FAQ FAQ  Pretraživanje foruma   Registracija Registracija  Prijava Prijava

A2 liga - ZAPAD 07/08

Odgovori Odgovori Stranica  <1 118119120121>
Autor
ARNOLD Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 11 Veljača 2008
Online status: Offline
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat ARNOLD Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Tema: A2 liga - ZAPAD 07/08
    Objavljeno: 07 Travanj 2008 u 10:00
 Šta ima novo vezano uz produžetak lige? Koji klubovi bi igrali i u kojim sastavima!
  ||   Nazad na vrh
rii-baler Vidi meni
veteran
veteran

Član od: 25 Kolovoz 2006
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat rii-baler Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 08 Travanj 2008 u 09:47
 gledat ćemo derbi crikva kvarner
MRZIM CIBONU!!!GAZI PURGERA!!
  ||   Nazad na vrh
namirisani15 Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 04 Siječanj 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat namirisani15 Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 08 Travanj 2008 u 13:27
sta se šamo ne moze svrstat pod mvp-e lige???
p.s.tvarno steta za bobanovića
  ||   Nazad na vrh
sipderman Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 08 Ožujak 2008
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat sipderman Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 09 Travanj 2008 u 15:39
crikva skida kvarner 
  ||   Nazad na vrh
babun Vidi meni
veteran
veteran

Član od: 21 Srpanj 2006
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat babun Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 09 Travanj 2008 u 20:24
 lago moguce, ako kvarner  uspije uopce u kvalifikacije.ako da onda u njima bez anzulovica,vidacka i ciklica. koga oni mogu dobit u takvom sastavu? nikog, trogir i darda su bolji,crikva je u tim mogucim okolnostima tu nedgje..grcevito,grcevito

||   Nazad na vrh
7777 Vidi meni
mvp
mvp

Član od: 09 Siječanj 2008
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat 7777 Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 10 Travanj 2008 u 11:48
 Zašto bez Anzulovića, Vidačka i Čiklića
  ||   Nazad na vrh
baler_po Vidi meni
sophmore
sophmore

Član od: 28 Listopad 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat baler_po Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 10 Travanj 2008 u 12:50

Jer su već sve dogovorili sa Porečom kojem pripreme počinju prije Kvarnerovih kvalifikacija... Tako da se moraju javit tamo.

||   Nazad na vrh
yeah Vidi meni
sophmore
sophmore

Član od: 18 Listopad 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat yeah Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 19 Travanj 2008 u 18:34
kad pocinje ova U-21 liga..cuo sam da ce nastupat crikvenica,kraljevica,kostrena,opatija,škrljevo(ali sa starijima) i torpedo...

Bolje tenis na posteru nego pimpek na tosteru...
  ||   Nazad na vrh
babun Vidi meni
veteran
veteran

Član od: 21 Srpanj 2006
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat babun Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 19 Travanj 2008 u 19:33
 igrat ce kastav,crikvernica,torpedo,pazin,opatija,skrljevo,kraljevica za kostrenu neznam

||   Nazad na vrh
BARBA BOJLER Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 14 Veljača 2008
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat BARBA BOJLER Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 20 Travanj 2008 u 14:49
U-21 to je preko saveza ili samoinicijativno. kad bi se to igralo? 
  ||   Nazad na vrh
djizus1 Vidi meni
professional
professional

Član od: 07 Ožujak 2006
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat djizus1 Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 21 Travanj 2008 u 02:00
 kostrena ne nastupa. btw, prco vise nije trener kostrene, nego dzelalija
"Uđite na uska vrata! Jer široka su vrata i prostran put koji vodi u propast i mnogo ih je koji njime idu.
O, kako su uska vrata i tijesan put koji vodi u Život i malo ih je koji ga nalaze!"
  ||   Nazad na vrh
Creative Vidi meni
sophmore
sophmore

Član od: 12 Siječanj 2008
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Creative Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 21 Travanj 2008 u 13:05
 koga ce sad prco trenirat?
  ||   Nazad na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 118119120121>

Preskoči na Dopuštenja na forumu Vidi meni