FAQ FAQ  Pretraživanje foruma   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Ponovni izbor Danka Radića na čelo HKS-a

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Autor
kudzu dg2 Vidi meni
sophmore
sophmore

Član od: 23 Svibanj 2007
Online status: Offline
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat kudzu dg2 Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Tema: Ponovni izbor Danka Radića na čelo HKS-a
    Objavljeno: 07 Srpanj 2007 u 19:35
Dragi forumaši,prije nekoliko dana je održana izborna skupština Hrvatskog Košarkaškog Saveza u kojem je na mandat od 4 godine ponovno izabran Danko Radić.Izbor Radića za čelnika me podsjeća na izbor Vlatka Markovića na čelo HNS-a,tj. svih 70 delegata je glasalo za Radića.Saznao sam u jednom listu mnogo toga o Radiću i tome kako je prekršio Zakon o sportu(on se branio da je Zakon nejasan)kada je bio prvi put izabran tek za ovaj drugi mandat se može reći da je poštovan Zakon o sportu pošto je prošlo 3 godine od kraja njegove sudačke karijere.Rezultati Radića su poražavajući otkatko je on na čelu HKS-a(selekcije nemaju značanjih rezultata na velikim natjecanjima)ali očito je oporba slaba ili ušutkana pa je dobio 100% podršku svih delegata.Imao bih još štošta reći o njemu ali me zanima vaše mišljenje o reizboru Radića i kakve će to posljedice imati na košarku u Hrvata.   
  ||   Nazad na vrh
Gruvy Vidi meni
sophmore
sophmore

Član od: 25 Svibanj 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Gruvy Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 07 Srpanj 2007 u 20:43
super. dankec je jedan vrlo simpatičan, radišan i pošten čova koji će hrvatsku košarku konačno dovesti na razinu koju ona zaslužuje. Barem po njegovom viđenju. 
  ||   Nazad na vrh
Choco__13 Vidi meni
champion
champion

Član od: 03 Srpanj 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Choco__13 Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 07 Srpanj 2007 u 22:48
On je budala s njim na čelu ne treba očekivati nikakve uspjehe ali sva sreća da imamo odličnu repku i  trenera koji tu kvalitetu može prenijeti na parket, dosta ovisi o igračima, ali općenito radić je smeće, djeluje mi ko da se ne brine za našu košarku ko da mi nije stalo ili ko da je to peace of cake da će se sve samo postići ili pasti s neba, govno jedno smrdljivo

||   Nazad na vrh
Choco__13 Vidi meni
champion
champion

Član od: 03 Srpanj 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Choco__13 Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 07 Srpanj 2007 u 22:49
ali ja sam siguran da ćemo i s takvim idiotom na čelu postići nešto kad tad, samo treba biti strpljiv 

||   Nazad na vrh
JENKI Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 12 Srpanj 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat JENKI Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 12 Srpanj 2007 u 09:40
Naš košarkaški Vlatkec Markovićijus ne treba rezultate da bi ostao na vlasti , što najnoviji neuspjeh reprezentacije U-20 pokazuje /sve gube pa i od Bugara po 20 razlike/. A tu repkicu je sastavio naš dragi Danko / to je reprezentacija Šibenika pojačana sa dva - tri igrača sastrane/. I lijepo njegov novinar u ''Košarka '' piše kako se stvara jedan nivi strašni tandem Luka Petković - Ante Tomić /zar nakon jedne asistencije/. Naravno mali Luka je pulen od Danka.
Hoće  li se nakon ovog debakla šjor Danko povući kao glavni i odgovorni - hoće ŠIPAK .
  ||   Nazad na vrh
jope Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 12 Srpanj 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat jope Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 12 Srpanj 2007 u 11:58
 dobar izbor za predsjednika HKS-a. Da li se tko zapitao kako je svih 70 delegata glasalo za Danka?! Ja znam! Zamolio bih vas za komentar ovog.
  ||   Nazad na vrh
jaguar Vidi meni
professional
professional

Član od: 09 Siječanj 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat jaguar Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 13 Srpanj 2007 u 03:17
 stvarno smiješno... i to u našoj zemlji prolazi!?
košarka je zakon
  ||   Nazad na vrh
Gruvy Vidi meni
sophmore
sophmore

Član od: 25 Svibanj 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Gruvy Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 13 Srpanj 2007 u 07:28
kad je vlatko mogao, može i dankec proći 
  ||   Nazad na vrh
popovicius Vidi meni
sophmore
sophmore

Član od: 15 Prosinac 2006
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat popovicius Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 12 Rujan 2007 u 02:06

Smeće koje gleda samo novac i profit!

On je dioničar NLB lige i predsjednik saveza! Kako je to moguće? Lijepo, u Hrvatskoj smo...

||   Nazad na vrh
The Truth 75 Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 12 Rujan 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat The Truth 75 Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 12 Rujan 2007 u 02:41
Pa ljudi moji sta vam je tu cudno. To vam je tako u nasoj domovini gdje vladaju kriminalci i kreteni bez zavrsene skole. Kao sto kontrolira casopis Hrvatska kosarka da bi unistio Cvjeticaninovu superkosarku koja je 100 puta kvalitetniji casopis i bar pisu strucnjaci a ne dibidusi. Kontrolira sve suce u hrvatskoj, a sude oni koji su mu podaniji i obavljaju poslove za njega u koje necu  ulaziti. Vjerujte, znam jako dobro. Kao i nogometu gdje Markovica nastoje srusiti i postaviti strucnjaka tipa bobana, istu stvar treba napraviti i kod nas. Postaviti strucnjaka a ne sudca koji zajedno sa svojom legijom kreira rezultate A-1 lige za prvaka i zavrsnog dijela prvenstva. I vjerujte kolko god cekali rezultata nece biti. Ljudi poput njega, Vanjka, Pepsija nikada se nece povuci sami. Imate mali milijun primjera, ali o tome drugi put. To je jedini razlog zasto nam je kosarka tu gdje je. Jer pored pravih trenera mlade reprezentacije vode Caktasi, Bajramovici i ostali poluidioti. A ko ih je postavio? Pogadjate...
  ||   Nazad na vrh
sokolić Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 21 Rujan 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat sokolić Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 07 Listopad 2007 u 21:50
 Gledajte... da je Radić glupan nebih biu tu di je! Idila je u tome tko čini Skupštinu HKS, dali oni žele takvog čovjeka odnosno zašto se nesuprostave i kada se suprostave koji je to broj, te dali ga mogu ugroziti. Poznato mi je da Radić ima svog čovjeka u HOO, te da istima trenutno odgovara da je Radić na vrhu sa svojim ljudima koji ako se okrenete po cijeloj su Hrvatskoj. Radić je prikazao ozbiljan i stručan rad njegovih ljudi koji su savez preuzeli u krahu nesuglasica a najviše između bivših igrača i sudaca, dok vrh trenera je šutke stao na stranu sudaca i tu je problem. Sada treba promatrati njegove gafove i sve detaljno bilježiti uz obrazloženja, prije saziva nove Skupštine pripremiti predstavnike s mogućnošću promjena, odnosno pripremiti čovjeka koji je za to sposoban i na Skupštinu pozvati osobu iz HOO koja nije naklonjena Radiću, jer u suprotnom biti će ovo što se upravo dogodilo... 
  ||   Nazad na vrh
CRITICNET Vidi meni
champion
champion

Član od: 18 Kolovoz 2009
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat CRITICNET Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 19 Kolovoz 2009 u 11:31
Izvorno objavio/la kudzu dg2

Dragi forumaši,prije nekoliko dana je održana izborna skupština Hrvatskog Košarkaškog Saveza u kojem je na mandat od 4 godine ponovno izabran Danko Radić.Izbor Radića za čelnika me podsjeća na izbor Vlatka Markovića na čelo HNS-a,tj. svih 70 delegata je glasalo za Radića.Saznao sam u jednom listu mnogo toga o Radiću i tome kako je prekršio Zakon o sportu(on se branio da je Zakon nejasan)kada je bio prvi put izabran tek za ovaj drugi mandat se može reći da je poštovan Zakon o sportu pošto je prošlo 3 godine od kraja njegove sudačke karijere.Rezultati Radića su poražavajući otkatko je on na čelu HKS-a(selekcije nemaju značanjih rezultata na velikim natjecanjima)ali očito je oporba slaba ili ušutkana pa je dobio 100% podršku svih delegata.Imao bih još štošta reći o njemu ali me zanima vaše mišljenje o reizboru Radića i kakve će to posljedice imati na košarku u Hrvata.   

IZBOR RADICA JE SVOJEVRSNI REPETIRAJUCI FIJASKO HRVATSKE KOSARKE; DOKAZ KOLIKOJ E JAK LOBI I MAFIJASKI USTROJ, MISLIM NI DA USKOK NEBI USPJEO RIJESITI NEKE METASTAZE U HKSu. JAD BAS JAD
  ||   Nazad na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>

Preskoči na Dopuštenja na forumu Vidi meni