FAQ FAQ  Pretraživanje foruma   Registracija Registracija  Prijava Prijava

HRVATSKOJ POSLANA POZIVNICA ZA SP

Odgovori Odgovori Stranica  <1 234
Autor
mele #12 Vidi meni
champion
champion

Član od: 28 Svibanj 2005
Online status: Offline
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat mele #12 Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Tema: HRVATSKOJ POSLANA POZIVNICA ZA SP
    Objavljeno: 27 Rujan 2005 u 19:32
 bora ce to sredit... kao sto i kaze teks na kosarka.hr bora je sam izjavio da ce pozivnicu dobiti zemlje po financijama... tako da... srbija nece dobti po financijama jer ih nema ali ce zato zemlje poput rusa-hodorkovski,abramovic i takvi likovi platit... talijani-berlusconi... turci-neka mula siek ili sta ti ja znam izvrnut novcanik i platit da odu na SP
hrvatska repka-prvak svijeta
ovaj kriz predstavlja pokop kosarke kao sporta:(
  ||   Nazad na vrh
Molecoolarac Vidi meni
professional
professional

Član od: 30 Svibanj 2005
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Molecoolarac Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 27 Rujan 2005 u 20:50

Inače Hodorkovski je u zatvoru, a Turci prepuni para. Isto kao njihovi višestoljetni robovi - Srbi. A Berlusconija ne diraj - lik je seljačina potpuna al' je Milan doveo do savršenstva - onaj sa trojicom Nizozemaca- Van Basten, Gullit i Rijkard, Savičevićem, Bobanom, Costacurttom, Albertinijem, Maldinijem, Donadonijem, Leonardom, Massarom i legenda, Franco Baresi! Malo sam sad euforičan zbog biologije stanice te bih mogao izvaliti i da ćemo dobiti pozivnicu za SP.

Ja sam rijeka koja teče, ja sam sjeme što se sije,
moje srce kuca za srce SLAVONIJE
  ||   Nazad na vrh
mele #12 Vidi meni
champion
champion

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat mele #12 Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 28 Rujan 2005 u 09:42
 nemamo sanse... znam dziki da je hodorkovski u zatvoru ali bi se mogao izvuci (ako citas novine tamo u zg-u) da ce se kandidirati za predsjednika i moze napustiti drzavu... malo glupo ali sta ces... a recimo abramovic nece platiti????MI NEMAMO SANSE DA DOBIJEMO POZIVNICU...
  ||   Nazad na vrh
WorldBfree Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 28 Rujan 2005
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat WorldBfree Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 28 Rujan 2005 u 10:43

_______i ocekuje se da u Hrvatsku stigne negdje oko prvog aprila 2006.

tebi ce seljacino srpska 1.aprila se kcer roditi.

"znam dziki da je hodorkovski u zatvoru ali bi se mogao izvuci " nece taj nigdje frende,putin mu nece dati,mafija u hrvatskoj?nakon 9mjeseci zivota gore,mozes reci sta je mafija,taj putin prlja na sve strane,ex KGBovac ima para da moze kupit romana abramovica i kontinet poput hrvatske.tip je "kao presidente" a stalno mulja sa naftom i azijcima to je škrtac nece ni hodor ni pvladimir plunut pare, ali bez brige gore je još nekih stotinjak miljardera koji žude za slavom(ala nas boris miksic) koji ce pljunut lovu samo da bi se dokazali pred gladnim ocima.

srbi sh*teri

mir s vama
  ||   Nazad na vrh
mele #12 Vidi meni
champion
champion

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat mele #12 Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 28 Rujan 2005 u 12:26

world ako nisi cuo moze se izvuci pomocu predsjednickih izbora van... kad putinu istekne mandat... tako da neznam bas... svi ti rusi su puni love ko blata tj tipa abramovic i ostali...

||   Nazad na vrh
komarac4 Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 08 Rujan 2005
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat komarac4 Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 28 Rujan 2005 u 14:15

http://www.kosarka.hr/main.asp?P=vijest&VijestID=3859&am p;J=HRV

Zanimljivo ali teško za očekivati...

Neka pati koga smeta - HRVATSKA JE PRVAK SVIJETA!!!
  ||   Nazad na vrh
Molecoolarac Vidi meni
professional
professional

Član od: 30 Svibanj 2005
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Molecoolarac Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 28 Rujan 2005 u 18:05
Izvorno objavio/la WorldBfree

ima para da moze kupit romana abramovica i kontinet poput hrvatske.

E sad smo postali i kontinent. Uskoro ćemo biti još jedan planet u Sunčevom sustavu. Ma kome treba EU, mi ćemo osnovati "United federation of planets".

Ja sam rijeka koja teče, ja sam sjeme što se sije,
moje srce kuca za srce SLAVONIJE
  ||   Nazad na vrh
mele #12 Vidi meni
champion
champion

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat mele #12 Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 30 Rujan 2005 u 10:58
 e dzikac kad imas ispit??? da ti se smijem kad roknes
  ||   Nazad na vrh
Brando Vidi meni
mvp
mvp

Član od: 06 Rujan 2005
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Brando Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 04 Listopad 2005 u 23:13

Moze li neko da napise ovdje termin odigravanja Svijetskog Prvenstva u Japanu 2006.godine? Kad se odigrava SP Japan 2006? HVALA

Kosarka je ZAKON! Vratite NBA na HRT!!!
  ||   Nazad na vrh
Picek Vidi meni
moderator
moderator

Član od: 17 Rujan 2005
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Picek Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 05 Listopad 2005 u 13:33
Izvorno objavio/la Brando

Moze li neko da napise ovdje termin odigravanja Svijetskog Prvenstva u Japanu 2006.godine? Kad se odigrava SP Japan 2006? HVALA

igra se u kolovozu sljedeće godine

više informacija na http://www.fiba2006.com/index_e.html

||   Nazad na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 234

Preskoči na Dopuštenja na forumu Vidi meni