HRVATSKOJ POSLANA POZIVNICA ZA SP |
Odgovori
|
Stranica <1 234 |
| Autor | |
mele #12
champion
Član od: 28 Svibanj 2005 Online status: Offline Postovi: 353 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Tema: HRVATSKOJ POSLANA POZIVNICA ZA SPObjavljeno: 27 Rujan 2005 u 19:32 |
|
bora ce to sredit... kao sto i kaze teks na kosarka.hr bora je sam izjavio da ce pozivnicu dobiti zemlje po financijama... tako da... srbija nece dobti po financijama jer ih nema
ali ce zato zemlje poput rusa-hodorkovski,abramovic i takvi likovi platit... talijani-berlusconi... turci-neka mula siek ili sta ti ja znam izvrnut novcanik i platit da odu na SP
|
|
|
hrvatska repka-prvak svijeta
ovaj kriz predstavlja pokop kosarke kao sporta:( |
|
|| ![]() |
|
Molecoolarac
Profil člana
Poalji privatnu poruku
Nađi postove članova
Posjeti stranicu člana
Dodaj na popis pajdaa
professional
Član od: 30 Svibanj 2005 Lokacija: Bangladesh Online status: Offline Postovi: 203 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 27 Rujan 2005 u 20:50 |
|
Inače Hodorkovski je u zatvoru, a Turci prepuni para. |
|
|
Ja sam rijeka koja teče, ja sam sjeme što se sije, moje srce kuca za srce SLAVONIJE ******************************************* |
|
|| ![]() |
|
mele #12
champion
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 28 Rujan 2005 u 09:42 |
|
nemamo sanse... znam dziki da je hodorkovski u zatvoru ali bi se mogao izvuci (ako citas novine tamo u zg-u) da ce se kandidirati za predsjednika i moze napustiti drzavu... malo glupo ali sta ces... a recimo abramovic nece platiti????MI NEMAMO SANSE DA DOBIJEMO POZIVNICU...
|
|
|
|
|| ![]() |
|
WorldBfree
rookie
Član od: 28 Rujan 2005 Lokacija: Ukraine Online status: Offline Postovi: 10 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 28 Rujan 2005 u 10:43 |
|
_______i ocekuje se da u Hrvatsku stigne negdje oko prvog aprila 2006. tebi ce seljacino srpska 1.aprila se kcer roditi. "znam dziki da je hodorkovski u zatvoru ali bi se mogao izvuci " nece taj nigdje frende,putin mu nece dati,mafija u hrvatskoj?nakon 9mjeseci zivota gore,mozes reci sta je mafija,taj putin prlja na sve strane,ex KGBovac ima para da moze kupit romana abramovica i kontinet poput hrvatske.tip je "kao presidente" a stalno mulja sa naftom i azijcima to je škrtac nece ni hodor ni pvladimir plunut pare, ali bez brige gore je još nekih stotinjak miljardera koji žude za slavom(ala nas boris miksic) koji ce pljunut lovu samo da bi se dokazali pred gladnim ocima. srbi sh*teri |
|
|
mir s vama
|
|
|| ![]() |
|
mele #12
champion
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 28 Rujan 2005 u 12:26 |
|
world ako nisi cuo moze se izvuci pomocu predsjednickih izbora van... kad putinu istekne mandat... tako da neznam bas... svi ti rusi su puni love ko blata tj tipa abramovic i ostali... |
|
|
|
|| ![]() |
|
komarac4
rookie
Član od: 08 Rujan 2005 Lokacija: Croatia/Hrvatska Online status: Offline Postovi: 14 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 28 Rujan 2005 u 14:15 |
|
http://www.kosarka.hr/main.asp?P=vijest&VijestID=3859&am p;J=HRV Zanimljivo ali teško za očekivati...
|
|
|
Neka pati koga smeta - HRVATSKA JE PRVAK SVIJETA!!!
|
|
|| ![]() |
|
Molecoolarac
Profil člana
Poalji privatnu poruku
Nađi postove članova
Posjeti stranicu člana
Dodaj na popis pajdaa
professional
Član od: 30 Svibanj 2005 Lokacija: Bangladesh Online status: Offline Postovi: 203 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 28 Rujan 2005 u 18:05 |
E sad smo postali i kontinent. Uskoro ćemo biti još jedan planet u Sunčevom sustavu. Ma kome treba EU, mi ćemo osnovati "United federation of planets". |
|
|
Ja sam rijeka koja teče, ja sam sjeme što se sije, moje srce kuca za srce SLAVONIJE ******************************************* |
|
|| ![]() |
|
mele #12
champion
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 30 Rujan 2005 u 10:58 |
|
e dzikac kad imas ispit??? da ti se smijem kad roknes
|
|
|
|
|| ![]() |
|
Brando
Profil člana
Poalji privatnu poruku
Nađi postove članova
Posjeti stranicu člana
Dodaj na popis pajdaa
mvp
Član od: 06 Rujan 2005 Lokacija: Sweden Online status: Offline Postovi: 813 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 04 Listopad 2005 u 23:13 |
|
Moze li neko da napise ovdje termin odigravanja Svijetskog Prvenstva u Japanu 2006.godine? Kad se odigrava SP Japan 2006? HVALA |
|
|
Kosarka je ZAKON! Vratite NBA na HRT!!!
|
|
|| ![]() |
|
Picek
moderator
Član od: 17 Rujan 2005 Online status: Offline Postovi: 198 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 05 Listopad 2005 u 13:33 |
više informacija na http://www.fiba2006.com/index_e.html |
|
|| ![]() |
|
Odgovori
|
Stranica <1 234 |
| Preskoči na | Doputenja na forumu ![]() Vi ne moete otvarati nove teme na ovom forumu Vi ne moete odgovarati na teme na ovom forumu Vi ne moete brisati svoje postove na ovom forumu Vi ne moete uređivati svoje postove na ovom forumu Vi ne moete otvarati ankete na ovom forumu Vi ne moete glasovati u anketama na ovom forumu |