CEDEVITA |
Odgovori
|
Stranica <1234 236> |
| Autor | |
jaguar
professional
Član od: 09 Siječanj 2007 Lokacija: Croatia/Hrvatska Online status: Offline Postovi: 203 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Tema: CEDEVITAObjavljeno: 26 Lipanj 2007 u 19:14 |
|
jel došao tko??? što se događa u klubu?
|
|
|
košarka je zakon
|
|
|| ![]() |
|
atlantic
professional
Član od: 03 Travanj 2007 Online status: Offline Postovi: 173 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 27 Lipanj 2007 u 12:50 |
|
Da, slabo informacija o tome ! Mislim da oni koji slažu ekipu u ovom trenutku imaju dosta problema. |
|
|| ![]() |
|
neznalica
champion
Član od: 15 Svibanj 2007 Lokacija: Bahrain Online status: Offline Postovi: 703 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 27 Lipanj 2007 u 18:24 |
|
tesko ce naci slobodnog igraca
|
|
|| ![]() |
|
sfincter
rookie
Član od: 17 Travanj 2006 Online status: Offline Postovi: 9 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 27 Lipanj 2007 u 18:58 |
|
bilo je par igraca na probi zadnja dva tjedna..jel tko zadovoljio..?
|
|
|| ![]() |
|
đikansenior
rookie
Član od: 13 Prosinac 2005 Online status: Offline Postovi: 85 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 29 Lipanj 2007 u 22:09 |
|
Cedevita je jedina koja nešto pokušava napraviti kroz ovo ljeto dovođenjem na probe neke igrače-mlade.DOK SVI OSTALI ŽIVE OD LANJSKE SLAVE. Ako može neka se angažira dovođenjem <petanija iz A2 ligaša,zatim Uvodića za 4 iz A2 Omiša,zatim,Vukičevića iz A1 za 4,zatim centra koji dominira visinom i mladošću,zatim neka ih trener ne ubije treningom tako da su svi na bolovanju,već neka ih ukomponira u kolektiv gdje se doađa kemija unutar momčadi,tako se ide naprijed.
|
|
|| ![]() |
|
jaguar
professional
Član od: 09 Siječanj 2007 Lokacija: Croatia/Hrvatska Online status: Offline Postovi: 203 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 30 Lipanj 2007 u 18:14 |
|
Ajd super da su se odlučili igrati Fiba kup. Nadam se da će u Vrela doći koja atraktivna momčad. |
|
|
košarka je zakon
|
|
|| ![]() |
|
Choco__13
champion
Član od: 03 Srpanj 2007 Lokacija: Croatia/Hrvatska Online status: Offline Postovi: 382 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 05 Srpanj 2007 u 19:28 |
|
http://www.kkcedevita.hr/start.asp
http://www.kkcedevita.hr/start.asp?dir=vijest&VijestID=2 69 j sam trenirao u cedeviti 5 godina i jako mi je drago da svake godine godine sve više i više napreduju, možda iduće i uđu u nlb... |
|
|| ![]() |
|
inzagi
professional
Član od: 25 Svibanj 2007 Online status: Offline Postovi: 126 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 07 Srpanj 2007 u 11:44 |
|
pravi posao bi bio vraćanje pankija barača koji je slobodan nakon odlaska iz zadra, a upravo takav igrač treba ovoj momčadi. uostalom, do njegovog odlaska klub je stalno napredovao. zadnje dvije godine, jači su na jeziku nego na parketu. vratite pankija i nastavite uzlaznom linijom...
|
|
|| ![]() |
|
Choco__13
champion
Član od: 03 Srpanj 2007 Lokacija: Croatia/Hrvatska Online status: Offline Postovi: 382 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 07 Srpanj 2007 u 12:55 |
|
uf panki je izvanredan igrač, treniro sam s njim i igro par puta, legenda, jedan od najboljih drivera u ligi, vrlo je lako moguć povratak u klub iz kojeg je i izrastao, na nagovor Vulića.... Samo treba malo poraditi na obrani, i bit će ubojica od igrača
|
|
|
|
|| ![]() |
|
inzagi
professional
Član od: 25 Svibanj 2007 Online status: Offline Postovi: 126 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 07 Srpanj 2007 u 13:54 |
|
evo da se i mišljenja nas dvojice 'poklope'. baš mi je drago...
|
|
|| ![]() |
|
Choco__13
champion
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 07 Srpanj 2007 u 14:05 |
|
i meni hehehe
|
|
|
|
|| ![]() |
|
Deskjet
professional
Član od: 01 Studeni 2006 Lokacija: Egypt Online status: Offline Postovi: 168 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 07 Srpanj 2007 u 14:21 |
|
Šta je sa Sandrićem? |
|
|
JEDAN JE PETROVIć DRAŽEN
|
|
|| ![]() |
|
Odgovori
|
Stranica <1234 236> |
| Preskoči na | Doputenja na forumu ![]() Vi ne moete otvarati nove teme na ovom forumu Vi ne moete odgovarati na teme na ovom forumu Vi ne moete brisati svoje postove na ovom forumu Vi ne moete uređivati svoje postove na ovom forumu Vi ne moete otvarati ankete na ovom forumu Vi ne moete glasovati u anketama na ovom forumu |