FAQ FAQ  Pretraživanje foruma   Registracija Registracija  Prijava Prijava

SPLIT

Odgovori Odgovori Stranica  <1 178179180181>
Autor
nkforum Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 29 Rujan 2010
Online status: Offline
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat nkforum Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Tema: SPLIT
    Objavljeno: 01 Listopad 2010 u 20:18
Vidim da se ovdje najviše pa i jedino piše o Splitu. Wink 

Uredio/la admin - 25 Listopad 2010 u 11:52
  ||   Nazad na vrh
igraj splite Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 01 Listopad 2010
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat igraj splite Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 01 Listopad 2010 u 20:58
zna li se kada igraju u utorak protiv zadra?
  ||   Nazad na vrh
donald duck Vidi meni
sophmore
sophmore

Član od: 08 Listopad 2009
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat donald duck Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 02 Listopad 2010 u 00:43
Pričati o Splitu i ljudima u njemu je gubljenje vremena i tipkovnice, šanse da taj klub ikada zaživi jednake su šansama da oživi i ovaj forum, a sami znate koliko je to. Bahatost se uvijek vrati kao bumerang, ja sam imao prilike pričati s ljudima koji tamo rade, podsječaju me na tipa koji ima 2 miliona u džepu, a treći mu se smiješi. Naravno, Marović, Pile, Miličić, i ostali redikuli nemaju ni kune u džepu, ali vi bez obzira na to morate slušati njihove priče i platiti im piće da bi mogli slušati njihove štorije o velikim trenerima koji su se zadnji put oznojili na treningu kad su ih polili vodom.
be cool, stay beautifull
  ||   Nazad na vrh
loozer Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 28 Rujan 2010
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat loozer Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 02 Listopad 2010 u 10:03
Izvorno objavio/la donald duck

Pričati o Splitu i ljudima u njemu je gubljenje vremena i tipkovnice, šanse da taj klub ikada zaživi jednake su šansama da oživi i ovaj forum, a sami znate koliko je to. Bahatost se uvijek vrati kao bumerang, ja sam imao prilike pričati s ljudima koji tamo rade, podsječaju me na tipa koji ima 2 miliona u džepu, a treći mu se smiješi. Naravno, Marović, Pile, Miličić, i ostali redikuli nemaju ni kune u džepu, ali vi bez obzira na to morate slušati njihove priče i platiti im piće da bi mogli slušati njihove štorije o velikim trenerima koji su se zadnji put oznojili na treningu kad su ih polili vodom.

bez obzira kakvo je stanje u klubu dolaski vuje,subotića,grgurovića značepuno ovoj mladosti nadam se da ce kerum malo bacit koji milijunčić i u košarku a ne samo bacat na krpice onoj svojoj sponzoruši
  ||   Nazad na vrh
Boltauzer Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 10 Siječanj 2010
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Boltauzer Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 13 Siječanj 2011 u 10:23
Ajde da nakon vise od 100 dana netko napise koje slovo i o pokojnemu KK Split....''Bog da mu dusu prosti''......
Znam,nije lako pronaci svoje mjesto pored ''giganata'' Darde,Svjetlosti,Zaboka,Kvarnera i inih....kao ni pored ''zakonom zasticenih'' Zagrebackih klubova,ali ajde da napisemo koju...u cast pokojnika.....
Usli smo u 20. godinu sustavnog unistavanja Dalmatinskog sporta,a ja cu ovdje pisati samo o unistavanju Dalmatinske kosarke!
KK Sibenik mrtav !....(a necete racunati nekoc prvaka bivse drzave,najjace lige Europe,a danas clana najnize lige ,najsrozanije kosarkaske lige Europe!)
KK Split....sta reci.....opustoseni siromah...pastorak ....zgazeni cik...najosusenija grana,najosusenija stabla!.....koprca se sa ''svojon dicon'' i svoja 4 starca koja su se vratila doma igrat mukte za svoj klub i za svoju dusu!
KK Kvarner.....mrtvac....na aparatima!.....koprca se sa nekim diletantima sumnjiva podrijetla....i jos sumnjivijeg morala!
KK Dubrovnik....sa svoja 3 stara musketira.....sa 423 kune na racunu...sa dvoranom od prije Hrista...bez lipe ulozene od -91. na ovamo.....
....Dalmatinska kosarko.....tugo moja....rode moj.....
KK Zadar jos ova 2-3 mjeseca i vise mu niko nece moci opipati puls!(trenutacno u stanju kome!)
Ali nije sve tako crno...nisu svi ''NESPOSOBNI''....poglej'te beli Zagreb grad!...
KK Cedevita GIGANT! Bogatun...par exelance!.....legija stranaca....na celu sa Acom (on ide iskljucivo gdje je lova i moc...ostalo ne yebe 2 posto)
KK Zagreb...GIGANT!....platio Kasuna(perspektivnog i pomalo isaranog!)vise nego sta su Split,Zadar,Kvarner,Dubrovnik vidjeli love uzivo! A stanova za dodjelu igracima imaju vise nego centar Chikaga!.....ciji su to stanovi...i od koje love....utvrdice se mozda nekada!
KK Cibona....uf...uf...ne znam kako poceti....punih 20 godina Hrvatska kosarka je u biti KK Cibona! Nitko ne postoji samo ona!....ne vjerujete...pitajte Bozu Milicevica....sta ce on u siromasnome ZXadru u nekoj **enoj Dalmaciji,siromasnoj i prepunoj nesposonjakovica i ljencina....gre Boze u beli Zagreb grad kod signore Bandica....gdje je LOVA I MOC!....20 godina instant,umjetni klub Cibona kupuje po 10 crnaca+10 najboljih igraca iz cijele Hrvatske,bez obzira imaju li ovi ugovore sa svojim klubovima ili ne+jos 5-10 najtalentiranijih mladica iz svih sredina...to je znaci ukupno 25 do 30 igraca...i sad kad yebiga da oprostite u rosteru samo moze biti 10-12 igraca,oni lijepo stave 10 crnaca na parketu + ova 2 kupljena domaca na klupi....a ovi ostalih 15....NA TRIBINE!...neka ih...''zlu ne trebalo''...neka se nadju...od viska glava ne boli...vazno je da nisu u Zadru,Splitu i Sibeniku...vazno neka oni propadnu...neka se ugase....
I tako dodjosmo do 2010....yebiga...malo recesija...malo visi Bandicevi inetresi....i kasa se ispraznila!...
CIJELA DRZAVA SE DIGLA NA NOGE! KOMPLETNO HRVATSKO (ZAGREBACKO) NOVINARSTVO,POLITICARI,UMJETNICI,GLUMCI I PJESNICI....BOZE MOJ...PA KAKO...PA TO JE STRASNO...PA KAKO DA SE UGASI NASA CIBONA...KAK BUM!...PA ZA KOGA BU TETKA STANA NAVIJALA!.....par mjeseci...Bandic dobio poslovne prostore Tornja...I DUG JE POBRISAN !!!!!!...NEMA GA VISE....PJELA GA MACA !!!!...SPOSOBNI SVE RIJESILI...ABRAKADABRA...CIRIBU-CIRIBA!....EVO VRATILI I ZULU...STAROG POZNATOG MESETARA-TRGOVCA BODOVIMA...PUSTIME SAD PA CU TI VRATIT...ILI DAJEM TI SADA PA MI DUGUJES....KUPUJE SE I AMER NA PLEJU...GOTOVO...NEMA PROBLEMA !
A kome se yebe sta je prvak najjace lige Evrope -88.-89.-90.-91. i prvak Europe -89.-90.-91. i najveci proizvodjac talentiranih kosarkasa propao!
I da ne zaboravim.....iskreno...na mjestu danasnjeg Zadra,vidim KK Dubrava...novi buduci regionalni ligas!

...a nikako da se sjetim...KAKO JE PROPALA HRVATSKA KOSARKA!....
  ||   Nazad na vrh
Pašijan Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 23 Kolovoz 2010
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Pašijan Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 13 Siječanj 2011 u 11:27

Nema dalmatinske košarke....nema ni hrvatske reprezentacije.....uostalom to se vidi.....

||   Nazad na vrh
luka99 Vidi meni
sophmore
sophmore

Član od: 31 Svibanj 2010
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat luka99 Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 13 Siječanj 2011 u 13:00
bravo boltauzer Clap
  ||   Nazad na vrh
Bicikla Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 02 Rujan 2006
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Bicikla Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 11 Listopad 2011 u 23:17
Jel ovo neka za**ancija s pričama o privatizaciji i povlaštenom kupovanju dionica. Pa šta su oni umislili da su Dallas Mavericksi ili Barcelona. smišno je kako ti ljudi koji su klub doveli na najniže grane imaju muda ne samo bit tu di jesu (škovrlj miličić, Vušković brothers) nego se i ponašat ka da je nekome čast doć gledat onu mižerju od igre šta ju je postavija veliki stručnjak M.V.P. 1000 kn za godišnju pretplatu u vip loži. za umrit od smija Smile. vujčić me isto razočara jer ništa konkretno nije napravija. Ma svi oni imaju masla na glavi jer da nije tako bi li dozvolili onom mafijozu Bibi koji je utra put propasti kluba da dolazi na Gripe ka da je Bogom dan i ponaša se ka da je split još uvik njegova privatna prčija.
  ||   Nazad na vrh
basketmaniak Vidi meni
sophmore
sophmore

Član od: 12 Siječanj 2009
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat basketmaniak Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 12 Listopad 2011 u 12:11
Sa svim se slažem...šteta je to za Split ali dog god su u klubu ovakvi sitni profiteri - prevare, neće biti pomaka. Vujo je veliki čovjek, čak 207 cm :), ali nema taj svoje ja kad je okružen spletkarošima i hijenama koje je zatekao u klubu i koje je doveo sa sobom iz tzv. Akademije. Još jedan promašaj...i veliki minus!
  ||   Nazad na vrh
Bicikla Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 02 Rujan 2006
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Bicikla Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 22 Listopad 2011 u 23:43
Pile pokupi prnje i ajde ča. j... te onaj koji te doveja skupa s onim ljigavim bratom spletkarošem. da je pravde na ovom svitu nitko od ovih koji su klub doveli na najniže grane ne bi sad bija na gripama. sramota! izgubit od križevaca. svaka im čast da me neko krivo ne svati ali to je ka da hokejaši s pelješca tuču medveščak. vujčiću miči ove lapane jer ako to ne napraviš svit će mislit da nisi ništa bolji od njih. 
  ||   Nazad na vrh
Macijauskas Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 23 Studeni 2006
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Macijauskas Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 22 Listopad 2011 u 23:58
trenera je doveja slobodan piksi subotić koji nije ništa bolji od inkriminirane braće. eto vam sad fanovi velikog trenera. ne dao nam bog da ikad više dođe u klub on ili neko njemu neko sličan. on je muza dok je moga (o načinima sam svašta čuja ali kako priče nisu pouzdane neču ih širit, al su grozne) a kad nije više moga pokupija se i otiša u cedevitu ka ne može više ostat u splitu, a ima je već odstupnicu. to puno govori o njemu ka čoviku i zato mi se zgadija. ali sve dođe na svoje potiran je i iz cedevite i iz arisa
Duško Vujošević je moj Bog!
  ||   Nazad na vrh
dwade03 Vidi meni
professional
professional

Član od: 08 Listopad 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat dwade03 Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 03 Svibanj 2012 u 15:19
Neznam zašt je ova tema zamrla, posebno sad kad se puno toga ima za pisati.........Nema veze,
čestitke Josipu Sobinu i Splitu na pobjedi i osiguranom doigravanju.......samo tako nastavite!!!
  ||   Nazad na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 178179180181>

Preskoči na Dopuštenja na forumu Vidi meni