FAQ FAQ  Pretraživanje foruma   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Hrvatska - Latvija

Odgovori Odgovori Stranica  <1 567
Autor
No.23 Vidi meni
veteran
veteran

Član od: 06 Kolovoz 2007
Online status: Offline
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat No.23 Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Tema: Hrvatska - Latvija
    Objavljeno: 04 Rujan 2007 u 16:59
Izvorno objavio/la zorona

no.23..ako se zbilja tako opcenito pripremaju u obrani(u ovom slucaju obranu picka)onda repesa nije nije nista studiozniji od prosjecnog trenera a2 lige...mozda je THE MAN ipak blizi istini kad tvrdi da imamo intelektualno limitirane(da ne budem brutalan) igrace koji ne reagiraju prema dogovoru tj. ne prepoznaju situaciju...

niqueclyde...ja upravo mislim suprotno..nema vise klasicnih spustanja na centra...centri moraju poentirati iz kvalitetnih asista vanjske linije nakon probijanja prve linije,odpadaka u napadu ili suta s poludistance(a neki i za 3 poena)..klasicno spustanje na centra moze najvise proci 3-4 puta na tekmi...nakon toga pocinje mucenje jer se obrana prilagodi..a sucima postaje dosadno stititi takav dosadan napad pa vrlo cesto pustaju hrvanje,ne sviraju ocite faule na napadacu a i izmisljaju faule u napadu(u borbi za poziciju)...jednostavno-TO VISE NIJE TREND KOSARKE U SVIJETU...jedino ako imas DIRKA ILI GASOLA U EKIPI...koji su zasticeni kriterijem ali i kad nisu-pod faulovima se bacaju na leda i poentiraju...i samim tim ipak izgledaju atraktivno...ali to su superzvijezde...

i za kraj moje misljenje o popovicu...istina da je igrao lose...ali takav igrac bi uvijek imao mjesto kod mene u ekipi...sto ne znaci da bi bio u petorci...on moze pokrenuti ekipu kada nikome ne ide...to je uostalom radio na proslom EP u srbiji...i jucer je opalio prvi sut na silu i pogodio tricu za +2 za nas..trebalo je to podici ekipu ali nismo bili u minusu pa imam osjecaj da su neki mislili da sada sve krece kako bi trebalo..pop ima kvalitetu(volili ga mi ili ne)i sve dok igra s voljom-trebat ce nam...znam da je smijesno razmisljati o pobjedi protiv spanjolske nakon onog jucer ali...razmisljam tko bi trebao proigrati da ih dobijemo...ne sjecam se nijednog igraca danasnje repke koji je odigrao partiju koja bi bila dovoljna...osim popovica na final 4 goodyear league kontra tada premocnog macabija...a i u polufinalu kontra zvezde(ili partizana-nisam ziher)...zato bi mu ja dao kredit...

Sve skupa juče je bilo za plakat. Samo želim reći da naši igrači nisu glup kao što je netko gore naveo, a pogotovo se to ne odnosi na Ukića. Oni su u nekom grču, a to je stvar Repeše da riješi. Nemojte sad srat o Popoviću, lik je igračina. Prije bi da on puca trice preko centara nego da Rozić i Kus pucaju kad su sami. E da sjećam se ja još nekih dobrih partija naših igrača. Što su Tomas i Ukić radili u Goodyeareu ili Kasun kad god je igrao za repku. Ali pristup se mora promijeniti iz korijena da bi se uopće bilo u egalu s Španjolcima.

||   Nazad na vrh
siget Vidi meni
mvp
mvp

Član od: 01 Listopad 2006
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat siget Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 04 Rujan 2007 u 17:03
O Popoviću.

Priče da ne igra obranu ne stoje, njegov glavni problem po pitanju obrane je da može zabit seriju nerezonskih trica, pa onda naši novinari koji ne mogu vodit u glavi više od tri podatka o igraču, memotehnikom automatski pišu zabija trice, znači ne igra obranu. Nisam primijetio puno njegovih grešaka ja u obrani, par puta je odlično rezonirao i postupio kod pomoći/ne pomoći situacija.

On igra nerezonski u napadu, ali to je manja šteta od nekih koji nerezonski igraju u obrani, idu na pomoć tipu koji je ostvario 30cm prednosti pred čuvarom i juri na Kasuna, ostavljajući svoga na trici, pokušavaju ukrasti loptu 20 cm manjem liku s 15 metara praznog terena iza sebe i da ne govorim dalje.

Fama da ne igra obranu je zato što ne dobija zadatke flastera, i zato što zna solirat u napadu, a ne zato što ne bi igro dobru obranu.

Što se tiče njegovih kanonada, one su legitimna napadačka opcija, i treba ih koristiti kao bonus, ako ide super, 5-6 (a i do 9 zna biti) koševa u jednominutnoj eksploziji su veliki plus za ekipu kad se dogode, a ako se ne dogode nije velika šteta, jer bi za to vrijeme normalno očekivali 2 koša, dakle 2 koša si u minusu, a možda ispadne da si 3 do 7 u plusu. Uz to, ako prođe, to je priličan šok za protivnika.

Naravno, te ludorije treba gledat kao potencijalni bonus, i nešto čega se protivnik stalno mora pribojavat, ali nikako imat ideju da bi tako igro i da bi ti to bila napadačka taktika.

Zato se slažem s Žoronom, pop je najbolji izvan petorke, ali s velikim ovlastima kad uđe.

O tome kakvi su to veliki genijalci i potencijali neki drugi igrači,
zasad se neću izjašnjavati.

Uredio/la siget
  ||   Nazad na vrh
No.23 Vidi meni
veteran
veteran

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat No.23 Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 04 Rujan 2007 u 17:09

Za Popovića . Sada bi nažalost svi bil izbornici i to je Repešin problem. Više je nego očigledno da utakmicu nije dobro vodio. Od izmjena, naše obrane, o napad ne treba trošiti riječi...Stihijski do maksimuma, samo šinjaj iza linije 6.25. I zamislite da nas je išao šut....Pobijedili bi 10-15 razlike i nitko ne bi ni primjetio sve nedostatke kojih je mali milijun.

||   Nazad na vrh
neustahije Vidi meni
sophmore
sophmore

Član od: 31 Kolovoz 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat neustahije Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 04 Rujan 2007 u 17:28

Tekma je bila hebena katastrofa za nas. Od vođenja repke, do zalaganja igrača, igre i šuta! I to je to...

Znam da je lako poslije pametovat, al kaj je loše je loše, i ostat će loše!

LOŠI SMO I JADNI... i da Bog da mi dokažu da nisam u pravu, al trenutno to je realna slika hrvatske košarke!

||   Nazad na vrh
zorona Vidi meni
mvp
mvp

Član od: 27 Listopad 2006
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat zorona Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 04 Rujan 2007 u 18:01
 no.23...vrlovjerojatno si u pravu ali sam siguran da da je takvo stanje sada u latviji...oni su sutirali trice nekih 60 posto i sada ih svi slave...TO JE SPORT...siguran sam da ce nasi odigrati neke tekme u kojima ce sut krenuti vecini ili svima i zato mozemo dobiti svakoga...i tada nitko nece primjecivati greske..ali tesko s ovim stilom igre mozemo napraviti vece stvari u turnirskom sistemu s prenosenjem bodova...mislim da bi nam vise pasale one knock-out utakmice u 1/8 i 1/4 finalu...citam da su nas neutralni strucnjaci stavili na 11.mjesto ovog prvenstva..vjerojatno svi ocekujemo previse(nobjektivno)..a nas je zapravo dobila po procijeni 12. ekipa ovog prvenstva(latvija)...a to i nije onda bas takvo iznenadenje i razocarenje...vidjet cemo dalje...
  ||   Nazad na vrh
No.23 Vidi meni
veteran
veteran

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat No.23 Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 04 Rujan 2007 u 21:17
 Mislim da nema smisla sad otvarat temu Hrvatska-Portugal, pa ću ovdje komentirati. Treća četvrtina-bravo naši i čestitke na pobjedi. I neću propust spomenuti Kusa i Rozića. 5 minuta 4. četvrtine bez koša naše repka kad je ''munja'' Kus bio u igri i jedna Nashovska asistencija za suca. Jedno ješ dobro dodavanje našem centru u leđa kad ovaj nije gledao. Pravi no look...Rozić...Tu komentar ne treba. 
  ||   Nazad na vrh
prigušitelj Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 04 Rujan 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat prigušitelj Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 05 Rujan 2007 u 11:05
to što centar nije gledao kada je trebao nije kusova greška, već banićeva

on je trebao pratiti igru, a ne gledati protivničkog igrača kada smo u napadu
  ||   Nazad na vrh
No.23 Vidi meni
veteran
veteran

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat No.23 Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 05 Rujan 2007 u 16:46

Centar ne gleda pa je u redu dodati mu u leđa i reći nisam ja kriv već on jer nije gledao? Koješta...

||   Nazad na vrh
shyn3 Vidi meni
veteran
veteran

Član od: 18 Studeni 2005
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat shyn3 Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 06 Rujan 2007 u 15:23
Izvorno objavio/la siget

Izvorno objavio/la siget

Za**o je još jednu obranu, ali se ne mogu sad sjetiti točno što, i onda ga je Repeša maknuo bogu hvala.

Evo sjetio sam se, nije obranu, nego je izvodio aut i nije dodo kusu kad se ovaj otvorio, nego pola sekunde kasnije, i latvija je to presjekla i otišla u kontru 1 na 0.

Dobro, sad sam dosta izgrdio Tomasa, kojii je uvjerljivo najgori igrač tekme i praktično isključivi krivac za zaostatak u prvoj polovici treće četvrtine.

Kus je imao s obzirom na minute malo grešaka, iako je isto pristojno isprobijan, ali i malo dobroga za tako puno munuta.

Ukić je u raspadnutoj igri malo divljao u napadu, i svaka mu čast. Najzaslužniji je za prvo stizanje (koš direktno iz skoka u napadu, odmah izbio loptu njihovom i zakucu u kontri, zabio ludu tricu u zadnjoj sekundi kad su potrošili napad bez veze).

Popović i Planinić imaju svoje stilove, svaki je malo divlji na svoj način, ni jedan nije baš blistao, ali, postoji mogućnost da zablistaju obojica.

Od krila, Stojića se i ne sjećam, Tomas ne bi smio više uć u igru do kraja prvenstva, Rozić će nadajmo se s više minuta (naprosto nema druge) bolje šutirati.

Banić zaboravljen, pomalo izgubljen, ali svakao bolji od Markote koji nije pomalo nego potpuno izgubljen. Obojica trebaju nać svoje mjesto i pridonijeti.

Prka duplo bolji nego što stvarno je, svaka čast.

Kasun fenomenalan, dok je on na terenu, onog njihovog NBA-ovca praktično nema. Mislim da 1 na 1 nije primio više od 2 koša od lika, sve je zabio tip ili prki direktno, ili na preuzimanja dok igra Kasun. U napadu super, kao i prka, ali obojica buz ikakve pomoći od bilo koga, kad dobiju loptu, praktično ih ovi ostali ostave da igraju 1 na 5 i čekaju na sedam metara njih četvorica, niko živ ne protrčava, baš niko.

Ajde, dobro. Dosta o njima.

Nadam se da ćemo biti prvaci evrope. Eto.

jesi ti svjesan kakvu si ti svjetsku glupost rekao

Gay+Mayo+Conley=RunGMC->Future Of NBA
  ||   Nazad na vrh
samurai Vidi meni
veteran
veteran

Član od: 08 Ožujak 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat samurai Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 06 Rujan 2007 u 15:39
 svaka čast na šutu ali u ove tri utakmice Tomas i nije previše pružio.Dapače uz lošu obranu jedino kaj radi je da puca trice
  ||   Nazad na vrh
No.23 Vidi meni
veteran
veteran

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat No.23 Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 06 Rujan 2007 u 16:58
 Da baš me iznenadilo kako je loš u obrani....
  ||   Nazad na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 567

Preskoči na Dopuštenja na forumu Vidi meni