Osjecaj za iznenadjenje ??? |
Odgovori
|
Stranica 123 4> |
| Autor | |
Cimbra
champion
Član od: 29 Travanj 2005 Lokacija: Croatia Online status: Offline Postovi: 517 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Tema: Osjecaj za iznenadjenje ???Objavljeno: 29 Travanj 2005 u 14:06 |
|
Ako netko ima "dojavu" ili ima osječaj ili bilo kakvo saznanje o mogucem iznenadjenju neka napise ovdje!!!
|
|
|| ![]() |
|
Južno voće
Profil člana
Poalji privatnu poruku
Nađi postove članova
Posjeti stranicu člana
Dodaj na popis pajdaa
rookie
Član od: 29 Travanj 2005 Lokacija: Cayman Islands Online status: Offline Postovi: 13 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 29 Travanj 2005 u 15:54 |
|
Moze li se kladiti na A1 Ozujsko?
|
|
|
...jer je svakoj glavi bolje kad se klima gore-dolje...
|
|
|| ![]() |
|
Zgubidan
professional
Član od: 29 Travanj 2005 Online status: Offline Postovi: 292 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 30 Travanj 2005 u 00:41 |
|
Moze ja se kladim u zdericu i tam imaju ponudu za a1 ligu
|
|
|| ![]() |
|
eSc4lad3
professional
Član od: 29 Travanj 2005 Lokacija: Croatia/Hrvatska Online status: Offline Postovi: 419 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 02 Svibanj 2005 u 15:42 |
|
Ako netko ima "dojavu" koliko ce koji igrac dat koseva nek napise... Recimo McGrady...Stave dal ce dat manje/vise od 29,5 kad on da 28.A to bude jedini promaseni par na listicu |
|
|| ![]() |
|
eSc4lad3
professional
Član od: 29 Travanj 2005 Lokacija: Croatia/Hrvatska Online status: Offline Postovi: 419 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 02 Svibanj 2005 u 15:43 |
|
Mislim,ovo iznad je za**ancija al ipak...Izludjuje covjeka
|
|
|| ![]() |
|
Zgubidan
professional
Član od: 29 Travanj 2005 Online status: Offline Postovi: 292 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 03 Svibanj 2005 u 20:53 |
|
imam osjecaj da ce sacramento dobiti seattle,nemora bit dac pogodit al tak sam osjeco i pred trecu utakmicu za dallas mozd pogodim???????
|
|
|| ![]() |
|
Cimbra
champion
Član od: 29 Travanj 2005 Lokacija: Croatia Online status: Offline Postovi: 517 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 05 Svibanj 2005 u 01:08 |
|
Francuska kosarka je predvidljiva za kladiti vec sam tri puta dobio na cijelu ligu.
|
|
|| ![]() |
|
eSc4lad3
professional
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 05 Svibanj 2005 u 17:46 |
|
Da,samo kvote saraju od 1.10 do "cak" 1.30 |
|
|| ![]() |
|
S.S.# 7
rookie
Član od: 02 Svibanj 2005 Lokacija: Croatia/Hrvatska Online status: Offline Postovi: 41 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 05 Svibanj 2005 u 23:06 |
|
Liga na koju se NE TREBA kladiti je talijanska... Par puta me zaj*** onaj Spahija,pa Milano(ne znam ni jednog igrača),pa Benetton spuši... Stvarno zaj... BTW,siguran sam da će Split dobiti Brod,a kvota nije loša(1,5). |
|
|| ![]() |
|
lipi
champion
Član od: 28 Svibanj 2005 Lokacija: Croatia/Hrvatska Online status: Offline Postovi: 427 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 29 Svibanj 2005 u 13:48 |
|
I mene je isto talijanska liga par puta zaj*** a tek njemačka...jedino je Alba Berlin siguran |
|
|| ![]() |
|
Molecoolarac
Profil člana
Poalji privatnu poruku
Nađi postove članova
Posjeti stranicu člana
Dodaj na popis pajdaa
professional
Član od: 30 Svibanj 2005 Lokacija: Bangladesh Online status: Offline Postovi: 203 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 20 Lipanj 2005 u 14:47 |
|
Koji bi bio dobitak da se znalo da neće voziti svi na Michelinu. Prva dva mjesta sigurna, druga dva Jordani i zadnji, po običaju, Minardiji. Ili, tko će biti bolje plasiran Kartekiyan (kako se već piše) protiv Alonsa, Raikkonena... |
|
|
Ja sam rijeka koja teče, ja sam sjeme što se sije, moje srce kuca za srce SLAVONIJE ******************************************* |
|
|| ![]() |
|
McGrady
Profil člana
Poalji privatnu poruku
Nađi postove članova
Posjeti stranicu člana
Dodaj na popis pajdaa
veteran
Član od: 30 Prosinac 2005 Lokacija: Croatia Online status: Offline Postovi: 1091 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 25 Siječanj 2006 u 20:17 |
|
Ono sto sam neki dan pogodio za Philu sam trebao ovdje napisati ali nisam znao za topic. A evo za danas, da vidim hocu li pogoditi, probao bih igrati za Seatlle( koeficijent 2.70 ) i New Jersey( koeficijent 2.45). |
|
|| ![]() |
|
Odgovori
|
Stranica 123 4> |
| Preskoči na | Doputenja na forumu ![]() Vi ne moete otvarati nove teme na ovom forumu Vi ne moete odgovarati na teme na ovom forumu Vi ne moete brisati svoje postove na ovom forumu Vi ne moete uređivati svoje postove na ovom forumu Vi ne moete otvarati ankete na ovom forumu Vi ne moete glasovati u anketama na ovom forumu |