FAQ FAQ  Pretraživanje foruma   Registracija Registracija  Prijava Prijava

SPLIT

Odgovori Odgovori Stranica  <1 176177178179180 181>
Autor
luka99 Vidi meni
sophmore
sophmore

Član od: 31 Svibanj 2010
Online status: Offline
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat luka99 Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Tema: SPLIT
    Objavljeno: 12 Kolovoz 2010 u 12:50
tko je trener,kad pocinju pripreme
  ||   Nazad na vrh
trener prtorić Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 15 Veljača 2010
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat trener prtorić Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 20 Kolovoz 2010 u 18:42
Najvećeg izvoznika talenata ste uništili nabijem vas sve i vas i jocu amsterdama!!!Gorit će te u košarkaškom paklu a Kus će vas palit vatrom!
RADIĆU CIGANE ODLAZI IZ SVETINJE
  ||   Nazad na vrh
mazohist Vidi meni
veteran
veteran

Član od: 22 Listopad 2009
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat mazohist Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 27 Kolovoz 2010 u 14:21
Evo čitam ja štivo i vidim naslov rasprodane karta za susret Split-Hajduk. Pa si mislil možda bi trebalo nekakav košarkaški klub nazvat Hajduk pa bi se možda košarka pokrenula u ovom gradu. Embarrassed
Radića za predsjednika Hrvatske
  ||   Nazad na vrh
ličanin Vidi meni
sophmore
sophmore

Član od: 12 Svibanj 2009
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat ličanin Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 27 Kolovoz 2010 u 15:29
Izvorno objavio/la mazohist

Evo čitam ja štivo i vidim naslov rasprodane karta za susret Split-Hajduk. Pa si mislil možda bi trebalo nekakav košarkaški klub nazvat Hajduk pa bi se možda košarka pokrenula u ovom gradu. Embarrassed

...čiča..čiča...drž se ti zdravka mamića...i mirka novosela...a pusti split...i kad već vučeš za jezik...od sljedećeg ljeta u dalmaciji uvode prirez...15%...ali samo za stanovnike metropole...i svi nofci idu za razvoj mladih u Hajduku i Splitu...si videl...kak bi vi rekli...bute i kavu plaćali 15% više od ostatka sveta...za dobrobit sporta u dalmaciji...bravo kerum...Big smile
..ni med cvetjem ni pravice..
  ||   Nazad na vrh
zadar zauvik Vidi meni
sophmore
sophmore

Član od: 06 Lipanj 2010
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat zadar zauvik Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 31 Kolovoz 2010 u 21:41
sto je sa kk splitom, jesu slozili roster, kakve su im ambicije ove god?
  ||   Nazad na vrh
tvrdko.puter Vidi meni
champion
champion

Član od: 23 Srpanj 2009
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat tvrdko.puter Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 31 Kolovoz 2010 u 21:54
Izvorno objavio/la zadar zauvik

sto je sa kk splitom, jesu slozili roster, kakve su im ambicije ove god?

vjerovatne iste kao i proslih sezona:

Cilja se ne-ispadanje iz 1. lige...
FAULe, VRATI SE!!!
Ne daj se Faule
Ne daj se godinama moj Faule!!!
  ||   Nazad na vrh
zadar zauvik Vidi meni
sophmore
sophmore

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat zadar zauvik Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 31 Kolovoz 2010 u 22:03
bas zalosno... nadam se da ce se oporavit i da cemo opet moc uzivat u pravom hrvatsko dalmatinskom derbiju zadar - split. kad bi bar kerum malo uzea od hajduka sto mu daje i to da kk splitu, odma bi se vratili na stare staze slave, al seljaka koji svrsavaju na nogomet ima svugdi i previse.
  ||   Nazad na vrh
zadar zauvik Vidi meni
sophmore
sophmore

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat zadar zauvik Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 09 Rujan 2010 u 11:35
ajde vujo, vrati split na misto koje mu pripada, vrh hrvatske kosarke, pa da opet gledamo dalmatinsko finale !
  ||   Nazad na vrh
GradKošarke Vidi meni
professional
professional

Član od: 04 Veljača 2010
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat GradKošarke Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 09 Rujan 2010 u 12:19
I da dođe u Split nemaju nikakve šanse ni s njim biti u prva 4 u ligi za prvaka.
  ||   Nazad na vrh
zadar zauvik Vidi meni
sophmore
sophmore

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat zadar zauvik Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 09 Rujan 2010 u 12:26
a znam da nemaju, ali bar ce uc u ligu za prvaka i splitski mladici ce imat od koga ucit Wink
polako, korak po korak triba ic
  ||   Nazad na vrh
Plaisted Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 11 Kolovoz 2010
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Plaisted Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 10 Rujan 2010 u 09:06
Mislim da bi oni mogli ući u ligu
za prvaka jer ako je tko profitira
od novog pravila za igrače do 19 godina,
onda su to oni.
Uigravali su ih cilu prošlu sezonu.
Naprid KK Split.
  ||   Nazad na vrh
Trigger Vidi meni
professional
professional

Član od: 19 Studeni 2008
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Trigger Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 11 Rujan 2010 u 18:52
  ||   Nazad na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 176177178179180 181>

Preskoči na Dopuštenja na forumu Vidi meni