FAQ FAQ  Pretraživanje foruma   Registracija Registracija  Prijava Prijava

ideja....

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Autor
Evil Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 14 Travanj 2007
Online status: Offline
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Evil Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Tema: ideja....
    Objavljeno: 14 Travanj 2007 u 22:47
  ...podjeliti ligu na dvije lige (Sjever i Jug) ,svaku od liga podjeliti na dvije skupine po 6.klubova (skupina A. iskupina B.)....
I. dio natjecanja ....odigracvanje utakmice u skupini (10.kola)

II.dio natjecanja ....odigravanje utakmica između A.i B. skupina svake lige (momcadi iz A skupine igraju samo utakmice protiv momcadi iz B.skupina)12.utakmica jedne momcadi(igraju se i u gostima i kod kuce...(sve ukupno 22 utakmice)

III.dio natjecanja...liga za ostanak zadnja dva kluba iz svake skupine (4.kluba) igra sa najbolja 2. kluba iz skupina 2.lige....(6.klubova-10.kola) i zadnja dva neigraju iducu godinu 1.ligu (ovojeno liga za ostanak sjever,odvojeno jug) (sve ukupno 32.utakmice)

....liga za prvaka....(igraju najboljih 4.iz svake skupine) klubovi sa sjevera odigravaju samo utakmice protiv klubova sa juga (kod kuce i u gostima) 16.utakmica......(sve ukupno 38.utakmica za sada) ...

...Završnica Playoff... najboljih 8. klubova, cetvrtfinale  (na tri dobivene)
                                                        ...4.kluba, polufinale (na tri dobivene)
                                                        ...2.kluba, FINALE (na pet dobivenih)

||   Nazad na vrh
Gica Vidi meni
mvp
mvp

Član od: 24 Studeni 2006
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Gica Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 14 Travanj 2007 u 22:58
Znaci maksimalno 56 utakmica??? Tesko i prekomplicirano...
Pa di bi ugurao tih 50-ak utakmica?
ZULA SKINI SAKO!!!
  ||   Nazad na vrh
maceez Vidi meni
professional
professional

Član od: 07 Svibanj 2006
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat maceez Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 15 Travanj 2007 u 18:43
 dobra ideja- previše utakmica....
  ||   Nazad na vrh
Nash Vidi meni
sophmore
sophmore

Član od: 13 Ožujak 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Nash Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 15 Travanj 2007 u 19:15
Dobra ideja koja treba doradu. Smanjit broj utakmica 
  ||   Nazad na vrh
kobe rules Vidi meni
champion
champion

Član od: 10 Travanj 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat kobe rules Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 21 Travanj 2007 u 22:05
 moja ideja je da se ostavimo hrvatske košarkaške lige i da stave na htv nba
igrajte najbolju online igricu koja postoji
http://www.basketsim.com/
  ||   Nazad na vrh
Nash Vidi meni
sophmore
sophmore

Član od: 13 Ožujak 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Nash Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 21 Travanj 2007 u 22:30
Izvorno objavio/la kobe rules

moja ideja je da se ostavimo hrvatske košarkaške lige i da stave na htv nba

Ma da a hrvatska neće zbog toga imat nikakav sistem rada među mladima i cijela Hrvatska neće uopće igrat apsolutno nikakvu ulogu u svjetskoj košarci.
  ||   Nazad na vrh
kobe rules Vidi meni
champion
champion

Član od: 10 Travanj 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat kobe rules Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 23 Travanj 2007 u 07:55
 zezam se
igrajte najbolju online igricu koja postoji
http://www.basketsim.com/
  ||   Nazad na vrh
DAVOR#55 Vidi meni
mvp
mvp

Član od: 02 Studeni 2006
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat DAVOR#55 Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 01 Svibanj 2007 u 18:02

ljepo ti spamaš, ajde smisli nešto pa onda napiši

ja bi htio da se po zakonu zabrani da igračima mlađim od 24 god. zabrani odlazak u inozemstvo i da se mora imat minalno 4 igrača izrasla u omladinskom pogonu tog kluba

F**k you all Cibona haters
http://betordie.blog.hr/
  ||   Nazad na vrh
ja neko Vidi meni
mvp
mvp

Član od: 23 Veljača 2008
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat ja neko Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 29 Svibanj 2008 u 22:36
 prekomplicirano
  ||   Nazad na vrh
vukovi Vidi meni
veteran
veteran

Član od: 30 Kolovoz 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat vukovi Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 29 Svibanj 2008 u 23:22

malo previse tekmi, al mislim da bi A1 liga dobila puno na kvaliteti...

i da, finale na 4 tekme, 5 je malo previse i za NBA!!

WW ZGB
VOLIM CIBONU!!!!!

CELTICS ARE THE BEST!
  ||   Nazad na vrh
kiia Vidi meni
professional
professional

Član od: 03 Svibanj 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat kiia Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 14 Srpanj 2008 u 22:39

Izvorno objavio/la DAVOR#55

ja bi htio da se po zakonu zabrani da igračima mlađim od 24 god. zabrani odlazak u inozemstvo i da se mora imat minalno 4 igrača izrasla u omladinskom pogonu tog kluba

Glupo! Ak se nekom pruzi prilika zasto ne bi ostao, nego mu se koci prilika za uspjeh, zaradu, karijeru!

||   Nazad na vrh
zadar 1# Vidi meni
veteran
veteran

Član od: 24 Veljača 2006
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat zadar 1# Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 23 Srpanj 2008 u 12:02
Izvorno objavio/la kiia

Izvorno objavio/la DAVOR#55

Glupo! Ak se nekom pruzi prilika zasto ne bi ostao, nego mu se koci prilika za uspjeh, zaradu, karijeru!

u jednu ruku (nasu) dobro, u drugu (njihovu) katastrofa. pa nisu robovi nego sportasi. a ovo da se mora imat 4 igraca iz omladinskog pogona opet nista nece pomoc nasim klubovima.

||   Nazad na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>

Preskoči na Dopuštenja na forumu Vidi meni