad nejde,kad igraju protiv nas će im se odjednom otvorit šut,skok i sve živo što će nas opet odvest u još jedan poraz i onda će nas rusi još dodatno dotuć i AJ KUĆ!!!!! nemamo šanse protiv grčke!
  ||   Nazad na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123 6>

Preskoči na Dopuštenja na forumu Vidi meni