Tko ce biti prvak NLB 07/08? |
Odgovori
|
Stranica <1 23456 23> |
| Autor | |
dddddd
professional
Član od: 13 Studeni 2006 Lokacija: Croatia/Hrvatska Online status: Offline Postovi: 254 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Tema: Tko ce biti prvak NLB 07/08?Objavljeno: 21 Kolovoz 2007 u 16:08 |
|
mislim da ovaj sustav natjecanja ne odgovara Ciboni jedino ak će f4 biti u Zagrebu u što sumnjam mislim da im više paše serija best of 3 pogotovo kad imaju prednost domaćeg terena (mislim da je partizan prošle sezone bio samo iznimka koja potvrđuje pravilo,pogledajte samo zadnja dva A1 finala sa zadrom)
|
|
|
f**k NBA!!!
ŽIVJELA EURO KOŠARKA!!! |
|
|| ![]() |
|
vukovi
veteran
Član od: 30 Kolovoz 2007 Lokacija: Croatia/Hrvatska Online status: Offline Postovi: 4096 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 30 Kolovoz 2007 u 19:30 |
|
CIBONA OSVAJA NLB LIGU!!!
|
|
|
WW ZGB
VOLIM CIBONU!!!!! CELTICS ARE THE BEST! |
|
|| ![]() |
|
Svi mrze Chrisa
champion
Član od: 20 Kolovoz 2007 Online status: Offline Postovi: 407 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 17 Rujan 2007 u 15:33 |
|
Mislim da bi Cibosi morali osvojit nbl-ligu!!!
**em ti morovića! nije se ni oporavio, a vec je s**an ![]() |
|
|
Svi vole Raymonda
|
|
|| ![]() |
|
Reggie Miller
sophmore
Član od: 18 Srpanj 2007 Lokacija: Tuvalu Online status: Offline Postovi: 54 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 21 Rujan 2007 u 15:40 |
|
Ako će Ayuso igrat kak je igro na američkom prvenstvu Cibona će biti strašno jaka i prvi favorit NLB lige... još ak potpišu Mulaomerovića, sa Warrenom, Rozićem, Vrbancom, Hoskinom, Andrićem... respektabilona ekipa.. s obzirom da je Partizan jako oslabljen odlaskom Perovića, Drobnjaka i Cummingsa... Zvezda je tu negdje ko i lani... jedino Refleks sa ovim mladim dečkima bi trebao bit glavni konkurent...
|
|
|| ![]() |
|
Sixers
rookie
Član od: 16 Rujan 2007 Lokacija: Croatia Online status: Offline Postovi: 23 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 25 Rujan 2007 u 15:10 |
|
Ja mislim da će split ove sezone biti veliko iznenađenje
|
|
|| ![]() |
|
nh74
rookie
Član od: 21 Rujan 2007 Online status: Offline Postovi: 2 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 26 Rujan 2007 u 10:45 |
|
Picek ne budi s.eronja pusti me da pisem
|
|
|| ![]() |
|
nerminh74
rookie
Član od: 15 Rujan 2007 Online status: Offline Postovi: 42 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 26 Rujan 2007 u 10:47 |
|
a ne da moram ovako pisati
|
|
|| ![]() |
|
neznalica
champion
Član od: 15 Svibanj 2007 Lokacija: Bahrain Online status: Offline Postovi: 703 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 29 Rujan 2007 u 21:45 |
|
split bi mogao biti ok cibona tu negdje sa hemofarmom i fmp-om
|
|
|| ![]() |
|
vukovi
veteran
Član od: 30 Kolovoz 2007 Lokacija: Croatia/Hrvatska Online status: Offline Postovi: 4096 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 29 Rujan 2007 u 21:48 |
|
cibona po meni puno bolja od hemofarma,a od fmp-a isto dosta bolja kad se gleda kvaliteta igraca!!!
|
|
|
WW ZGB
VOLIM CIBONU!!!!! CELTICS ARE THE BEST! |
|
|| ![]() |
|
Brando
Profil člana
Poalji privatnu poruku
Nađi postove članova
Posjeti stranicu člana
Dodaj na popis pajdaa
mvp
Član od: 06 Rujan 2005 Lokacija: Sweden Online status: Offline Postovi: 813 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 02 Listopad 2007 u 00:50 |
|
Hajde jos neko neka napise ovdje koji sve kanali prenose Jadransku ligu! Ja znam da TV Crna Gora prenosi tekme koje igra Buducnost. Ali mene zanimaju i druge ekipe, druge televizije... Zelim gledati Cibose, Partizana, FMP... Vjerujem da ce BHT1 prenositi utakmice Sirokog! U Srbiji je prosle sezone tekme prenosio TV B92, a uz njih i Pink Extra! Moze li neko da napise listu kanala koji imaju pravo prijenosa na NLB ove sezone?! HVALA |
|
|
Kosarka je ZAKON! Vratite NBA na HRT!!!
|
|
|| ![]() |
|
Ranger of North
rookie
Član od: 12 Lipanj 2007 Online status: Offline Postovi: 43 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 03 Listopad 2007 u 09:13 |
|
Cibona i Olimpija mi se čine kao najjače ekipe. U sportskima sam pročitao najave o tri hrvatska kluba među prvih 8, možda i sva četiri kluba u prvih 8. &nbs p; &nbs p; &nbs p; &nbs p; &nbs p; &nbs p; &nbs p; &nbs p; Meni već 3 naša kluba među 8 izgleda kao veliko izneneđenje, a 4 među 8 kao naučna fantastika. Sa druge strane, ako bi imali 4 kluba među prvih 8 možda i 10 to bi trebalo biti dovoljno da kao savez budemo bolji od Srba i dobijemo petog predstavnika. Kaj trebamo da napraviti da zadržimo 4 predstavnika?   ;   ;   ;   ; Da li je dovoljno da budemo bolji od Slovenije i Bosne? Ili moramo biti bolji i od Crne Gore? Budućnost je jaka ekipa imati će visoki prosjek, ne znam imaju li i oni ambiciju za više od jednog predstavnika.
|
|
|| ![]() |
|
mirdaj
rookie
Član od: 27 Ožujak 2007 Lokacija: Croatia Online status: Offline Postovi: 33 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 04 Listopad 2007 u 12:32 |
|
Raspored prijenosa svih utakmica NLB lige možete vidjeti na njihovoj web stranici ili na kk cibona web-u pod nlb liga. Kod rasporeda utakmica po kolima treba kliknuti na mali televizor desno pa će izaći po pojedinim utakmicama tko prenosi ! Tu se mogu vidjeti i ostale informacije, radio prijenos itd..
|
|
|| ![]() |
|
Odgovori
|
Stranica <1 23456 23> |
| Preskoči na | Doputenja na forumu ![]() Vi ne moete otvarati nove teme na ovom forumu Vi ne moete odgovarati na teme na ovom forumu Vi ne moete brisati svoje postove na ovom forumu Vi ne moete uređivati svoje postove na ovom forumu Vi ne moete otvarati ankete na ovom forumu Vi ne moete glasovati u anketama na ovom forumu |