FAQ FAQ  Pretraživanje foruma   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Euro Superstarovi

Odgovori Odgovori Stranica  123 32>
Autor
Dallas41# Vidi meni
sophmore
sophmore

Član od: 23 Srpanj 2006
Online status: Offline
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Dallas41# Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Tema: Euro Superstarovi
    Objavljeno: 06 Rujan 2007 u 10:32
U prvom djelu smo imali priliku da vidimo najbolje igrače Europe svih vremena kako igraju za svoje reprezentacije.Svi su se odazvalali izbornicima i pružaju strašne utakmice.Nowitzki igra sa amaterima,ali ipak igra za svoju Njemačku.
Dirk Nowitzki,Pau Gasol,Andrei Kirilenko,Tony Parker i Sarunas Jaskikevicius su  najbolji igrači što će Europa ikada imati.Takva reprezentacija bi rasturila Amerikance.U  dosadašnjem djelu oni su prvi strijelci,asistenti,bloker prvenstva  i zbilja su Euro Superstarovi.
Darko Miličić je najveći promašaj u povijesti NBA lige,jer da takav igrač bude 3 pik i to ispred Anthony i Wadea?????
Papaloukas je nikakav igrač,kao i Spanoulis i Diamantidis....

Tako da Europa trenutno ima PETORICU VELIČANSTVENIH i takve košarkaše više nikada neće imati i zato trebamo uživati u njihovim nastupima i tekmama

Pozdrav
My Game is so strong,so i can't go wrong and don't rest till you beat the best!!!
  ||   Nazad na vrh
No.23 Vidi meni
veteran
veteran

Član od: 06 Kolovoz 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat No.23 Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 06 Rujan 2007 u 13:08

Molim te lijepo da pričaš gluposti. Ova trojica Grka iako ne volim Grke su odlični igrači. Dva prava Superstara su Parker i Nowitzki. Ovi ostali također odlični, ali ipak ova dvojica su klasa više. Meni je osobno Šaras kralj, dok Gasola ne mogu vidit očima...

||   Nazad na vrh
ziki Vidi meni
mvp
mvp

Član od: 22 Veljača 2006
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat ziki Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 06 Rujan 2007 u 13:41
Uvijek ću rađe gledat Šarasa nego Parkera.  Dok je Šaras timski igrač, Parkeru je samo koš na umu!
  ||   Nazad na vrh
Dallas41# Vidi meni
sophmore
sophmore

Član od: 23 Srpanj 2006
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Dallas41# Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 06 Rujan 2007 u 13:50
Izvorno objavio/la No.23

Molim te lijepo da pričaš gluposti. Ova trojica Grka iako ne volim Grke su odlični igrači. Dva prava Superstara su Parker i Nowitzki. Ovi ostali također odlični, ali ipak ova dvojica su klasa više. Meni je osobno Šaras kralj, dok Gasola ne mogu vidit očima...

Diamantidis-najbolji obrambeni-poderali ga jučer Holden i Kiriljenko
Papaloukas-protiv Srbije se izgubio kada se lomila tekma
Spanoulis-imao par dobrih ulaza,nije ni čudo zašto je izletio iz Houstona

Grci nemaju šta da traže u borbi za medalje
My Game is so strong,so i can't go wrong and don't rest till you beat the best!!!
  ||   Nazad na vrh
No.23 Vidi meni
veteran
veteran

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat No.23 Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 06 Rujan 2007 u 14:10
Vidit ćemo Grke kada bude trebalo. 
  ||   Nazad na vrh
RExx Vidi meni
mvp
mvp

Član od: 12 Ožujak 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat RExx Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 06 Rujan 2007 u 15:02
Izvorno objavio/la Dallas41#

Izvorno objavio/la No.23

Diamantidis-najbolji obrambeni-poderali ga jučer Holden i Kiriljenko
Papaloukas-protiv Srbije se izgubio kada se lomila tekma
Spanoulis-imao par dobrih ulaza,nije ni čudo zašto je izletio iz Houstona

Grci nemaju šta da traže u borbi za medalje

pa ti si glup

||   Nazad na vrh
Gica Vidi meni
mvp
mvp

Član od: 24 Studeni 2006
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Gica Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 06 Rujan 2007 u 15:04
ovaj dallas je sve to zakljucio zbog jedne tekme...

kazes da bi ona 5 velicanstvenih, kako ti kazes, rasturila amere?
pa njih rasturi i litva, grcka ih je ubila, prije i srbija...
jel ti covjece pratis uopce europsku kosarka? papaloukas je definitivno najbolji europski play, da ne kazem igrac opcenito.

i kazes da europa nikad vise nece imati ovakve "superstare"? pa tako su govorili i nakon sabonisa, kukoca i inih... istina je samo da ce europa uvijek imati takticki potkovanije igrace od amera, i uvijek ce biti ekipa kaj ce dobivati amere. to je jednostavno tako

Uredio/la Gica
ZULA SKINI SAKO!!!
  ||   Nazad na vrh
No.23 Vidi meni
veteran
veteran

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat No.23 Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 06 Rujan 2007 u 17:01

Koliko god pljuvali Diamantidisa i Papoulukasa zbog njihove igre koje možda nije atraktivna, oni su fantastični igrači i vrlo uspješni ako se trofeji i osobna priznanja gledaju. Vjerujem da su Europljani stvarno jako blizu Amerima, zadnjih godina i možda ispred uz Argentince. Ali ni Ameri nisu za otpisati definitivno.

||   Nazad na vrh
pisker Vidi meni
veteran
veteran

Član od: 14 Veljača 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat pisker Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 06 Rujan 2007 u 21:34
Izvorno objavio/la Dallas41#

U prvom djelu smo imali priliku da vidimo najbolje igraèe Europe svih vremena kako igraju za svoje reprezentacije.Svi su se odazvalali izbornicima i pru¾aju stra¹ne utakmice.Nowitzki igra sa amaterima,ali ipak igra za svoju Njemaèku.
Dirk Nowitzki,Pau Gasol,Andrei Kirilenko,Tony Parker i Sarunas Jaskikevicius su  najbolji igraèi ¹to æe Europa ikada imati.Takva reprezentacija bi rasturila Amerikance.U  dosada¹njem djelu oni su prvi strijelci,asistenti,bloker prvenstva  i zbilja su Euro Superstarovi.
Darko Milièiæ je najveæi proma¹aj u povijesti NBA lige,jer da takav igraè bude 3 pik i to ispred Anthony i Wadea?????
Papaloukas je nikakav igraè,kao i Spanoulis i Diamantidis....

Tako da Europa trenutno ima PETORICU VELIÈANSTVENIH i takve ko¹arka¹e vi¹e nikada neæe imati i zato trebamo u¾ivati u njihovim nastupima i tekmama

Pozdrav
 prva četvorica bi mogli ući u izbor za najbolje evropljane svih vremena,nowitzki vjerovatno to ijest,ali jasikevicius ipak nije toliko kvalitetan da bude ispred jednog dražena,kukoča sabonisa,stojakovića,rađe,divca.pogledaj samo njihove nba karijere
  ||   Nazad na vrh
No.23 Vidi meni
veteran
veteran

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat No.23 Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 06 Rujan 2007 u 21:46
 Pa nisu ni Gasol n iKirilenko niše posebno da si bi se mogli stavljati u istu rečenicu s ovim euro zvijezdama što si  si ti naveo. Tri najveća euro igrača  ikada su Dražen, Dirk i Sabonis.
  ||   Nazad na vrh
Indijanac Vidi meni
sophmore
sophmore

Član od: 31 Listopad 2006
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Indijanac Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 06 Rujan 2007 u 21:50
pa kakvi amerikanci covjece... jeste vi normalni, kaj vi pričate

SAD neće nikad osvojit  Europsko  prvenstvo  to vam JA garantiram  !!!
  ||   Nazad na vrh
pisker Vidi meni
veteran
veteran

Član od: 14 Veljača 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat pisker Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 06 Rujan 2007 u 22:12

Izvorno objavio/la No.23

Pa nisu ni Gasol n iKirilenko ni¹e posebno da si bi se mogli stavljati u istu reèenicu s ovim euro zvijezdama ¹to si  si ti naveo. Tri najveæa euro igraèa  ikada su Dra¾en, Dirk i Sabonis.

za kirilenka se to možedonekle reći,ali gasol je igračina.pogledaj statistike,all star je već nekoliko sezona,tek mu je 26-27 godina,ubjedljivi njaboilji igrač svoje ekipe godinama pa čak i u prvoj sezoni.

||   Nazad na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123 32>

Preskoči na Dopuštenja na forumu Vidi meni