FAQ FAQ  Pretraživanje foruma   Registracija Registracija  Prijava Prijava

CEDEVITA

Odgovori Odgovori Stranica  123 236>
Autor
hogan005 Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 05 Srpanj 2012
Online status: Offline
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat hogan005 Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Tema: CEDEVITA
    Objavljeno: 05 Srpanj 2012 u 08:00
HOGAN bel fiocco in raso trucco cucitura singolo round scarpe col tacco altoMarca: Hogan Tipo: 114 009 513Per Sesso: FemminileColore: RosaStili: scarpe singoleStagione: InvernoMateriale: Pelle PUAltezza tacco: 8,5 cmEtà :20-35-year-oldFascia di prezzo: 239 -379Link ai prodotti:http://www.hogansitoufficialeu-italian.net/Valutazione: HOGAN serie fresco dea calda, dolce vento luminose punta cuciture tacchi fiocco in raso, e un aspetto da molte donne di tutte le età. I colori vivaci della punta rotondacucitura piuttosto come un omaggio a quel grande pay, la gente non può resistere alla tentazione. Proprio la destra Hogan Outlet eco coda alta con tacco e la vernice, mostrando sensoperlescente di prua kink, stratificazione, una volta in modo che la punta è più tridimensionale open toe 8,5 cm, largo schiacciare i piedi dalle preoccupazioni, al contrario, il piede è stato modificato più delicato, il materiale flanella rende il fascinoglobale a lungo, con un abito da sposa o il vestito se angelo, dea del titolo appartengono a voi. 8,5 cm di vernice e con la punta appena riprende, e subito tirare il tipo di leggy, in modo che la proporzione del corpo è più perfetta, più coordinamento. Così una coppia si respira in tutto il mondo la bellezza di scarpe del temperamento nobile dea è davveroirresigstibile.ggdff
  ||   Nazad na vrh
Vericca Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 11 Lipanj 2012
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Vericca Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 15 Lipanj 2012 u 13:10
Mito svugdje vlada, samo negdje manje negdje vise!
  ||   Nazad na vrh
nash4 Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 31 Svibanj 2012
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat nash4 Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 31 Svibanj 2012 u 20:24
Hahah tesko da ce on biti potjeran iz cedevite on je njima potreban da je to nesto strasno ko da je jedan centar u zagrebu..da on je odlican i sve to stoji ali 
neke stvari nebi nikada trpio vezano za njega...ali je njega dosta gurao onaj stari mrtvac medvedec koji izgleda kao hodajuce strasilo i jenki ga je dosta ali 
nema veze to je sve dio kosarke mito i korupcije ima na svakom koraku pa zasto ne i u kosarci...
  ||   Nazad na vrh
Spike Lee Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 23 Ožujak 2012
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Spike Lee Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 06 Travanj 2012 u 11:40
Bundović potjeran iz Cedevite, navodno sukob sa trenerom
www.officeshoes.hr
  ||   Nazad na vrh
central kž Vidi meni
sophmore
sophmore

Član od: 02 Listopad 2008
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat central kž Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 02 Travanj 2012 u 17:04
Cijena je Butorac + neka sitna novčana nadoplata,barem koliko sam čuo
  ||   Nazad na vrh
Spike Lee Vidi meni
rookie
rookie

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Spike Lee Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 02 Travanj 2012 u 15:43
Navodno Pilepić u Cedeviti od iduće sezone
www.officeshoes.hr
  ||   Nazad na vrh
Prkavac10 Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 28 Ožujak 2012
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Prkavac10 Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 28 Ožujak 2012 u 20:22
www.officeshoes.hr

krckocar@gmail.com
  ||   Nazad na vrh
central kž Vidi meni
sophmore
sophmore

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat central kž Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 24 Ožujak 2012 u 22:05
Igrač Cedevite na posudbi u Zaboku, Filip Kraljević odigrao utakmicu života 38 poena, 12 skokova 52 valorizacija Clap
  ||   Nazad na vrh
central kž Vidi meni
sophmore
sophmore

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat central kž Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 23 Ožujak 2012 u 15:28
Sa ovim kadrom bi ovisili o ždri**u,možda bi u slučaju povoljnog ždri**a prošli grupu.

Ali je sigurno da će povećati budžet ulaskom u Euroligu pa samim time ja očekujem još 2-3 velika pojačanja,a onda mogu u ravnopravnu borbu za TOP 16

Nadam se samo da bi mogli dovest pokojeg hrvatskog reprezentativca,bolje nego Amerikance
  ||   Nazad na vrh
Spike Lee Vidi meni
rookie
rookie

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Spike Lee Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 23 Ožujak 2012 u 15:26
Kakve su po vama šanse Cedevite u Euroligi iduće sezone?
www.officeshoes.hr
  ||   Nazad na vrh
shoot an run Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 19 Ožujak 2012
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat shoot an run Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 23 Ožujak 2012 u 00:17
i osjecajem za skok,jednostavno znaju gdje ce lopta odskociti
officeshoes.hr

skallmaster@gmail.com
  ||   Nazad na vrh
central kž Vidi meni
sophmore
sophmore

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat central kž Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 22 Ožujak 2012 u 15:31
S tim da Grgurević čak dosta vremena provodi na centru,a isto ima jedva preko 200 cm.

Obojica su strašno borbeni igrači te time značajno nadoknađuju hendikep visine
  ||   Nazad na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123 236>

Preskoči na Dopuštenja na forumu Vidi meni