FAQ FAQ  Pretraživanje foruma   Registracija Registracija  Prijava Prijava

kako oporaviti hr kosarku?

Odgovori Odgovori Stranica  <1 23456 10>
Autor
neznalica Vidi meni
champion
champion

Član od: 15 Svibanj 2007
Online status: Offline
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat neznalica Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Tema: kako oporaviti hr kosarku?
    Objavljeno: 10 Srpanj 2007 u 19:31
kako unaprijediti kosarku u hrvatskoj?to se pitanje provlaci jos od 1993.zasto?zato sto nakon srebra na olimpijskim igrama kosarka u hrvatskoj stagnira,mislim ne stagnira u smislu tzk.proizvodnje igraca odnosno ja to nebi nazva proizvodnja igraca vec napredak.zasto naprimjer:1. sve europske tv kuce prenose utakmice od pocetka sezone,a nasa televizija nemoze prenositi hrvatsku ligu nego prenose samo tekme eurolige i to cibonine i zavrsnicu prvenstva 
2.malo veca promocija klubova  tu opet trebaju pomoci razni mediji
3.pokusati animirati ljude koji igraju kosarku da dolaze na igralista,a ne da se  micu kosevi i na igralistima naprave parkirna mjesta
4.ljudi sami trebaju se sastajati i igrati kosarku 
5.ici na utakmice svojih klubova gdje bi i uprave klubova trebale uci njima u susret i dati povoljne cijene karata
6.najvaznije ne rasprodati ekipu nakon jedne sezone vec je pokusati zadrzati na okupu sto se vise moze
7.uprave ne krasti klubove zato i ljudi okrecu leda svojim kosarkaskim klubovima
  ||   Nazad na vrh
yotam Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 01 Svibanj 2006
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat yotam Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 15 Kolovoz 2007 u 12:43
mislim da je bitno napraviti dobru promociju klubova, da ulaznice budu pristupačne svima i da se i u pisanim medijima malo više daje prostora domaćoj košarci. mislim da bi bilo simpatično u večernjem ili jutarnjem čitati neki veliki intervju s nekim od naših reprezentativaca ili nekih zanimljivih stranaca u našim klubovima. ne mora uvijek biti glupi nogomet... 
  ||   Nazad na vrh
neznalica Vidi meni
champion
champion

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat neznalica Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 15 Kolovoz 2007 u 18:04
ljudi tesko ce se pomoci nasoj kosarci dok neki klub ili repka nesto ne naprave u europi.nogomet rukomet sve se populariziralo kada je repka nesto napravila .nemozemo mi zapovjediti ljudima da sjede u dvorani i gledaju nesto sto nevole zato pustite nas koji volimo kosarku da u njoj uzivamo 
  ||   Nazad na vrh
WW CIBONA Vidi meni
mvp
mvp

Član od: 04 Veljača 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat WW CIBONA Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 15 Kolovoz 2007 u 19:32
 neznalice mudro zboriš!

||   Nazad na vrh
No.23 Vidi meni
veteran
veteran

Član od: 06 Kolovoz 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat No.23 Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 15 Kolovoz 2007 u 19:41
 Treba dovest jedno 2 3 crnca iz nbieja.
  ||   Nazad na vrh
baller00 Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 30 Svibanj 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat baller00 Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 15 Kolovoz 2007 u 20:20
ovaj šta sere da šesnaestogodišnjaci trebaju igrat u prvim ekipama, ono, možeš ih u nba slat sa 13!!

a na takvo razmišljanje ga je navelo to što u hrvatskoj i zemljama bivše jugoslavije nema generacije 19-20 godina a to je tako ostalo od jugoslavije. i onda se čudimo kad postoji europsko prvenstvo U16, U18 i U20, a U20 kod nas nema.
i to je ono što fali između juniora i seniora
  ||   Nazad na vrh
Šćetarže Vidi meni
sophmore
sophmore

Član od: 22 Kolovoz 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Šćetarže Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 22 Kolovoz 2007 u 18:17

Treba prije svega dati priliku mladim i talentiranim klincima...treba s njima radit, ali krvavo radit...Ne može jedan Repeša sad učiti jednog Ukića, Tomasa ili nekog drugog kako se gaðaju slobodna bacanja, to je nešto što se vježba nakon treninga, a to danas mladi igrači ne rade! Nekidan sam bio na utakmici hrvatske repke protiv Novog Zelanda i vidio koliko su samo slobodnjaka fulali ...nemaju radne navike...odrade trening i to je to...Danas jedan Kasun kaže da je trening Repeše kod Ivkovića zagrijavanje...dobro, OK, svaki trener ima svoj naèin rada, Repešu iznimno cijenim da me ne bi netko krivo shvatio...problem Kasunove izjave je taj što su Kukoč, Rađa i pogotovo Petrović nakon takvih "Ivkovićevih" treninga ostajali u dvorani i još vježbali individualno....E, toga danas nema...A za to su i dijelom krivi treneri, nemamo sustav rada i točka... 

Edit: još jedan problem predstavlja NLB liga, što god tko mislio o tome, neka se gospodin Radić ne naljuti...ne kažem da je sama ideja loša, već je loš način na koji se ta ideja provodi. Konkretno mislim da je za našu košarku jako loše što se najjači klubovi, klubovi koji igraju NLB ligu, ukljuèuju tek na kraju našeg prvenstva. Sjetimo se samo otkud je Dražen Petrović došao u Cibonu...iz Šibenika...Ali Dražen je tada u Šibeniku imao pregršt teških utakmica u nekadašnjoj ligi...Tada je teže bilo igrati YU ligu nego igrati u Europi...Kako će danas jedan Šibenik od nekog perspektivnog klinca stvorit extra-klasu...Nikako i nikada, jer taj klinac gotovo da i nema priliku igrati protiv jačih ekipa kao što su Cibona ili Zadar...A to je jedini put da se dodje u Europsko društvo, iako je i to postalo upitno jer Cibona može još godinama bit u Eurposkoj ligi makar u prvenstvu završila i na posljednjem mjestu kako je krenulo. I onda se igrači s pravom pitaju za što mi to igramo...Smiješno, katastrofa...Ne kažem da naša liga treba biti jaka kao nekadašnja YU liga, ali treba uspostaviti sustav koji će omogućavati što više jakih utakmica, i ne sputavati te klince sa kojekakvim glupostima! Na kraju krajeva, ako je ta NLB liga toliko dobra za našu košarku, zašto onda i nogometaši nisu preuzeli isti model...Baš me zanima kako bi javnost reagirala da se Dinamo i Hajduk uključuju tek u zadnjem krugu prvenstva...  

Uredio/la Šćetarže
  ||   Nazad na vrh
neznalica Vidi meni
champion
champion

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat neznalica Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 24 Kolovoz 2007 u 17:52
moje mišljenje je da nlb liga je dobra stvar za popularizaciju košarke ali nemoze ovo nase vec sada jadno prvenstvo trpiti.ljudi pa mi nemozemo u nasem prvenstvu napuniti dvoranu ,nemora biti dupkom puna ali kako mozes biti na utakmici prve lige i cuti igrace kako se dogovaraju na terenu .malo promocije covjece u gradovima kada gostuje neki klub samo se zaljepe neki letci da bi se to kao obavjestilo pucanstvo o tekmi.treba vise promocije barem par dana obavjestavati o utakmicama.zasto?jer se jedino tako ljudi mogu privuci u dvorane.i jos nesto ako hrt nema para za nba zasto nebi prenosili barem svakih 15 dana neku utakmicu domaceg prvenstva.mislim npr. kao alkar-cedevita tek toliko kao primjer.  
  ||   Nazad na vrh
No.23 Vidi meni
veteran
veteran

Član od: 06 Kolovoz 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat No.23 Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 26 Kolovoz 2007 u 21:16

Prvo i osnovno treba oterati Radića i ostatak njegove nesposobne, ljigave družine.

||   Nazad na vrh
Kvarnerovac Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 26 Kolovoz 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Kvarnerovac Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 27 Kolovoz 2007 u 00:14

Dragi prijatelji košarke,

Slažem se u većini vaših razmišljanja i VEEELIKI sam pobornik vračanja važnosti i popularnosti 1.HKL u sve sredine a ne samo u 'izabranu' četvorku tj. tri grada (Zagreb+Cibona, Zadar i Split). Svi ovi klubovi MORAJU igrati i hrvatsku ligu jer nam ostale sredine propadaju u blatu i najvažnije imaju  nepravedan položaj u lizi za prvaka. Apsurdna odluka saveza! Što je sa jedinstvenom ligom za kadete i juniore?

||   Nazad na vrh
bljekal Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 30 Kolovoz 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat bljekal Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 30 Kolovoz 2007 u 15:46
da, što je s jedinstvenom ligom za kadete i juniore???? neće valjda prvoligaška omladina igrati po onom sranje sistemu?? 
  ||   Nazad na vrh
Kvarnerovac Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 26 Kolovoz 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Kvarnerovac Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 02 Rujan 2007 u 22:23

Savez to izgleda jako ne zanima, a mlade reprezentacije ostvaruju po njima neloše rezultate!!! 7.-10.mjesto je uspjeh???

Kadeti i juniori moraju zaigrati tu jedinstvenu ligu i mora se više popularizirati košarka kroz sve medije ali i ovakve lige i slične aktivnosti.

||   Nazad na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 23456 10>

Preskoči na Dopuštenja na forumu Vidi meni