FAQ FAQ  Pretraživanje foruma   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Osjecaj za iznenadjenje ???

Odgovori Odgovori Stranica  123 4>
Autor
Cimbra Vidi meni
champion
champion

Član od: 29 Travanj 2005
Online status: Offline
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Cimbra Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Tema: Osjecaj za iznenadjenje ???
    Objavljeno: 29 Travanj 2005 u 14:06
Ako netko ima "dojavu" ili ima osječaj ili bilo kakvo saznanje o mogucem iznenadjenju neka napise ovdje!!! 
  ||   Nazad na vrh
Južno voće Vidi meni
rookie
rookie

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Južno voće Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 29 Travanj 2005 u 15:54
Moze li se kladiti na A1 Ozujsko?
...jer je svakoj glavi bolje kad se klima gore-dolje...
  ||   Nazad na vrh
Zgubidan Vidi meni
professional
professional

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Zgubidan Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 30 Travanj 2005 u 00:41
 Moze ja se kladim u zdericu i tam imaju ponudu za a1 ligu
  ||   Nazad na vrh
eSc4lad3 Vidi meni
professional
professional

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat eSc4lad3 Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 02 Svibanj 2005 u 15:42

Ako netko ima "dojavu" koliko ce koji igrac dat koseva nek napise...

Recimo McGrady...Stave dal ce dat manje/vise od 29,5 kad on da 28.A to bude jedini promaseni par na listicu

||   Nazad na vrh
eSc4lad3 Vidi meni
professional
professional

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat eSc4lad3 Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 02 Svibanj 2005 u 15:43
 Mislim,ovo iznad je za**ancija al ipak...Izludjuje covjeka
  ||   Nazad na vrh
Zgubidan Vidi meni
professional
professional

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Zgubidan Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 03 Svibanj 2005 u 20:53
 imam osjecaj da ce sacramento dobiti seattle,nemora bit dac pogodit al tak sam osjeco i pred trecu utakmicu za dallas mozd pogodim???????
  ||   Nazad na vrh
Cimbra Vidi meni
champion
champion

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Cimbra Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 05 Svibanj 2005 u 01:08
Francuska kosarka je predvidljiva za kladiti vec sam tri puta dobio na cijelu ligu. 
  ||   Nazad na vrh
eSc4lad3 Vidi meni
professional
professional

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat eSc4lad3 Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 05 Svibanj 2005 u 17:46

Da,samo kvote saraju od 1.10 do "cak" 1.30

||   Nazad na vrh
S.S.# 7 Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 02 Svibanj 2005
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat S.S.# 7 Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 05 Svibanj 2005 u 23:06

Liga na koju se NE TREBA kladiti je talijanska... Par puta me zaj*** onaj Spahija,pa Milano(ne znam ni jednog igrača),pa Benetton spuši... Stvarno zaj...

BTW,siguran sam da će Split dobiti Brod,a kvota nije loša(1,5).

||   Nazad na vrh
lipi Vidi meni
champion
champion

Član od: 28 Svibanj 2005
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat lipi Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 29 Svibanj 2005 u 13:48

I mene je isto talijanska liga par puta zaj*** a tek njemačka...jedino je Alba Berlin siguran

||   Nazad na vrh
Molecoolarac Vidi meni
professional
professional

Član od: 30 Svibanj 2005
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Molecoolarac Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 20 Lipanj 2005 u 14:47

Koji bi bio dobitak da se znalo da neće voziti svi na Michelinu. Prva dva mjesta sigurna, druga dva Jordani i zadnji, po običaju, Minardiji. Ili, tko će biti bolje plasiran Kartekiyan (kako se već piše) protiv Alonsa, Raikkonena...

Ja sam rijeka koja teče, ja sam sjeme što se sije,
moje srce kuca za srce SLAVONIJE
  ||   Nazad na vrh
McGrady Vidi meni
veteran
veteran

Član od: 30 Prosinac 2005
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat McGrady Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 25 Siječanj 2006 u 20:17

Ono sto sam neki dan pogodio za Philu sam trebao ovdje napisati ali nisam znao za topic.

A evo za danas, da vidim hocu li pogoditi, probao bih igrati za Seatlle( koeficijent 2.70 ) i New Jersey( koeficijent 2.45).

||   Nazad na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123 4>

Preskoči na Dopuštenja na forumu Vidi meni