FAQ FAQ  Pretraživanje foruma   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Tko ce biti prvak NLB 07/08?

Odgovori Odgovori Stranica  <1234 23>
Autor
WW CIBONA Vidi meni
mvp
mvp

Član od: 04 Veljača 2007
Online status: Offline
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat WW CIBONA Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Tema: Tko ce biti prvak NLB 07/08?
    Objavljeno: 14 Kolovoz 2007 u 22:25
 tu si u pravu i ne bježim od toga da cibonina uprava krivo radi i gleda na vlastiti đep (mislim na miličevića i ostatak) ali mi tu nemožemo ništa... jedino možemo dati potporu klubu kojeg volimo zbog grada iz kojeg dolazi i zbog statusa koji je stekao godinama prije a ne zbog igrača i uprave jer su oni prolazni a ime CIBONA ostaje...

||   Nazad na vrh
No.23 Vidi meni
veteran
veteran

Član od: 06 Kolovoz 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat No.23 Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 14 Kolovoz 2007 u 22:28
 Pa upravo su to ime okaljali silnim porazima i igračima koji ne zavrjeđuju nositi taj dres.
  ||   Nazad na vrh
WW CIBONA Vidi meni
mvp
mvp

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat WW CIBONA Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 14 Kolovoz 2007 u 22:30
 ne preostaje nam nadati se promjenama a kruška je ušao u momčad...

||   Nazad na vrh
Kraljević Marko Vidi meni
sophmore
sophmore

Član od: 14 Kolovoz 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Kraljević Marko Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 14 Kolovoz 2007 u 22:31
 Prvak oveh sezoneh bitjah ce Široki Brijeg.Dovedose sjajna pojacanja, htjedose u prodor na vrh Nlb lige.Pozeimo im srecu.
  ||   Nazad na vrh
WW CIBONA Vidi meni
mvp
mvp

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat WW CIBONA Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 14 Kolovoz 2007 u 22:32

slažem se!

finale : CIBONA-Široki Prima pivo, ali cibona osvaja  he he he

||   Nazad na vrh
No.23 Vidi meni
veteran
veteran

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat No.23 Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 14 Kolovoz 2007 u 22:33
 Barać u Tau Ceramici...
  ||   Nazad na vrh
WW CIBONA Vidi meni
mvp
mvp

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat WW CIBONA Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 14 Kolovoz 2007 u 22:46
 he he joke u CIBONI

||   Nazad na vrh
Tracy Vidi meni
veteran
veteran

Član od: 15 Studeni 2005
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Tracy Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 16 Kolovoz 2007 u 21:59

Nadam se da ce Cibona osvojiti lps(liga prevarenih stedisa), a i ne vidim nikoga tko bi mogao ugroziti Cibonu, Zvezda i Partizan su slabiji nego prosle godine, jedino mozda FMP i Hemofarm zaprijete, ali Cibona bi trebala ove godine napokon osvojiti LPS.

||   Nazad na vrh
woogla Vidi meni
mvp
mvp

Član od: 22 Listopad 2006
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat woogla Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 16 Kolovoz 2007 u 23:12
 nije ni cibona puno jača nego lani, a srbi su uvijek za**ani
..nema greške, ja sam najveća greška..
  ||   Nazad na vrh
Tracy Vidi meni
veteran
veteran

Član od: 15 Studeni 2005
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Tracy Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 16 Kolovoz 2007 u 23:39

Izvorno objavio/la woogla

nije ni cibona puno jaèa nego lani, a srbi su uvijek za**ani

Otisli su nositelji igre, tj. dvojica, Morovic je zdrav, doveden je izgleda Ayuso, Hoskin ce biti i vise nego dobra zamjena za Wrighta i mislim da ce bit bolji. Ako Kelley pokaze nesto bit ce to puno bolja ekipa sa puno boljim trenerom.

||   Nazad na vrh
No.23 Vidi meni
veteran
veteran

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat No.23 Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 17 Kolovoz 2007 u 16:23
Izvorno objavio/la Tracy

Nadam se da ce Cibona osvojiti lps(liga prevarenih stedisa), a i ne vidim nikoga tko bi mogao ugroziti Cibonu, Zvezda i Partizan su slabiji nego prosle godine, jedino mozda FMP i Hemofarm zaprijete, ali Cibona bi trebala ove godine napokon osvojiti LPS.

Partitan kažeš slabiji? Tko im je otišao i gdje ako može informacija?

||   Nazad na vrh
nick_the_quick Vidi meni
sophmore
sophmore

Član od: 08 Kolovoz 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat nick_the_quick Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 17 Kolovoz 2007 u 21:22

Partizan se jako oslabio...Otisli Perovic,Drobnjak,Kamings,Micov,Bakic,Bogdanovic a dosao samo Vitkovac.Ukoliko ne dovedu nesto spektakularno,bojim se da ce biti jako slabi.

U Hemofarmu rasulo...Otisli Suput,Plisnic,Nesovic,Topic a osim Pavkovica dovode sve neke neafirmisane igrace za koje nisam nikad cuo.Oslanjaju se na Mutu trenera i njegov dobar rad sa mladim igracima,ali ubedjen sam da nema nista og toga

A zvezda...Bez komentara(Mnogo ih otislo,niko nije dosao)

I za kraj FMP,svetla tacka srpske kosarke.Ponovo prodali igrace za velike pare,i ponovo ce doci novi talenti iz njihove skole koji ce da nose ekipu i da prave sou.Naravno,i oni ce biti prodani za veliki kesh

Za,kraj,sad sam provalio da imam cd sa 5 koledz utakmica,a na jednoj igra South Carolina...Ako onaj play igra u Ciboni i ako Cibona moze njega da dovede,onda stvarno...Komentatori ga celu utakmicu hvale i predvidjaju mu solidnu NBA karijeru,a ovaj razvaljuje na terenu.Ako tako bude igrao u Evropi,onda ce Cibona lepo da se provede

||   Nazad na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1234 23>

Preskoči na Dopuštenja na forumu Vidi meni