FAQ FAQ  Pretraživanje foruma   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Tko ce biti prvak NLB 07/08?

Odgovori Odgovori Stranica  <1 23456 23>
Autor
dddddd Vidi meni
professional
professional

Član od: 13 Studeni 2006
Online status: Offline
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat dddddd Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Tema: Tko ce biti prvak NLB 07/08?
    Objavljeno: 21 Kolovoz 2007 u 16:08
mislim da ovaj sustav natjecanja ne odgovara Ciboni jedino ak će f4 biti u Zagrebu u što sumnjam mislim da im više paše serija best of 3 pogotovo kad imaju prednost domaćeg terena (mislim da je partizan prošle sezone bio samo iznimka koja potvrđuje pravilo,pogledajte samo zadnja dva A1 finala sa zadrom) 
f**k NBA!!!
ŽIVJELA EURO KOŠARKA!!!
  ||   Nazad na vrh
vukovi Vidi meni
veteran
veteran

Član od: 30 Kolovoz 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat vukovi Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 30 Kolovoz 2007 u 19:30
 CIBONA OSVAJA NLB LIGU!!!
WW ZGB
VOLIM CIBONU!!!!!

CELTICS ARE THE BEST!
  ||   Nazad na vrh
Svi mrze Chrisa Vidi meni
champion
champion

Član od: 20 Kolovoz 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Svi mrze Chrisa Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 17 Rujan 2007 u 15:33
Mislim da bi Cibosi morali osvojit nbl-ligu!!!
**em ti morovića! nije se ni oporavio, a vec je s**an
Svi vole Raymonda
  ||   Nazad na vrh
Reggie Miller Vidi meni
sophmore
sophmore

Član od: 18 Srpanj 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Reggie Miller Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 21 Rujan 2007 u 15:40
Ako će Ayuso igrat kak je igro na američkom prvenstvu Cibona će biti strašno jaka i prvi favorit NLB lige... još ak potpišu Mulaomerovića, sa Warrenom, Rozićem, Vrbancom, Hoskinom, Andrićem... respektabilona ekipa.. s obzirom da je Partizan jako oslabljen odlaskom Perovića, Drobnjaka i Cummingsa... Zvezda je tu negdje ko i lani... jedino Refleks sa ovim mladim dečkima bi trebao bit glavni konkurent... 
  ||   Nazad na vrh
Sixers Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 16 Rujan 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Sixers Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 25 Rujan 2007 u 15:10
 Ja mislim da će split ove sezone biti veliko iznenađenje 
  ||   Nazad na vrh
nh74 Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 21 Rujan 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat nh74 Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 26 Rujan 2007 u 10:45
Picek ne budi s.eronja pusti me da pisem
  ||   Nazad na vrh
nerminh74 Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 15 Rujan 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat nerminh74 Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 26 Rujan 2007 u 10:47
a ne da moram ovako pisati
  ||   Nazad na vrh
neznalica Vidi meni
champion
champion

Član od: 15 Svibanj 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat neznalica Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 29 Rujan 2007 u 21:45
split bi mogao biti ok cibona tu negdje sa hemofarmom i fmp-om 
  ||   Nazad na vrh
vukovi Vidi meni
veteran
veteran

Član od: 30 Kolovoz 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat vukovi Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 29 Rujan 2007 u 21:48
 cibona po meni puno bolja od hemofarma,a od fmp-a isto dosta bolja kad se gleda kvaliteta igraca!!!
WW ZGB
VOLIM CIBONU!!!!!

CELTICS ARE THE BEST!
  ||   Nazad na vrh
Brando Vidi meni
mvp
mvp

Član od: 06 Rujan 2005
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Brando Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 02 Listopad 2007 u 00:50

Hajde jos neko neka napise ovdje koji sve kanali prenose Jadransku ligu!

Ja znam da TV Crna Gora prenosi tekme koje igra Buducnost. Ali mene zanimaju i druge ekipe, druge televizije... Zelim gledati Cibose, Partizana, FMP...

Vjerujem da ce BHT1 prenositi utakmice Sirokog!

U Srbiji je prosle sezone tekme prenosio TV B92, a uz njih i Pink Extra!

Moze li neko da napise listu kanala koji imaju pravo prijenosa na NLB ove sezone?! HVALA

Kosarka je ZAKON! Vratite NBA na HRT!!!
  ||   Nazad na vrh
Ranger of North Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 12 Lipanj 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Ranger of North Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 03 Listopad 2007 u 09:13

Cibona i Olimpija mi se čine kao najjače ekipe.

U sportskima sam pročitao najave o tri hrvatska kluba među prvih 8, možda i sva četiri kluba u prvih 8.         &nbs p;         &nbs p;         &nbs p;         &nbs p;         &nbs p;         &nbs p;         &nbs p;         &nbs p;     Meni već 3 naša kluba među 8 izgleda kao veliko izneneđenje, a 4 među 8 kao naučna fantastika. Sa druge strane, ako bi imali 4 kluba među prvih 8 možda i  10 to bi trebalo biti dovoljno da kao savez budemo bolji od Srba i dobijemo petog predstavnika.

Kaj trebamo da napraviti da zadržimo 4 predstavnika?         ;           ;           ;           ;  Da li je dovoljno da budemo bolji od Slovenije i Bosne? Ili moramo biti bolji i od Crne Gore? Budućnost je jaka ekipa imati će visoki prosjek, ne znam imaju li i oni ambiciju za više od jednog predstavnika.

||   Nazad na vrh
mirdaj Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 27 Ožujak 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat mirdaj Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 04 Listopad 2007 u 12:32
 Raspored prijenosa svih utakmica NLB lige možete vidjeti na njihovoj web stranici ili na kk cibona web-u pod nlb liga. Kod rasporeda utakmica po kolima treba kliknuti na mali televizor desno pa će izaći po pojedinim utakmicama tko prenosi ! Tu se mogu vidjeti i ostale informacije,  radio prijenos itd.. 
  ||   Nazad na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 23456 23>

Preskoči na Dopuštenja na forumu Vidi meni