FAQ FAQ  Pretraživanje foruma   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Osjecaj za iznenadjenje ???

Odgovori Odgovori Stranica  123 4>
Autor
uggaustralia Vidi meni
sophmore
sophmore

Član od: 11 Rujan 2012
Online status: Offline
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat uggaustralia Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Tema: Osjecaj za iznenadjenje ???
    Objavljeno: 18 Rujan 2012 u 09:46
OUR SITE supply louis vuitton at cheapest price guaranteed and lifetime free servicing.They are louboutins shoes and so on.hermes constance bag  include allure and frolic. our family all like hermes constance bagIn our store you can buy best quality birkin bag hermes with a great discounts.Have a free trial of this michaelkors.do you feel like the michael kors deutschland to look cool, a very awesome website here.I think you can go to visit the website , michael kors new york* is real very good.Treat yourself to the michael kors outlet online,fast delivery and no sales tax.Money can`t buy Happiness? Whoever said that doesn`t know where to buy michael kors iphone.Buy authentic and cheap christian louboutin pumps. FREE Shipping the whole world! 9828a140-0164-11e2-835a-aee1ae3d47eb
  ||   Nazad na vrh
dudo_zemljić Vidi meni
champion
champion

Član od: 21 Svibanj 2010
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat dudo_zemljić Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 13 Srpanj 2010 u 12:07
ukrijanci (kako bi rekao d.šuker nekoćBig smile) imaju itekako realne šanse....dobra su ekipa! imaju jakog, rabijatnog centra, beka i univerzalnog lypoviya koji može igrati 1,2 i 3!
dankec, jel' uvoziš barillu ili?
  ||   Nazad na vrh
trener prtorić Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 15 Veljača 2010
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat trener prtorić Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 13 Srpanj 2010 u 12:02
Evo gledam danas ova U20 utakmica Srbija-Ukrajina.Crnogorci dobili Srbe,a Ukrajinci uvjerljivo Crnogorce a imaju i dobru ekipu.A po kladionicama 1.35 na Srbe a oko 3 na Ukrajince,malo mi je nelogično.Kolke realne šanse ima Ukrajina danas?
RADIĆU CIGANE ODLAZI IZ SVETINJE
  ||   Nazad na vrh
trener prtorić Vidi meni
rookie
rookie

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat trener prtorić Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 25 Svibanj 2010 u 21:44
Izvorno objavio/la mazohist

Izvorno objavio/la trener prtorić

Kaj mi to nisi jučer napisal ? Sad bi bil bogat da se kladim.Embarrassed

jaoWacko nisam ni vidio da je jučer bio samo sam pogledao rezultat na nba.comu!nisam se došao pravit pametan majke mi nisam ni znao da je jučer bio!

Pa i nije jučer, danas ujutro je to bilo. LOL

Dobro,nama jutros.jao prošao mi voz sad,svejedno mora bit još jedan barem.
  ||   Nazad na vrh
mazohist Vidi meni
veteran
veteran

Član od: 22 Listopad 2009
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat mazohist Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 25 Svibanj 2010 u 21:38
Izvorno objavio/la trener prtorić

jaoWacko nisam ni vidio da je jučer bio samo sam pogledao rezultat na nba.comu!nisam se došao pravit pametan majke mi nisam ni znao da je jučer bio!

Pa i nije jučer, danas ujutro je to bilo. LOL
Radića za predsjednika Hrvatske
  ||   Nazad na vrh
trener prtorić Vidi meni
rookie
rookie

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat trener prtorić Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 25 Svibanj 2010 u 21:32

||   Nazad na vrh
mazohist Vidi meni
veteran
veteran

Član od: 22 Listopad 2009
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat mazohist Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 25 Svibanj 2010 u 21:27
Radića za predsjednika Hrvatske
  ||   Nazad na vrh
trener prtorić Vidi meni
rookie
rookie

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat trener prtorić Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 25 Svibanj 2010 u 21:24
kladioničari moji još nije bio produžetak u nba playoffu čudno s obzirom na broj utakmica i napetost,ko hoće nek lovi
  ||   Nazad na vrh
len bias Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 17 Svibanj 2010
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat len bias Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 17 Svibanj 2010 u 23:52
finiks prolazi u finale, 100%
Chris Webber dolazi u Partizan!
  ||   Nazad na vrh
stipo Vidi meni
veteran
veteran

Član od: 12 Srpanj 2005
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat stipo Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 01 Veljača 2006 u 22:28
 to je zanimljivo
VOLIM TE MARSA !!!
DRUGA LIGA,AL NAS NIJE BRIGA !!!

MARSONIA-DiLJ 1:0
GRAFIČAR VODOVOD-MARSONIA
  ||   Nazad na vrh
scull Vidi meni
veteran
veteran

Član od: 10 Listopad 2005
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat scull Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 01 Veljača 2006 u 12:34
e nisi trebao igrat 18 parova
buu
  ||   Nazad na vrh
stipo Vidi meni
veteran
veteran

Član od: 12 Srpanj 2005
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat stipo Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 31 Siječanj 2006 u 21:18

memphis pobijedio kad ne trbea

ja u nedjelju igrao 18 parova košarke i fulao samo memphis-no/oklahoma

VOLIM TE MARSA !!!
DRUGA LIGA,AL NAS NIJE BRIGA !!!

MARSONIA-DiLJ 1:0
GRAFIČAR VODOVOD-MARSONIA
  ||   Nazad na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123 4>

Preskoči na Dopuštenja na forumu Vidi meni