FAQ FAQ  Pretraživanje foruma   Registracija Registracija  Prijava Prijava

TOTALNI MRAK CRO KOSARKE

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Autor
yoda Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 13 Prosinac 2006
Online status: Offline
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat yoda Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Tema: TOTALNI MRAK CRO KOSARKE
    Objavljeno: 29 Srpanj 2007 u 23:04

Sram me je kad vidim sve ove rezultate svih Hrvatskih selekcija na evropskim i svjetskim prvenstvima. Niti jedna selekcija nemoze biti prva niti na turniru u Buzadovcu!!! Gledam srbe u zadnjih mjesec dana na 6 prvenstava su bili medju prve tri. Jadan sam kad vidim ove nase  "igrace" i velike Hrvate koji se ne zele odazvati u repku. To je sramota i kad nekoga od njih sretnem pljunut cu im u lice. SRAMOTA!!! Tisuce Hrvata je izginulo boreci se za Hrvatsku a oni ne mogu niti lupati loptu i nositi s ponosom grb!!! Trener su ziva koma, jer su delegirani kljucem : "ajd ti malo zaradi koih desetak tisuca eura, reza nije bitna" !?

HKS je ziva koma a lige su se pretvorile u necije igre i igrice jadnih bijednika koji su ljuti na sve jer ima samo 165 cm i nije mogao igrati kosarku.

U Z A S

Molim komentare i angazmane svih da to promijenimo!!!

||   Nazad na vrh
jaskevičijus Vidi meni
champion
champion

Član od: 06 Travanj 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat jaskevičijus Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 30 Srpanj 2007 u 10:02
 U pravu si 100%, ali nažalost, mi ne možemo tu ništa promjeniti. Ako nije mogla generacija 92. nećemo ni mi.... nažalost...
  ||   Nazad na vrh
rastaman Vidi meni
professional
professional

Član od: 01 Ožujak 2006
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat rastaman Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 30 Srpanj 2007 u 11:01

Možda negdje postoji svjetlo na kraju tunela... Možda.

||   Nazad na vrh
Iz Dubravu Vidi meni
professional
professional

Član od: 08 Svibanj 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Iz Dubravu Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 30 Srpanj 2007 u 14:12
Problem Cro kosarke je sto svi klubovi dovode strance koji tu dolaze na dokazivanje da bi ih kasnije odveo neki dobar strani klub...Lakse je platit pare 3 crnaca(nisam rasist) nego stvarat igraca 10 godina...Pa pogledaj Srbe samo..Oni su osvojili sve moguce u svijetu u mladim kategorijama..A osvojili su zato jer daju priliku svojim domacim deckima i od njih stvaraju igracine koji kore svijet onda..Toga u Hrvatskoj neces vidjeti..Kakva Cibona..ma daj...Na ovogodisnjem rosteru imali su mozda 1 decka iz ZG..I onda neka mi netko priča o tome kako je Cibona stvorila nekog igrača...Ma daj molim te..Nadam se da cemo i mi jednom nac pravi put...
  ||   Nazad na vrh
RExx Vidi meni
mvp
mvp

Član od: 12 Ožujak 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat RExx Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 30 Srpanj 2007 u 16:45
potpisujem 
  ||   Nazad na vrh
rastaman Vidi meni
professional
professional

Član od: 01 Ožujak 2006
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat rastaman Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 31 Srpanj 2007 u 08:41

Budući da živimo u potrošačkom društvu logično je da se igrači kupuju  Kupi-prodaj, kupi-prodaj... A općenito proizvodnja i proizvodne djelatnosti lagano su zamrle 91, izgleda da se to reflektiralo i na košarku...

||   Nazad na vrh
kent Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 26 Srpanj 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat kent Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 01 Kolovoz 2007 u 07:41
pare pare i samo pare

||   Nazad na vrh
neznalica Vidi meni
champion
champion

Član od: 15 Svibanj 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat neznalica Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 02 Kolovoz 2007 u 16:50
neznam dali vise vrijedi igrati kosarku .covjece svi oce pare decko oce otici iz kluba ,rekli su mu na pocetku sezone da nece stvarati probleme oko ispisnice ali su ipak stvarali a zasto zato sto su trazili pare 
  ||   Nazad na vrh
Indijanac Vidi meni
sophmore
sophmore

Član od: 31 Listopad 2006
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Indijanac Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 31 Kolovoz 2007 u 18:22
ma nisu on je bio tamo i to su svi vidjeli da je smršavio, trener to nije registriro i to je njegova greška 
  ||   Nazad na vrh
haklerscvjetnog Vidi meni
veteran
veteran

Član od: 10 Svibanj 2005
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat haklerscvjetnog Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 31 Kolovoz 2007 u 21:07
mrzim ovakve teme...kakav mrak hrvatske košarke? svi znamo situaciju i još jedno javno pljuvanje nam netreba, napravi ti nešto pa nas izvedi iz mraka, svi mudruju što nevalja, a nitko nezna poravit...
..::Gubitnici traže uzroke, a pobjednici načine::..
  ||   Nazad na vrh
atlantic Vidi meni
professional
professional

Član od: 03 Travanj 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat atlantic Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 05 Rujan 2007 u 20:31

Rezultati su i dobri koliko se ulaže u košarku. Rijetki klubovi imaju svoju dvoranu, a primjerice klubovi koji najbolje rade sa mladima često rade na pola dvorane. Termini za mlađe uzraste su uglavnom u školama u večernjim satima pa i u noćnim npr. 21 - 23 sati. Nitko normalan ne trenira u 23 sata i dolazi doma u ponoć, pa jede, tušira se i ide u jutro u školu.

Prečesto udarne termine uzimaju rekreativci koji debelo podmazuju najmodavce.

I gdje se tu može govoriti o razvoju sportaša, ishrani....

Druga stvar što mediji i javnost skreću pozornost na košarku samo kad reprezentacija izgubi ili neki naš predstavnik u nekom euro takmičenju.

||   Nazad na vrh
atlantic Vidi meni
professional
professional

Član od: 03 Travanj 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat atlantic Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 06 Rujan 2007 u 11:21
Drago mi je da se posrećilo protiv Španjolske te da se ova tema neće razvijati u željenom pravcu, odnosno do prve prilike kad neka naša selekcija ili klub budu kiksali !
  ||   Nazad na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>

Preskoči na Dopuštenja na forumu Vidi meni