FAQ FAQ  Pretraživanje foruma   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Široki prvak

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Autor
krepaline Vidi meni
mvp
mvp

Član od: 23 Veljača 2010
Online status: Offline
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat krepaline Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Tema: Široki prvak
    Objavljeno: 20 Svibanj 2010 u 22:23
planinic je igrao konstantno 5-25 min. kako kada, isto takvu minutazu imao i i. ramljak kad nije bio ozljedjen, a svoj debi je u bih ligi imao je i 18godisnji b. barac

gledao sam ih svega 3 puta ove godine i to je svega nesto malo min. dobio planinic tada tako da nemogu nista reci....ali evo u zadnjem kolu bih. lige imao je 25poena i 12sk, pa su statisticki sezonu dobro odradili.
majk
danko neka si promijenio sliku. i najljepsu da stavis ne moze promijenit tvoju sliku i priliku
radich shopack
  ||   Nazad na vrh
mazohist Vidi meni
veteran
veteran

Član od: 22 Listopad 2009
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat mazohist Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 20 Svibanj 2010 u 22:32
Pa kolko ima tih Baraća ? 2 il 3 ? Malo sam si nekaj pomješal valjda. Ovaj je onaj klinjo kaj je igral s Šarićem ,a Kaj nije Ramljak u onom nekom slabom bosanskom ligašu il su i njih dva ? Ma nema veze pogubil sam se, bitno je da dečki igaju i napreduju, oduvijek tam izvučemo nekakvog kvalitetnog igrača. I super je da im se daje prilika. Tko od nih ide na ljeto u Zadar na prvenstvo u-21 ?Embarrassed
Radića za predsjednika Hrvatske
  ||   Nazad na vrh
krepaline Vidi meni
mvp
mvp

Član od: 23 Veljača 2010
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat krepaline Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 20 Svibanj 2010 u 22:45
Izvorno objavio/la mazohist

Pa kolko ima tih Baraća ? 2 il 3 ? Malo sam si nekaj pomješal valjda. Ovaj je onaj klinjo kaj je igral s Šarićem ,a Kaj nije Ramljak u onom nekom slabom bosanskom ligašu il su i njih dva ? Ma nema veze pogubil sam se, bitno je da dečki igaju i napreduju, oduvijek tam izvučemo nekakvog kvalitetnog igrača. I super je da im se daje prilika. Tko od nih ide na ljeto u Zadar na prvenstvo u-21 ?Embarrassed

da boris je onaj sto je igrao sa saricem u svabiji

ovo je ivan ramljak, a mladji (2 komada) igraju u posusju, a najstariji je mislim u zrinjskom

planinic bi sigran trebao biti, ivan je igrao na ep u-18 kad su isto broncu osvojili, a prosle god. je izletio zbog ponasanja. po talentu bi sigurno trebao biti medju 12 za na ljeto
majk
danko neka si promijenio sliku. i najljepsu da stavis ne moze promijenit tvoju sliku i priliku
radich shopack
  ||   Nazad na vrh
stari vuk Vidi meni
mvp
mvp

Član od: 11 Listopad 2009
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat stari vuk Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 21 Svibanj 2010 u 20:57
Znat kaj trebamo delat?

Sve ove nase mlade **ivetre ala Prostran, Zubcic, Karlovic, Pilepic poslat u Bosansku prvu kakvih tamo ima atmosfera i situacija tokom utakmica to svijet nije vidio. Dakle ko tamo se uspije nametnut na nekih 15 tak ili vise poena taj sigurno moze igrat ( vise - manje uspijesnu) ulogu u nasim NLB-ligasima. Trebali bi koristit tu SPECIFIČNU bosansku ligu za stasanje nasih igraca.
  ||   Nazad na vrh
TaRgEt_ Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 06 Srpanj 2010
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat TaRgEt_ Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 18 Srpanj 2010 u 17:08
Izvorno objavio/la stari vuk

Znat kaj trebamo delat?

Sve ove nase mlade **ivetre ala Prostran, Zubcic, Karlovic, Pilepic poslat u Bosansku prvu kakvih tamo ima atmosfera i situacija tokom utakmica to svijet nije vidio. Dakle ko tamo se uspije nametnut na nekih 15 tak ili vise poena taj sigurno moze igrat ( vise - manje uspijesnu) ulogu u nasim NLB-ligasima. Trebali bi koristit tu SPECIFIČNU bosansku ligu za stasanje nasih igraca.

Cega ima de nabroji , ovdje si mvp i sve a jako lupas bitno je reci a nemati pojma o cemu se radi strasno ...
  ||   Nazad na vrh
yaohua Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 13 Rujan 2011
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat yaohua Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 13 Rujan 2011 u 07:50
Sve čestitke Širokom na naslovu!

dvd for sale cheap
family guy seasons 1-9 box set
  ||   Nazad na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12

Preskoči na Dopuštenja na forumu Vidi meni