Tko ce biti prvak NLB 07/08? |
Odgovori
|
Stranica <1234 23> |
| Autor | |
WW CIBONA
mvp
Član od: 04 Veljača 2007 Lokacija: Croatia/Hrvatska Online status: Offline Postovi: 748 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Tema: Tko ce biti prvak NLB 07/08?Objavljeno: 14 Kolovoz 2007 u 22:25 |
|
tu si u pravu i ne bježim od toga da cibonina uprava krivo radi i gleda na vlastiti đep (mislim na miličevića i ostatak) ali mi tu nemožemo ništa... jedino možemo dati potporu klubu kojeg volimo zbog grada iz kojeg dolazi i zbog statusa koji je stekao godinama prije a ne zbog igrača i uprave jer su oni prolazni a ime CIBONA ostaje...
|
|
|
|
|
|| ![]() |
|
No.23
veteran
Član od: 06 Kolovoz 2007 Lokacija: Croatia/Hrvatska Online status: Offline Postovi: 3536 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 14 Kolovoz 2007 u 22:28 |
|
Pa upravo su to ime okaljali silnim porazima i igračima koji ne zavrjeđuju nositi taj dres.
|
|
|| ![]() |
|
WW CIBONA
mvp
Član od: 04 Veljača 2007 Lokacija: Croatia/Hrvatska Online status: Offline Postovi: 748 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 14 Kolovoz 2007 u 22:30 |
|
ne preostaje nam nadati se promjenama a kruška je ušao u momčad...
|
|
|
|
|
|| ![]() |
|
Kraljević Marko
sophmore
Član od: 14 Kolovoz 2007 Lokacija: Nepal Online status: Offline Postovi: 51 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 14 Kolovoz 2007 u 22:31 |
|
Prvak oveh sezoneh bitjah ce Široki Brijeg.Dovedose sjajna pojacanja, htjedose u prodor na vrh Nlb lige.Pozeimo im srecu.
|
|
|| ![]() |
|
WW CIBONA
mvp
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 14 Kolovoz 2007 u 22:32 |
|
slažem se! finale : CIBONA-Široki Prima pivo, ali cibona osvaja he he he |
|
|
|
|
|| ![]() |
|
No.23
veteran
Član od: 06 Kolovoz 2007 Lokacija: Croatia/Hrvatska Online status: Offline Postovi: 3536 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 14 Kolovoz 2007 u 22:33 |
|
Barać u Tau Ceramici...
|
|
|| ![]() |
|
WW CIBONA
mvp
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 14 Kolovoz 2007 u 22:46 |
|
he he joke u CIBONI
|
|
|
|
|
|| ![]() |
|
Tracy
Profil člana
Poalji privatnu poruku
Nađi postove članova
Posjeti stranicu člana
Dodaj na popis pajdaa
veteran
Član od: 15 Studeni 2005 Lokacija: Croatia/Hrvatska Online status: Offline Postovi: 2406 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 16 Kolovoz 2007 u 21:59 |
|
Nadam se da ce Cibona osvojiti lps(liga prevarenih stedisa), a i ne vidim nikoga tko bi mogao ugroziti Cibonu, Zvezda i Partizan su slabiji nego prosle godine, jedino mozda FMP i Hemofarm zaprijete, ali Cibona bi trebala ove godine napokon osvojiti LPS. |
|
|| ![]() |
|
woogla
mvp
Član od: 22 Listopad 2006 Lokacija: Croatia/Hrvatska Online status: Offline Postovi: 678 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 16 Kolovoz 2007 u 23:12 |
|
nije ni cibona puno jača nego lani, a srbi su uvijek za**ani
|
|
|
..nema greške, ja sam najveća greška..
|
|
|| ![]() |
|
Tracy
Profil člana
Poalji privatnu poruku
Nađi postove članova
Posjeti stranicu člana
Dodaj na popis pajdaa
veteran
Član od: 15 Studeni 2005 Lokacija: Croatia/Hrvatska Online status: Offline Postovi: 2406 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 16 Kolovoz 2007 u 23:39 |
|
Otisli su nositelji igre, tj. dvojica, Morovic je zdrav, doveden je izgleda Ayuso, Hoskin ce biti i vise nego dobra zamjena za Wrighta i mislim da ce bit bolji. Ako Kelley pokaze nesto bit ce to puno bolja ekipa sa puno boljim trenerom. |
|
|| ![]() |
|
No.23
veteran
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 17 Kolovoz 2007 u 16:23 |
Partitan kažeš slabiji? Tko im je otišao i gdje ako može informacija? |
|
|| ![]() |
|
nick_the_quick
sophmore
Član od: 08 Kolovoz 2007 Online status: Offline Postovi: 54 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 17 Kolovoz 2007 u 21:22 |
|
Partizan se jako oslabio...Otisli Perovic,Drobnjak,Kamings,Micov,Bakic,Bogdanovic a dosao samo Vitkovac.Ukoliko ne dovedu nesto spektakularno,bojim se da ce biti jako slabi. U Hemofarmu rasulo...Otisli Suput,Plisnic,Nesovic,Topic a osim Pavkovica dovode sve neke neafirmisane igrace za koje nisam nikad cuo.Oslanjaju se na Mutu trenera i njegov dobar rad sa mladim igracima,ali ubedjen sam da nema nista og toga A zvezda...Bez komentara(Mnogo ih otislo,niko nije dosao) I za kraj FMP,svetla tacka srpske kosarke.Ponovo prodali igrace za velike pare,i ponovo ce doci novi talenti iz njihove skole koji ce da nose ekipu i da prave sou.Naravno,i oni ce biti prodani za veliki kesh Za,kraj,sad sam provalio da imam cd sa 5 koledz utakmica,a na jednoj igra South Carolina...Ako onaj play igra u Ciboni i ako Cibona moze njega da dovede,onda stvarno...Komentatori ga celu utakmicu hvale i predvidjaju mu solidnu NBA karijeru,a ovaj razvaljuje na terenu.Ako tako bude igrao u Evropi,onda ce Cibona lepo da se provede |
|
|| ![]() |
|
Odgovori
|
Stranica <1234 23> |
| Preskoči na | Doputenja na forumu ![]() Vi ne moete otvarati nove teme na ovom forumu Vi ne moete odgovarati na teme na ovom forumu Vi ne moete brisati svoje postove na ovom forumu Vi ne moete uređivati svoje postove na ovom forumu Vi ne moete otvarati ankete na ovom forumu Vi ne moete glasovati u anketama na ovom forumu |