FAQ FAQ  Pretraživanje foruma   Registracija Registracija  Prijava Prijava

BORIK PUNTAMIKA

Odgovori Odgovori Stranica  <1 192021
Autor
play 97 Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 13 Prosinac 2009
Online status: Offline
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat play 97 Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Tema: BORIK PUNTAMIKA
    Objavljeno: 25 Ožujak 2012 u 16:03
Bay bay bay Plantakčino i jaki tvoj pomočni,bay bay bay Puntamiko,bay bay bay jaki Pero Perićui.LOL
  ||   Nazad na vrh
indeks Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 26 Siječanj 2010
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat indeks Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 05 Travanj 2012 u 15:07
Tika-taka-tika-taka-tika-taka-tika-taka-tika-taka-tika-taka
  ||   Nazad na vrh
Spike Lee Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 23 Ožujak 2012
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Spike Lee Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 06 Travanj 2012 u 11:44
Smiješe im se kvalifikacije,ako ne i izravno ispadanje
www.officeshoes.hr
  ||   Nazad na vrh
play 97 Vidi meni
rookie
rookie

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat play 97 Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 06 Travanj 2012 u 22:53
sad mi stvarno nije jasno ništa,očito je da je Pero Perući prodao sve dok je vrime,smješno,Marko Selin trener,a pomoćni ostao mladji Plantakčina,stvarno prava B1liga,pa ispočetka ope sve.
  ||   Nazad na vrh
friend Vidi meni
rookie
rookie

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat friend Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 10 Travanj 2012 u 22:14
HAha smješna utakmica stvarno,nije ni čudo kakva nam je košarka,Alkar je doša izgubit,dobro dogovoreno.
  ||   Nazad na vrh
jaskevičijus Vidi meni
champion
champion

Član od: 06 Travanj 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat jaskevičijus Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 10 Travanj 2012 u 22:29
Sve se vraća, sve se plaća!
  ||   Nazad na vrh
friend Vidi meni
rookie
rookie

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat friend Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 15 Travanj 2012 u 16:11
Boriku je potrebna pobjeda,Križevčani vama nisu,pa ppustite malo neprimjetno,nema veze,i tako je sve tako.
  ||   Nazad na vrh
maligan100 Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 28 Travanj 2010
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat maligan100 Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 15 Travanj 2012 u 21:15
Nadam se da će Vam trebati pobjeda u Sinju zadnje kolo... da Vam VRATIMO ono prije par godina kad ste prodali utakmicu Kvarneru...slijedeće utakmice ćemo igrati tako da vas izbacimo iz lige pozdravite ono smeće od Pere Perića...

||   Nazad na vrh
friend Vidi meni
rookie
rookie

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat friend Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 06 Svibanj 2012 u 16:45
Molimo prebacite ovaj post negdje drugo ili ga ugasite.
  ||   Nazad na vrh
hogan005 Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 05 Srpanj 2012
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat hogan005 Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 05 Srpanj 2012 u 08:16
HOGAN bel fiocco in raso trucco cucitura singolo round scarpe col tacco altoMarca: Hogan Tipo: 114 009 513Per Sesso: FemminileColore: RosaStili: scarpe singoleStagione: InvernoMateriale: Pelle PUAltezza tacco: 8,5 cmEtà :20-35-year-oldFascia di prezzo: 239 -379Link ai prodotti:http://www.hogansitoufficialeu-italian.net/Valutazione: HOGAN serie fresco dea calda, dolce vento luminose punta cuciture tacchi fiocco in raso, e un aspetto da molte donne di tutte le età. I colori vivaci della punta rotondacucitura piuttosto come un omaggio a quel grande pay, la gente non può resistere alla tentazione. Proprio la destra Hogan Outlet eco coda alta con tacco e la vernice, mostrando sensoperlescente di prua kink, stratificazione, una volta in modo che la punta è più tridimensionale open toe 8,5 cm, largo schiacciare i piedi dalle preoccupazioni, al contrario, il piede è stato modificato più delicato, il materiale flanella rende il fascinoglobale a lungo, con un abito da sposa o il vestito se angelo, dea del titolo appartengono a voi. 8,5 cm di vernice e con la punta appena riprende, e subito tirare il tipo di leggy, in modo che la proporzione del corpo è più perfetta, più coordinamento. Così una coppia si respira in tutto il mondo la bellezza di scarpe del temperamento nobile dea è davveroirresistibile.opfopopeofp
  ||   Nazad na vrh
uggaustralia Vidi meni
sophmore
sophmore

Član od: 11 Rujan 2012
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat uggaustralia Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 26 Rujan 2012 u 07:53
but they aren??t willing also to take off their high heels that to make them more challenges with bolsas louis vuitton.Do You want to buy Cheap jimmy choo wedding shoes ? You can find the cheapest price from us.I like hermes kelly, because it is cheap.It??s no doubt that kelly hermes should be more comfortable than the high-heeled.We really want to introduce the michael kors iphone clutch.hermes kelly is  Personality and fashion.thank you for selecting michel kors hope you like.If you are original discount michael kors hamilton in the back, you are of the timeslouboutin sale are an important part of our life.??jimmy choo?? is very popular. Recently my friend and I always play them. 655870c0-079e-11e2-af70-aee1ae3d47eb
  ||   Nazad na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 192021

Preskoči na Dopuštenja na forumu Vidi meni