FAQ FAQ  Pretraživanje foruma   Registracija Registracija  Prijava Prijava

CEDEVITA

Odgovori Odgovori Stranica  <1234 236>
Autor
jaguar Vidi meni
professional
professional

Član od: 09 Siječanj 2007
Online status: Offline
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat jaguar Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Tema: CEDEVITA
    Objavljeno: 26 Lipanj 2007 u 19:14
 jel došao tko??? što se događa u klubu?
košarka je zakon
  ||   Nazad na vrh
atlantic Vidi meni
professional
professional

Član od: 03 Travanj 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat atlantic Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 27 Lipanj 2007 u 12:50

Da, slabo informacija o tome ! Mislim da oni koji slažu ekipu u ovom trenutku imaju dosta problema.

||   Nazad na vrh
neznalica Vidi meni
champion
champion

Član od: 15 Svibanj 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat neznalica Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 27 Lipanj 2007 u 18:24
tesko ce naci slobodnog igraca 
  ||   Nazad na vrh
sfincter Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 17 Travanj 2006
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat sfincter Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 27 Lipanj 2007 u 18:58
  bilo je par igraca na probi zadnja dva tjedna..jel tko zadovoljio..?
  ||   Nazad na vrh
đikansenior Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 13 Prosinac 2005
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat đikansenior Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 29 Lipanj 2007 u 22:09

Cedevita je jedina koja nešto pokušava napraviti kroz ovo ljeto dovođenjem na probe neke igrače-mlade.DOK SVI OSTALI ŽIVE OD LANJSKE SLAVE.

Ako može neka se angažira dovođenjem <petanija iz A2 ligaša,zatim Uvodića za 4 iz A2 Omiša,zatim,Vukičevića iz A1 za 4,zatim centra koji dominira visinom i mladošću,zatim neka ih trener ne ubije treningom tako da su svi na bolovanju,već neka ih ukomponira u kolektiv gdje se doađa kemija unutar momčadi,tako se ide naprijed.

||   Nazad na vrh
jaguar Vidi meni
professional
professional

Član od: 09 Siječanj 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat jaguar Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 30 Lipanj 2007 u 18:14

Ajd super da su se odlučili igrati Fiba kup. Nadam se da će u Vrela doći koja atraktivna momčad.

košarka je zakon
  ||   Nazad na vrh
Choco__13 Vidi meni
champion
champion

Član od: 03 Srpanj 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Choco__13 Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 05 Srpanj 2007 u 19:28
http://www.kkcedevita.hr/start.asp
http://www.kkcedevita.hr/start.asp?dir=vijest&VijestID=2 69

j sam trenirao u cedeviti 5 godina i jako mi je drago da svake godine godine sve više i više napreduju, možda iduće i uđu u nlb...
  ||   Nazad na vrh
inzagi Vidi meni
professional
professional

Član od: 25 Svibanj 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat inzagi Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 07 Srpanj 2007 u 11:44
 pravi posao bi bio vraćanje pankija barača koji je slobodan nakon odlaska iz zadra, a upravo takav igrač treba ovoj momčadi. uostalom, do njegovog odlaska klub je stalno napredovao. zadnje dvije godine, jači su na jeziku nego na parketu. vratite pankija i nastavite uzlaznom linijom...
  ||   Nazad na vrh
Choco__13 Vidi meni
champion
champion

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Choco__13 Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 07 Srpanj 2007 u 12:55
uf panki je izvanredan igrač, treniro sam s njim i igro par puta, legenda, jedan od najboljih drivera u ligi, vrlo je lako moguć povratak u klub iz kojeg je i izrastao, na nagovor Vulića....  Samo treba malo poraditi na obrani, i bit će ubojica od igrača 

||   Nazad na vrh
inzagi Vidi meni
professional
professional

Član od: 25 Svibanj 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat inzagi Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 07 Srpanj 2007 u 13:54
 evo da se i mišljenja nas dvojice 'poklope'. baš mi je drago...
  ||   Nazad na vrh
Choco__13 Vidi meni
champion
champion

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Choco__13 Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 07 Srpanj 2007 u 14:05
i meni hehehe 

||   Nazad na vrh
Deskjet Vidi meni
professional
professional

Član od: 01 Studeni 2006
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Deskjet Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 07 Srpanj 2007 u 14:21

Šta je sa Sandrićem?

JEDAN JE PETROVIć DRAŽEN
  ||   Nazad na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1234 236>

Preskoči na Dopuštenja na forumu Vidi meni