Široki prvak |
Odgovori
|
Stranica 12> |
| Autor | |
envahissement
professional
Član od: 11 Veljača 2007 Lokacija: Croatia/Hrvatska Online status: Offline Postovi: 368 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Tema: Široki prvakObjavljeno: 10 Lipanj 2007 u 15:21 |
|
Oduševila me ova vijest. Dobili u Sarajevu u majstorici. Kapa do poda. Mišljenja san da bi oba ova kluba tribala u novoljubljanskobankarsku ligu. Al kad in već ne daju, drago mi je da je Široki uša. |
|
|| ![]() |
|
RExx
mvp
Član od: 12 Ožujak 2007 Lokacija: Croatia Online status: Offline Postovi: 699 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 10 Lipanj 2007 u 18:58 |
|
široki
|
|
|| ![]() |
|
WW CIBONA
mvp
Član od: 04 Veljača 2007 Lokacija: Croatia/Hrvatska Online status: Offline Postovi: 748 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 10 Lipanj 2007 u 19:30 |
|
JAKO MI JE DRAGO ZBOG ŠIROKOG! SPONZOR IM JE DOBRA PIVA, IMAJU DOBROG TRENERA A I NAKON SVEGA ŠTO IM SE DOGODILO SKUPILI SU SNAGE I POSTALI PRVACI! MISLIM DA SU IM SRANJA POSLJEDNJIH DANA DALA DODATAN POTICAJ ZA POBJEDU! SVAKA ČAST I ČESTITKE!
|
|
|
|
|
|| ![]() |
|
THE PEARL
rookie
Član od: 11 Siječanj 2006 Lokacija: Bosnia Hercegovina Online status: Offline Postovi: 22 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 10 Lipanj 2007 u 20:28 |
|
GLEDAO SAM TEKMU I SVAKA CAST SIROKOM, ALI MORAM KRITIZIRATI VRANKOVICA ZBOG IZJAVE POSLIJE UTAKMICE " DA BI U NORMALNIM UVJETIMA DOBILI 30-ak RAZLIKE", JER JE SUDJENJE U ZADNJOJ UTAKMICI BILO ODLICNO, STO JE IPK RIJETKOST U BiH-KOSARCI......
|
|
|| ![]() |
|
toni-osijek 06
veteran
Član od: 11 Veljača 2007 Online status: Offline Postovi: 1144 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 10 Lipanj 2007 u 22:23 |
|
svaka cast sirokom gledao sam utakmicu zasluzena pobjeda ali slazem se da je to od vrankovica stvarno bilo glupo sto je rekao
|
|
|| ![]() |
|
bedevija_031
champion
Član od: 20 Prosinac 2006 Lokacija: Croatia/Hrvatska Online status: Offline Postovi: 599 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 11 Lipanj 2007 u 11:37 |
|
Ma zašto bi bilo glupo ??? Zna se šta su mu cijelo vrijeme vikali ( cjela dvorana)... A mislim da po svim svojim postupcima i kao igrač ali i sad kao trener nije to nimalo zaslužio...
I još nešto...svi su čuli šta je reko Joke nakon zadnje tekme...a šta je reko Marković nakon tekme u Širokom... citiram : '' Konačno da je i Široki jednom u 4 utakmice pobjedio, ali eto neka ima , neće 100 % opet...'' Pa sad molim lijepo o nekom fair playu i spotskom priznavanju poraza...
Nedaj se Joke !!!!! Široki !!!!! |
|
|
Catch me if you can !
|
|
|| ![]() |
|
big_sucker
rookie
Član od: 18 Lipanj 2007 Lokacija: Botswana Online status: Offline Postovi: 13 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 18 Lipanj 2007 u 11:44 |
|
oj široki volim te e e e........škripari su uz tebe |
|
|
...muku muče da nas spriječe,spriječiti nas nikad neće
|
|
|| ![]() |
|
brut
veteran
Član od: 17 Listopad 2006 Lokacija: Croatia/Hrvatska Online status: Offline Postovi: 1848 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 13 Srpanj 2007 u 21:18 |
|
Novi trener Bujan kaže da za novu sezonu imaju samo 3 igrača pod ugovorom. Opačak je već u Španjolskoj. Barač najvjerojatnije odlazi. Od dolazaka, s Novačićem je sve dogovoreno i očekuje se još samo potpis ugovora. |
|
|| ![]() |
|
krepaline
mvp
Član od: 23 Veljača 2010 Online status: Offline Postovi: 945 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 19 Svibanj 2010 u 23:01 |
|
cestitke nasoj braci na naslovu. siroki ponovo prvak
|
|
|
majk
danko neka si promijenio sliku. i najljepsu da stavis ne moze promijenit tvoju sliku i priliku radich shopack |
|
|| ![]() |
|
stari vuk
mvp
Član od: 11 Listopad 2009 Lokacija: Ulica Online status: Offline Postovi: 1359 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 20 Svibanj 2010 u 00:43 |
|
Pridružujem se čestitkama ma da mi je žao Bosne velik je to klub
|
|
|| ![]() |
|
jordi
mvp
Član od: 28 Listopad 2007 Lokacija: Croatia Online status: Offline Postovi: 1070 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 20 Svibanj 2010 u 07:45 |
|
Sve čestitke Širokom na naslovu!
|
|
|| ![]() |
|
mazohist
veteran
Član od: 22 Listopad 2009 Online status: Offline Postovi: 4216 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 20 Svibanj 2010 u 22:02 |
Pridružjem se čestitkama jedinom našem NLB ligašu kaj daje klincima bar nekakvu šansu. A je si bokseru pratil kaj te naše tam klince kaj igraju? Je su uspjeli skupit kaj minutaže i napredovat išta ? ![]() |
|
|
Radića za predsjednika Hrvatske
|
|
|| ![]() |
|
Odgovori
|
Stranica 12> |
| Preskoči na | Doputenja na forumu ![]() Vi ne moete otvarati nove teme na ovom forumu Vi ne moete odgovarati na teme na ovom forumu Vi ne moete brisati svoje postove na ovom forumu Vi ne moete uređivati svoje postove na ovom forumu Vi ne moete otvarati ankete na ovom forumu Vi ne moete glasovati u anketama na ovom forumu |