FAQ FAQ  Pretraživanje foruma   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Tema zatvorenaPravila ponašanja na forumu

 Odgovori Odgovori
Autor
Picek Vidi meni
moderator
moderator
Avatar

Član od: 17 Rujan 2005
Online status: Offline
Postovi: 198
Izravna poveznica na ovaj post Tema: Pravila ponašanja na forumu
    Objavljeno: 05 Listopad 2005 u 14:02

 PRAVILA PONAŠANJA NA FORUMU:

1. Zabranjena su bilo kakva vrijeđanja članova bilo na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj ili spolnoj osnovi, te općenito pozivanje ili poticanje na nasilje, mržnju ili bilo koji oblik nesnošljivosti, te zagovaranje ili izvršavanje kaznenih djela.

2. Kaže jedna: "Neću politiku u svoju butigu" - pa nećemo ni mi na forumu jer dosadašnja uvlaćenja politike u naše razgovore rezultirala su totalno lošom atmosferom i dijeljenjem foruma na formacije (lijevo, desno i centar). Koristeći političke stavove u vašim postovima, spominjanjem političara i njihovih odluka automatski pristajete da vaše poruke bez dodatnog objašnjenja budu brisane ili editirane.

3. Avatar vam ne može premašivati 64 x 64 pixela, neki kao da se oglušuju na to. Poželjno je i da ne bude veći od 3 kb-a, time ćete svima ubrzati i olakšati surfanje forumom. Korištenjem prevelikih avatara narušavate izgled foruma i usporavate učitavanje stranica.

4. Kad ostavljate poruku na forumu, ugasite Caps Lock! Ako pišete poruku sa uključenim Caps Lockom, na druge ostavljate dojam kao da se DERETE na njih, u "web žargonu" velika slova označavaju agresiju i povišeni ton.

5. Pametni znaju čemu služi email - za privatnu korespondenciju, prepirke, uvrede koristite se osobnom email adresom jer u slučaju prepirke javno ili forumskim privatnim porukama i dalje podliježete da vas netko prijavi forumskoj upravi kao domaæoj abuse službi!

Administratori i moderatori će prema svakom članu imati fair i korektan odnos kao početno stajalište. Svojom prijavom na forum prihvatili ste pravila ponašanja koja su propisana i jednaka za sve i budite spremni na to da za teže kršenje pravila foruma u svakom trenutku možete biti isključeni iz članstva. Poštivanje pravila nije slobodan odabir ukoliko se želi biti član foruma.

Ako netko krši ova pravila ili vas vrijeđa ili provocira, javite administratorima ili moderatorima i mi ćemo poduzeti potrebne mjere. Nemojte sami pokušavati riješavati probleme na agresivan ili provokativan način. Za kršenje pravila administratori i moderatori isto tako imaju diskreciono pravo za određivanje koji prekršaj je za upozorenje a koji za direktno brisanje sa foruma. Prvo upozorenje naravno kao što možete pretpostaviti prethodi brisanju sa foruma koje će se dogoditi u slučaju ponovljenog kršenja pravila. Administratori imaju mogućnost baniranja pojedinih e-mail adresa, usernameova, pa čak i IP adresa i neće se libiti iskoristiti i tu mogućnost kao krajnju.

Ovdje smo svi zbog ljubavi prema sportu i košarci, molimo Vas ponašajte se u skladu s time.

Ugodan boravak na forumu žele Vam administratori i moderatori košarka.hr foruma!Uredio/la Picek
  ||   Nazad na vrh
 Odgovori Odgovori

Preskoči na Dopuštenja na forumu Vidi meni