FAQ FAQ  Pretraživanje foruma   Registracija Registracija  Prijava Prijava

kako oporaviti hr kosarku?

Odgovori Odgovori Stranica  <1234 10>
Autor
bas3line Vidi meni
sophmore
sophmore

Član od: 23 Veljača 2007
Online status: Offline
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat bas3line Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Tema: kako oporaviti hr kosarku?
    Objavljeno: 15 Ožujak 2007 u 14:09
Izvorno objavio/la Nash

Definitivno se treba potrudit da se popularizira košarka.Neka nacionalna televizija treba prenosit košarku.Treba bit više ulaganja u klubove.Najbolji primjer je cedevita.

tako je. cedevita je najbolji primjer kako se s "malo" para moze uspijet u nasoj kosarci...
  ||   Nazad na vrh
Nash Vidi meni
sophmore
sophmore

Član od: 13 Ožujak 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Nash Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 16 Ožujak 2007 u 21:33
Pa nisam ja rekao da oni imaju malo para. 
  ||   Nazad na vrh
bball_baby_CRO Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 23 Veljača 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat bball_baby_CRO Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 16 Ožujak 2007 u 23:33

pozz svima..moje skromno misljenje..sto se tice skola kosarke,mislim da je to zastupljeno,medjutim u vecim sredinama,npr kreso zganec vodi skolu koja dobro funkcionira,sto se vidi kasnije na igracima..medjutim..slazem se sa cinjenicom da treba dat da svi budu u pocetku na istoj razini,automatski se vise motiviraju,kakva korist ako neka ekipa koja ljubi dno na nekoj ljestvici,upravo i da se pripremi za buducu sezonu bogzna kako dobro,ako je na takvoj poziciji da je svjesna da ce jako tesko doci do vrha,nema tu motivacije..

nadalje.. rekla bih da je iduci korak novac..sport se danas previse politizira(primjer dinamo i dodatne 2 milje od grada zagreba),tako npr upravo i tamo di ima talenata,di se moze napravit puno, grad ne daje love,a uvjeti danas..pogledajmo dvorane! no comments..

sto se tice tih psiholoskih priprema igraca,slazem se s tvrdnjom da je velik sok nekom 16-ogodisnjaku da udje u seniore..ne u tom smislu da ga to iznenadi,to je ipak velik uspjeh u toj dobi..ali kako ce se to kasnije odrazit? nece se naucit nosit s time sto vrijeme bude dalje odmicalo..

i napokon,dolazim do samih igraca kao osoba i ekipa..istina,nema u danasnje doba mjesta za neke iluzionisticke ideje,ali ipak..naveden je primjer rukometa, budimo realni,koliko se ulaze u rukomet?! pa to onda usporedimo s rezultatima.. svijetli primjer ne?  ipak se moze kad se hoce,vjeruje u sebe i ekipu

||   Nazad na vrh
RExx Vidi meni
mvp
mvp

Član od: 12 Ožujak 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat RExx Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 17 Ožujak 2007 u 21:30
1.uništiti mito i korupciju
2.sto bolje  razvijati mlade igrace i ne im prerano davati ugovore
3.otpustit trenere mladih repki
  ||   Nazad na vrh
Gica Vidi meni
mvp
mvp

Član od: 24 Studeni 2006
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Gica Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 03 Travanj 2007 u 23:07
Izvorno objavio/la Lonsdale

Ali vodim se za jednom logikom, koju mogu "prepisati" iz svijeta nogometa.
Naime, što bi se u našem HNL-u, koji je iovako slabašan, dogodilo da Dinamo potpiše 4-godišnji ugovor s UEFA-om da će igrati u Ligi prvaka i da nemamo predstavnika za Kup Uefa. Nego cijelu sezonu se boriš s drugima, i u najbolju ruku možeš izboriti Intertoto kup.

Pa recite mi, tko bi normalan onda ulagao novce u Hajduk, Rijeku ili slične klubove...

Tako je! U potpunosti se slazem
ZULA SKINI SAKO!!!
  ||   Nazad na vrh
maricsnk Vidi meni
sophmore
sophmore

Član od: 08 Travanj 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat maricsnk Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 08 Travanj 2007 u 18:03

slazem se sa nashom u potpunosti!!!!

kosarkas
  ||   Nazad na vrh
realist Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 16 Svibanj 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat realist Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 30 Svibanj 2007 u 23:19
Lopov kada krade, a zlobnik kada ruši, treba mrak i tajnost da ostvari svoj naum! Zato nema košarke na HRT-u. Ne vidim zašto savez ne lobira da oživi košarku. 1 stranica u sportskim novostima i polufinale hrv. lige na hrt+?!? A u mojoj sredini nakon 10 godina smrti, košarka se oživi za 3 godine. I sada roditelji kupuju i prave koševe. Ma nekome nije cilj da se košarka pokrene. Onda neka se toga i ostave. 
  ||   Nazad na vrh
envahissement Vidi meni
professional
professional

Član od: 11 Veljača 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat envahissement Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 30 Svibanj 2007 u 23:43
 Amen.
  ||   Nazad na vrh
navijac cibone Vidi meni
professional
professional

Član od: 01 Studeni 2006
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat navijac cibone Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 12 Lipanj 2007 u 00:23

U 99,9 % SLUCAJEVA SE SLAZEM SA SVIME STO STE OVDJE NAVELI...

AJMO SE MALO TAKNUT TEMI VRACANJA PUBLIKE U DVORANE? AL ONE PRAVE PUBLIKE A NE OVE KAZALISNE PUBLIKE?

JEL BED AK MALO O TOME POPRICAMO??

||   Nazad na vrh
envahissement Vidi meni
professional
professional

Član od: 11 Veljača 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat envahissement Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 12 Lipanj 2007 u 01:29

Izvorno objavio/la realist

Lopov kada krade, a zlobnik kada ru¹i, treba mrak i tajnost da ostvari svoj naum! Zato nema ko¹arke na HRT-u. Ne vidim za¹to savez ne lobira da o¾ivi ko¹arku. 1 stranica u sportskim novostima i polufinale hrv. lige na hrt+?!? A u mojoj sredini nakon 10 godina smrti, ko¹arka se o¾ivi za 3 godine. I sada roditelji kupuju i prave ko¹eve. Ma nekome nije cilj da se ko¹arka pokrene. Onda neka se toga i ostave. 

Rješit se balasta (starih i sebeljubnih prdonja koji gledaju samo sebe i vlastiti interes) i kad ljudi osjete da se radi pošteno (kad nam ne bude normalno čuti za nekog da je jako talentiran ali ga nema ko gurati pa neće nikad dobit šansu) i da su svima jednake šanse za osvojit prvenstvo ući u EL...onda će i opet doći u dvorane.

Najbolji primjer je Njemačka. Nisu uopće talentirani (za razliku od nas; naše mlađe kategorije su redovito bar u 8 u europi) ali ljudi vole košarku jer je dinamičan, napet, prevrtljiv sport. Iako nemaju nekih zvjezda niti uspjeha velikih u euro natjecanjima.

||   Nazad na vrh
WW CIBONA Vidi meni
mvp
mvp

Član od: 04 Veljača 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat WW CIBONA Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 12 Lipanj 2007 u 08:58
 CIBONU A VJERUJEM I OSTATAK KOŠARKE OPORAVIT ĆE SAMO ODLASCI  ČELNIKA KLUBOVA ! ZAR NIJE ISTO TAKO I UNOGOMETU??? MARKOVIĆ? MAMIĆ I KOMPANIJA? A JESMO MI HRVATI ZAJ***I!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

||   Nazad na vrh
šatan Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 10 Prosinac 2006
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat šatan Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 13 Lipanj 2007 u 15:57
-trebaju a1 ligu svi najbolji igrat,10 klubova četverokružno,8 u playoff,1. krug na 2 pobjede,2. na 3 i finale na 4.dobivene,prvak(i samo prvak) u euroligu,2. u ulebcup
-kola se trebaju igrat u točno utvrđenom rasporedu,npr. subotom,uz obavezno prenošenje svakog kola na jednoj od nacionalnih tv-a uvijek u isto vrijeme(da se ljudi naviknu,ko hnl)
-strance treba dopustit,ali max 5(i prije ih je u ciboni i u splitu,dok su osvajali europu, bilo puno,ali su prolazili pod srbe,bosnace itd.,a domači pravi igrači moraju sami isplivat,normalno uz pomoć trenera-a ne novinara)
-u biti problem je nlb,mislim da se treba igrat,al možda u kup sistemu,recimo utorkom,u ovakvom obliku je predugačka
  ||   Nazad na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1234 10>

Preskoči na Dopuštenja na forumu Vidi meni