FAQ FAQ  Pretraživanje foruma   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Široki prvak

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Autor
envahissement Vidi meni
professional
professional

Član od: 11 Veljača 2007
Online status: Offline
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat envahissement Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Tema: Široki prvak
    Objavljeno: 10 Lipanj 2007 u 15:21

Oduševila me ova vijest. Dobili u Sarajevu u majstorici. Kapa do poda.

Mišljenja san da bi oba ova kluba tribala u novoljubljanskobankarsku ligu. Al kad in već ne daju, drago mi je da je Široki uša.  

||   Nazad na vrh
RExx Vidi meni
mvp
mvp

Član od: 12 Ožujak 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat RExx Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 10 Lipanj 2007 u 18:58
široki
  ||   Nazad na vrh
WW CIBONA Vidi meni
mvp
mvp

Član od: 04 Veljača 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat WW CIBONA Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 10 Lipanj 2007 u 19:30
 JAKO MI JE DRAGO ZBOG ŠIROKOG!  SPONZOR IM JE  DOBRA PIVA, IMAJU DOBROG TRENERA A I NAKON SVEGA ŠTO IM SE DOGODILO SKUPILI SU SNAGE I POSTALI PRVACI! MISLIM DA SU IM SRANJA POSLJEDNJIH DANA DALA DODATAN POTICAJ ZA POBJEDU!  SVAKA ČAST I ČESTITKE!

||   Nazad na vrh
THE PEARL Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 11 Siječanj 2006
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat THE PEARL Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 10 Lipanj 2007 u 20:28
 GLEDAO SAM TEKMU I SVAKA CAST SIROKOM, ALI MORAM KRITIZIRATI VRANKOVICA ZBOG IZJAVE POSLIJE UTAKMICE " DA BI U NORMALNIM UVJETIMA DOBILI 30-ak RAZLIKE", JER JE SUDJENJE U ZADNJOJ UTAKMICI BILO ODLICNO, STO JE IPK RIJETKOST U BiH-KOSARCI......
  ||   Nazad na vrh
toni-osijek 06 Vidi meni
veteran
veteran

Član od: 11 Veljača 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat toni-osijek 06 Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 10 Lipanj 2007 u 22:23
 svaka cast sirokom gledao sam utakmicu zasluzena pobjeda ali slazem se da je to od vrankovica stvarno bilo glupo sto je rekao
  ||   Nazad na vrh
bedevija_031 Vidi meni
champion
champion

Član od: 20 Prosinac 2006
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat bedevija_031 Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 11 Lipanj 2007 u 11:37

Izvorno objavio/la toni-osijek 06

svaka cast sirokom gledao sam utakmicu zasluzena pobjeda ali slazem se da je to od vrankovica stvarno bilo glupo sto je rekao

Ma zašto bi bilo glupo ???

Zna se šta su mu cijelo vrijeme vikali ( cjela dvorana)...

A mislim da po svim svojim postupcima i kao igrač ali i sad kao trener nije to nimalo zaslužio...

I još nešto...svi su čuli šta je reko Joke nakon zadnje tekme...a šta je reko Marković nakon tekme u Širokom...

citiram : '' Konačno da je i Široki jednom u 4 utakmice pobjedio, ali eto neka ima , neće 100 % opet...''

Pa sad molim lijepo o nekom fair playu i spotskom priznavanju poraza...

Nedaj se Joke !!!!!

Široki !!!!!

Catch me if you can !
  ||   Nazad na vrh
big_sucker Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 18 Lipanj 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat big_sucker Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 18 Lipanj 2007 u 11:44

oj široki volim te e e e........škripari su uz tebe

...muku muče da nas spriječe,spriječiti nas nikad neće
  ||   Nazad na vrh
brut Vidi meni
veteran
veteran

Član od: 17 Listopad 2006
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat brut Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 13 Srpanj 2007 u 21:18

Novi trener Bujan kaže da za novu sezonu imaju samo 3 igrača pod ugovorom.

Opačak je već u Španjolskoj.

Barač najvjerojatnije odlazi.

Od dolazaka, s Novačićem je sve dogovoreno i očekuje se još samo potpis ugovora.

||   Nazad na vrh
krepaline Vidi meni
mvp
mvp

Član od: 23 Veljača 2010
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat krepaline Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 19 Svibanj 2010 u 23:01
cestitke nasoj braci na naslovu. siroki ponovo prvakClap i jos razigrali nase u-20 reprezentativce, a debi je imao u bih ligi i 18godisnji baracHug

PartyBeer

majk
danko neka si promijenio sliku. i najljepsu da stavis ne moze promijenit tvoju sliku i priliku
radich shopack
  ||   Nazad na vrh
stari vuk Vidi meni
mvp
mvp

Član od: 11 Listopad 2009
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat stari vuk Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 20 Svibanj 2010 u 00:43
Pridružujem se čestitkama ma da mi je žao Bosne velik je to klub
  ||   Nazad na vrh
jordi Vidi meni
mvp
mvp

Član od: 28 Listopad 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat jordi Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 20 Svibanj 2010 u 07:45
Sve čestitke Širokom na naslovu!
  ||   Nazad na vrh
mazohist Vidi meni
veteran
veteran

Član od: 22 Listopad 2009
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat mazohist Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 20 Svibanj 2010 u 22:02
Izvorno objavio/la krepaline

cestitke nasoj braci na naslovu. siroki ponovo prvakClap i jos razigrali nase u-20 reprezentativce, a debi je imao u bih ligi i 18godisnji baracHug

PartyBeer

Pridružjem se čestitkama jedinom našem NLB ligašu kaj daje klincima bar nekakvu šansu. A je si bokseru pratil kaj te naše tam klince kaj igraju? Je su uspjeli skupit kaj minutaže i napredovat išta ?Embarrassed
Radića za predsjednika Hrvatske
  ||   Nazad na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>

Preskoči na Dopuštenja na forumu Vidi meni