FAQ FAQ  Pretraživanje foruma   Registracija Registracija  Prijava Prijava

CEDEVITA

Odgovori Odgovori Stranica  <12345 236>
Autor
inzagi Vidi meni
professional
professional

Član od: 25 Svibanj 2007
Online status: Offline
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat inzagi Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Tema: CEDEVITA
    Objavljeno: 07 Srpanj 2007 u 14:23
 dobro pitanje, taj je dečko totalno zaboravljen... znam da je bio ozljeđen, ali u kakvom je statusu za sljedeću sezonu?
  ||   Nazad na vrh
zadar_zd Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 03 Srpanj 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat zadar_zd Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 07 Srpanj 2007 u 14:44
što se baraća tiće najvjerojatnije će ostati u zadru on i čolak su na čekanju 
  ||   Nazad na vrh
jaguar Vidi meni
professional
professional

Član od: 09 Siječanj 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat jaguar Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 09 Srpanj 2007 u 11:52
 Treba dovest Baraća!!! A jel pratite kako Franko Filipović super igra za mladu repku?! Na njemu treba graditi klub!!!
košarka je zakon
  ||   Nazad na vrh
snoopy Vidi meni
professional
professional

Član od: 29 Svibanj 2006
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat snoopy Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 14 Srpanj 2007 u 22:06
 Do prije nekoliko dana bilo je prilicna guzva u dvorani. Dosta novih igraca na promatranju a medju njima i neki dobri mladi igraci. Da li se tu konacno nesto zna koga ce se angazirati za narednu sezonu a tko odlazi, jer sad ce vjerovatno nastati lagano zatisje do polovine iduceg mjeseca kad bi normalno trebale krenuti pripreme za novu sezonu. Ako se ne varam obzirom na vidjeno u dvorani i zelje kluba, vjerovatno ce ekipa biti jaca.
posteno o kosarci
  ||   Nazad na vrh
brut Vidi meni
veteran
veteran

Član od: 17 Listopad 2006
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat brut Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 15 Srpanj 2007 u 08:33

Da toliko mnogo igrača prodefilira na probi, a da još uvijek nema niti jednog potpisa jedino može značiti da nitko nije zadovoljio.

Ni radi igrača niti radi kluba igrači se na probi ne drže dugo niti se odugovlači s odlukom je li igrač za klub ili nije. Ne treba puno za odluku ili jesi ili nisi. Ako nije igrač ide i traži dalje drugi klub, a klub traži dalje nove igrače.

||   Nazad na vrh
Choco__13 Vidi meni
champion
champion

Član od: 03 Srpanj 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Choco__13 Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 15 Srpanj 2007 u 16:04
Cedevita će biti jaka naredne sezone, uvijek imaju ambicije valjda će im se sada malo i posrećit

||   Nazad na vrh
atlantic Vidi meni
professional
professional

Član od: 03 Travanj 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat atlantic Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 16 Srpanj 2007 u 10:04

Čini mi se da je posrijedi velika neodlučnost ( odgovornost ) pri odabiru novaka !?

||   Nazad na vrh
woogla Vidi meni
mvp
mvp

Član od: 22 Listopad 2006
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat woogla Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 17 Srpanj 2007 u 15:37
 bašić iz hermesa potpisao za cedevitu
..nema greške, ja sam najveća greška..
  ||   Nazad na vrh
neznalica Vidi meni
champion
champion

Član od: 15 Svibanj 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat neznalica Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 17 Srpanj 2007 u 18:27
  cedevita bi ove godine mogla nesto napraviti
  ||   Nazad na vrh
brut Vidi meni
veteran
veteran

Član od: 17 Listopad 2006
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat brut Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 17 Srpanj 2007 u 19:27

Izvorno objavio/la neznalica

cedevita bi ove godine mogla nesto napraviti

Ako se nastavi ovako "pojačavati" kao do sada Cedevita bi mogla sljedeće sezone popušiiti i Ligu za prvaka.

Nakog toga Bašića opet su doveli nekoga "nepoznatoga" visokog centra koji je prošle sezone imao prosjek od 2 i pol koša po tekmi.

A ode Dundović. I tko još?  

||   Nazad na vrh
simpatizer_zd Vidi meni
professional
professional

Član od: 25 Svibanj 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat simpatizer_zd Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 17 Srpanj 2007 u 19:58
Priča se da bi Frano Čolak moga u Cedevitu....
Zadar je najbolji,
Zadar je slavan,
niko u Europi
njemu nije ravan
  ||   Nazad na vrh
jaguar Vidi meni
professional
professional

Član od: 09 Siječanj 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat jaguar Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 18 Srpanj 2007 u 01:00
 čini se da su se odlučili za varijantu mladih igrača...
košarka je zakon
  ||   Nazad na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12345 236>

Preskoči na Dopuštenja na forumu Vidi meni