Hrvatska - Latvija |
Odgovori
|
Stranica <1 567 |
| Autor | ||
No.23
veteran
Član od: 06 Kolovoz 2007 Lokacija: Croatia/Hrvatska Online status: Offline Postovi: 3536 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Tema: Hrvatska - LatvijaObjavljeno: 04 Rujan 2007 u 16:59 |
|
Sve skupa juče je bilo za plakat. Samo želim reći da naši igrači nisu glup kao što je netko gore naveo, a pogotovo se to ne odnosi na Ukića. Oni su u nekom grču, a to je stvar Repeše da riješi. Nemojte sad srat o Popoviću, lik je igračina. Prije bi da on puca trice preko centara nego da Rozić i Kus pucaju kad su sami. E da sjećam se ja još nekih dobrih partija naših igrača. Što su Tomas i Ukić radili u Goodyeareu ili Kasun kad god je igrao za repku. Ali pristup se mora promijeniti iz korijena da bi se uopće bilo u egalu s Španjolcima. |
||
|| ![]() |
||
siget
mvp
Član od: 01 Listopad 2006 Lokacija: Croatia Online status: Offline Postovi: 967 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 04 Rujan 2007 u 17:03 |
|
|
O Popoviću.
Priče da ne igra obranu ne stoje, njegov glavni problem po pitanju obrane je da može zabit seriju nerezonskih trica, pa onda naši novinari koji ne mogu vodit u glavi više od tri podatka o igraču, memotehnikom automatski pišu zabija trice, znači ne igra obranu. Nisam primijetio puno njegovih grešaka ja u obrani, par puta je odlično rezonirao i postupio kod pomoći/ne pomoći situacija. On igra nerezonski u napadu, ali to je manja šteta od nekih koji nerezonski igraju u obrani, idu na pomoć tipu koji je ostvario 30cm prednosti pred čuvarom i juri na Kasuna, ostavljajući svoga na trici, pokušavaju ukrasti loptu 20 cm manjem liku s 15 metara praznog terena iza sebe i da ne govorim dalje. Fama da ne igra obranu je zato što ne dobija zadatke flastera, i zato što zna solirat u napadu, a ne zato što ne bi igro dobru obranu. Što se tiče njegovih kanonada, one su legitimna napadačka opcija, i treba ih koristiti kao bonus, ako ide super, 5-6 (a i do 9 zna biti) koševa u jednominutnoj eksploziji su veliki plus za ekipu kad se dogode, a ako se ne dogode nije velika šteta, jer bi za to vrijeme normalno očekivali 2 koša, dakle 2 koša si u minusu, a možda ispadne da si 3 do 7 u plusu. Uz to, ako prođe, to je priličan šok za protivnika. Naravno, te ludorije treba gledat kao potencijalni bonus, i nešto čega se protivnik stalno mora pribojavat, ali nikako imat ideju da bi tako igro i da bi ti to bila napadačka taktika. Zato se slažem s Žoronom, pop je najbolji izvan petorke, ali s velikim ovlastima kad uđe. O tome kakvi su to veliki genijalci i potencijali neki drugi igrači, zasad se neću izjašnjavati. Uredio/la siget |
||
|| ![]() |
||
No.23
veteran
Član od: 06 Kolovoz 2007 Lokacija: Croatia/Hrvatska Online status: Offline Postovi: 3536 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 04 Rujan 2007 u 17:09 |
|
|
Za Popovića |
||
|| ![]() |
||
neustahije
sophmore
Član od: 31 Kolovoz 2007 Online status: Offline Postovi: 78 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 04 Rujan 2007 u 17:28 |
|
|
Tekma je bila hebena katastrofa za nas. Od vođenja repke, do zalaganja igrača, igre i šuta! I to je to... Znam da je lako poslije pametovat, al kaj je loše je loše, i ostat će loše! LOŠI SMO I JADNI... i da Bog da mi dokažu da nisam u pravu, al trenutno to je realna slika hrvatske košarke! |
||
|| ![]() |
||
zorona
mvp
Član od: 27 Listopad 2006 Online status: Offline Postovi: 1050 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 04 Rujan 2007 u 18:01 |
|
|
no.23...vrlovjerojatno si u pravu ali sam siguran da da je takvo stanje sada u latviji...oni su sutirali trice nekih 60 posto i sada ih svi slave...TO JE SPORT...siguran sam da ce nasi odigrati neke tekme u kojima ce sut krenuti vecini ili svima i zato mozemo dobiti svakoga...i tada nitko nece primjecivati greske..ali tesko s ovim stilom igre mozemo napraviti vece stvari u turnirskom sistemu s prenosenjem bodova...mislim da bi nam vise pasale one knock-out utakmice u 1/8 i 1/4 finalu...citam da su nas neutralni strucnjaci stavili na 11.mjesto ovog prvenstva..vjerojatno svi ocekujemo previse(nobjektivno)..a nas je zapravo dobila po procijeni 12. ekipa ovog prvenstva(latvija)...a to i nije onda bas takvo iznenadenje i razocarenje...vidjet cemo dalje...
|
||
|| ![]() |
||
No.23
veteran
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 04 Rujan 2007 u 21:17 |
|
|
Mislim da nema smisla sad otvarat temu Hrvatska-Portugal, pa ću ovdje komentirati. Treća četvrtina-bravo naši i čestitke na pobjedi. I neću propust spomenuti Kusa i Rozića. 5 minuta 4. četvrtine bez koša naše repka kad je ''munja'' Kus bio u igri i jedna Nashovska asistencija za suca. Jedno ješ dobro dodavanje našem centru u leđa kad ovaj nije gledao. Pravi no look...Rozić...Tu komentar ne treba.
|
||
|| ![]() |
||
prigušitelj
rookie
Član od: 04 Rujan 2007 Lokacija: Croatia Online status: Offline Postovi: 31 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 05 Rujan 2007 u 11:05 |
|
|
to što centar nije gledao kada je trebao nije kusova greška, već banićeva
on je trebao pratiti igru, a ne gledati protivničkog igrača kada smo u napadu |
||
|| ![]() |
||
No.23
veteran
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 05 Rujan 2007 u 16:46 |
|
|
Centar ne gleda pa je u redu dodati mu u leđa i reći nisam ja kriv već on jer nije gledao? Koješta... |
||
|| ![]() |
||
shyn3
veteran
Član od: 18 Studeni 2005 Online status: Offline Postovi: 3017 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 06 Rujan 2007 u 15:23 |
|
jesi ti svjesan kakvu si ti svjetsku glupost rekao |
||
Gay+Mayo+Conley=RunGMC->Future Of NBA |
||
|| ![]() |
||
samurai
veteran
Član od: 08 Ožujak 2007 Online status: Offline Postovi: 4784 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 06 Rujan 2007 u 15:39 |
|
|
svaka čast na šutu ali u ove tri utakmice Tomas i nije previše pružio.Dapače uz lošu obranu jedino kaj radi je da puca trice
|
||
|| ![]() |
||
No.23
veteran
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 06 Rujan 2007 u 16:58 |
|
|
Da baš me iznenadilo kako je loš u obrani....
|
||
|| ![]() |
||
Odgovori
|
Stranica <1 567 |
| Preskoči na | Doputenja na forumu ![]() Vi ne moete otvarati nove teme na ovom forumu Vi ne moete odgovarati na teme na ovom forumu Vi ne moete brisati svoje postove na ovom forumu Vi ne moete uređivati svoje postove na ovom forumu Vi ne moete otvarati ankete na ovom forumu Vi ne moete glasovati u anketama na ovom forumu |