FAQ FAQ  Pretraživanje foruma   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Tko ce biti prvak NLB 07/08?

Odgovori Odgovori Stranica  <1 212223
Autor
c.zvezda91 Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 21 Travanj 2008
Online status: Offline
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat c.zvezda91 Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Tema: Tko ce biti prvak NLB 07/08?
    Objavljeno: 30 Travanj 2008 u 17:31
 bilo je ocekivati da partizan uzme NLB, partizan je za**an u kosarci kao i u fudbalu i druge sportove.
  ||   Nazad na vrh
No.13 Vidi meni
mvp
mvp

Član od: 08 Travanj 2008
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat No.13 Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 30 Travanj 2008 u 17:33

Ma svaka mu cast, zasluzija je naslov. Problem je u tome sto se ovaj FF triba igrati u Jazinama a tamo bi malo teze dosa do trofeja.

NAŠA RANA I LIK - ZADAR ZAUVIK
  ||   Nazad na vrh
c.zvezda91 Vidi meni
rookie
rookie

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat c.zvezda91 Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 30 Travanj 2008 u 19:10

sa ovim timom bi partizan izvukao bobedu, dali bi se to odigralo u zadru ili ljubljani isto bi se vrtelo. Razbiti panatenaikos pa fs spilsen i potom fenerbahce nije mala stvar.

||   Nazad na vrh
c.zvezda91 Vidi meni
rookie
rookie

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat c.zvezda91 Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 30 Travanj 2008 u 19:17
 zaboravijo sam uvesti da su razbili i reala iz madrida i to sve u ovoj sezoni.
  ||   Nazad na vrh
No.13 Vidi meni
mvp
mvp

Član od: 08 Travanj 2008
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat No.13 Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 30 Travanj 2008 u 19:45

Zadar - Partizan 70:54. Ne govorin da bi Zadar sigurno dobija ali niko nije favorit protiv Zadra u Jazinama. Ne mozes usporedjivati atmosferu u Zadru i ono kazaliste u Tivoliju.

NAŠA RANA I LIK - ZADAR ZAUVIK
  ||   Nazad na vrh
c.zvezda91 Vidi meni
rookie
rookie

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat c.zvezda91 Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 30 Travanj 2008 u 20:04
 pratim kosarku u bivsoj YU, ali danas je na redu fudbal. Partizan 62 poena , zvezda 62 poena i utakmicu manje, nadam se da nece uspeti partizan, BROJIM MINUTE , prvo polovreme Partiazn-Mladost Lucani (0:0) nadam se da ce izdrzati do kraja Mladost iz Lucana, a ako ne izdrzu onda ode sve u ku... za zvezdu.
  ||   Nazad na vrh
jule Vidi meni
veteran
veteran

Član od: 08 Ožujak 2008
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat jule Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 30 Travanj 2008 u 21:18
 Baš je čudno kako Zvezdaši navijaju za Partizan.
  ||   Nazad na vrh
sin božiji Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 26 Travanj 2008
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat sin božiji Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 01 Svibanj 2008 u 00:27
 partizan zasluženo
  ||   Nazad na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 212223

Preskoči na Dopuštenja na forumu Vidi meni