FAQ FAQ  Pretraživanje foruma   Registracija Registracija  Prijava Prijava

ŠTO SADA???

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Autor
FILe Vidi meni
sophmore
sophmore

Član od: 22 Rujan 2005
Online status: Offline
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat FILe Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Tema: ŠTO SADA???
    Objavljeno: 25 Rujan 2005 u 09:50
 napišite sve što mislite da če se događati ili što bi trebali učiniti nakon KRAĐE!!!
"of all things i've lost,

i miss my mind the most"
  ||   Nazad na vrh
Guests Vidi meni
gost
gost
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Guests Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 25 Rujan 2005 u 10:13
Rasformirati ovu smesnu Guma ligu i da krene svako svojim putem.Pokazalo se i po nas i vas da je ova liga losa i da je treba ukinuti.
  ||   Nazad na vrh
marko:zadar Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 25 Rujan 2005
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat marko:zadar Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 25 Rujan 2005 u 10:28

Triba smoći snage za dalje i osvetiti se na ep 2007

||   Nazad na vrh
Franko Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 24 Rujan 2005
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Franko Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 25 Rujan 2005 u 10:32
  ostaviti spahiju!

ostalo ce biti puno lakse s njim
m a t e r    i m
  ||   Nazad na vrh
drazen03 Vidi meni
rookie
rookie

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat drazen03 Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 25 Rujan 2005 u 11:05
 Tako je, Spahija mora ostati. Ali to ce biti njegova odluka, a ne od saveza. A mislim da on vise nema snage, slomila ga je prokleta FIBA
Drazen - jedini i neponovljivi
  ||   Nazad na vrh
srebrni letač Vidi meni
sophmore
sophmore

Član od: 03 Kolovoz 2005
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat srebrni letač Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 25 Rujan 2005 u 13:44
 Ukinite kurton ligu! Ubili ste gledanost kosarke u Srbiji vasim smor ekipama tipa Siroki Brijeg i Sibenka. Ovde niko ni Cibonu i Olimpiju ne zeli da gleda. Igrate dekadentnu kosarku. Sada ni kada igraju Partizan - FMP ne moze da se napuni Pionir, a do pre 2 godine ga je punilo Zdravlje. Smorili ste nas.
Zvezda, Srbija, nikad Jugoslavija!
  ||   Nazad na vrh
agae Vidi meni
sophmore
sophmore

Član od: 21 Rujan 2005
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat agae Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 25 Rujan 2005 u 18:50

Izvorno objavio/la srebrni letač

Ukinite kurton ligu! Ubili ste gledanost kosarke u Srbiji vasim smor ekipama tipa Siroki Brijeg i Sibenka. Ovde niko ni Cibonu i Olimpiju ne zeli da gleda. Igrate dekadentnu kosarku. Sada ni kada igraju Partizan - FMP ne moze da se napuni Pionir, a do pre 2 godine ga je punilo Zdravlje. Smorili ste nas.

A VAS NETKO TJERA DA NASTUPATE?????

||   Nazad na vrh
Stipe Vidi meni
rookie
rookie

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Stipe Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 25 Rujan 2005 u 19:16

spahija ostat i svi igraci.jedino mislim da mamic i prkacin nece jos dugo...

ali necemo ih zaboravit.imaju srce i jedan i drugi

Igraj Hrvatsko,volim te
  ||   Nazad na vrh
FILe Vidi meni
sophmore
sophmore

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat FILe Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 25 Rujan 2005 u 22:24

VUJO i PRKA sigurno odlaze, ali mladi su protiv RUSA pokazali da ih mogu i više nego dostojno zamjeniti!!!!

i miss my mind the most"
  ||   Nazad na vrh
Stipe Vidi meni
rookie
rookie

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Stipe Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 25 Rujan 2005 u 22:39

ma vujo moze igrat jos 5 godina bez beda.samo da ga pusti ova pljacka.

svi mladi,ali bas svi su me odusevili na prvenstvu tako da nema brige

Igraj Hrvatsko,volim te
  ||   Nazad na vrh
FILe Vidi meni
sophmore
sophmore

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat FILe Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 25 Rujan 2005 u 22:44
 PROČITAJ INTERVIEW SA VUJĆIČEM NA NASLOVNICI PA ĆEŠ VIDJET' DA NE ŽELI IGRATI!!!

i miss my mind the most"
  ||   Nazad na vrh
riki1512 Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 29 Travanj 2005
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat riki1512 Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 25 Rujan 2005 u 22:45
Ipak Vujo i Gira moraju ostati u repki ! Pa oni su nasi dva najbolji igraci i sa 27/28 godina u najboljim godinama !

Naravno, i Spahija mora ostati.
  ||   Nazad na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>

Preskoči na Dopuštenja na forumu Vidi meni