sudački lobi gazi hrvatsku košarku |
Odgovori
|
Stranica 12> |
| Autor | |
Outlaw
champion
Član od: 23 Studeni 2006 Lokacija: United States Online status: Offline Postovi: 787 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Tema: sudački lobi gazi hrvatsku košarkuObjavljeno: 11 Veljača 2007 u 22:09 |
|
kako je moguče da čovjek bude na čelu hks-a a protiv njega je cjela hrvatska javnost,igrači,treneri,i svi koji se bave košarkaškim aktivnostima?!!!
|
|
|| ![]() |
|
bivši
rookie
Član od: 12 Veljača 2007 Online status: Offline Postovi: 4 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 12 Veljača 2007 u 00:08 |
|
|
|| ![]() |
|
bivši
rookie
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 12 Veljača 2007 u 00:15 |
|
a kako neće kada je na ključna mjesta u regionalne saveze postavio svoje ljude suce za tajnnike i na taj način kontrolira cjelu Hrvatsku samo je i njema odzvonilo, pročitajte Zakon o sportu članak 27. SVI SUCI, DELEGATI I OPUNOMOĆENICI KOJI SU TO BILI U ZADNJE TRI GODINE NE MOGU VIŠE RADITI NA TIM MJESTIMA. Na žalost to njima ne znači ništa jer su u roku od 90 dana od dana stupanja na snagu Zakona o sportu bili dužni svi uskladiti svoje statute sa zakonom o sportu no za sada ništa, a nemaš se kome žaliti. Tko je nadležan za ispravnost provođenja odredama Zakona o sportu. |
|
|| ![]() |
|
jaguar
professional
Član od: 09 Siječanj 2007 Lokacija: Croatia/Hrvatska Online status: Offline Postovi: 203 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 12 Veljača 2007 u 00:18 |
|
ma HOO će ih nabiti u guzicu pa neka zaj.... nekog drugog
|
|
|
košarka je zakon
|
|
|| ![]() |
|
outlaw7
rookie
Član od: 15 Veljača 2007 Online status: Offline Postovi: 3 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 15 Veljača 2007 u 10:17 |
|
IZBACILI SU ME SA FORUMA JER SAM OTVORIO OVU TEMU!MAJKU IM..
|
|
|| ![]() |
|
woogla
mvp
Član od: 22 Listopad 2006 Lokacija: Croatia/Hrvatska Online status: Offline Postovi: 678 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 15 Veljača 2007 u 12:03 |
|
pa šta i ovdje ima plaćenika?
|
|
|
..nema greške, ja sam najveća greška..
|
|
|| ![]() |
|
bivši
rookie
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 15 Veljača 2007 u 22:59 |
|
jako mi je žao da nitko ne reagira na ovu realnu temu . mislim da je to jako veliki problem jer sam i sam bivši igrač tako da poznam sadašnji sudački i rukovodni lobi. pogledajte oko sebe i vidite tko su tajnici košarkaških saveza, tko nam je predsjednik saveza, tajnik saveza. ljudi koji su krojili tablice i uvijek im je bilo lijepo u bivšem i sadašnjem sistemu. uvjek su bili plaćeni za ono što su radili a mi igrači ako dobiješ plaću ko da si boga vidio. što oni znaju o problemima košarke, ništa uvjek je lova stizala na račun na vrijeme, pa tako i danas a igrači treneri jedan kiks i šut. i jedino realno o košarci mogu pričati je i voditi bivši igrači i treneri i pokoji sudac ali ih je mali broj, ali ljudi oni su sve preuzeli pa uništili su nam košarku.
|
|
|| ![]() |
|
Outlaw
champion
Član od: 23 Studeni 2006 Lokacija: United States Online status: Offline Postovi: 787 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 20 Veljača 2007 u 17:33 |
|
vratili su mi nick..nakon što sam im hebo sve po spisku.. da se vratim na temu..radić je na čelu više od 5 godina,kako to da nakon ovih svih loših rezultata niko ga nije smjenio? p.s. nadam se da je ovo bila pogreška sa mojim izbacivanjem i da nije bilo namjerno.. |
|
|| ![]() |
|
kudzu dg1
rookie
Član od: 27 Veljača 2007 Lokacija: Croatia/Hrvatska Online status: Offline Postovi: 43 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 26 Ožujak 2007 u 22:48 |
|
NLB liga je umjetna tvorevina stvorena da bi se opravdali nečiji interesi(novčani)koji
baš i ne mare za hrvatsku košarku,u tome je paradoks što su interesi pojedinaca iznad HKS-a i to HKS-u očito odgovara.Ako već neki hoće NLB ligu po svaku cijenu moj je prijedlog slijedeći:pošto od slijedeće sezone igraju klubovi iz svih EX-YU republika napraviti mini ligu od 6 prvaka i 4 prvaka idu u playoff koji bi razigravali za pobjednika koji bi mogao ako želi igrati u nekom Eurokupova. |
|
|| ![]() |
|
Indijanac
sophmore
Član od: 31 Listopad 2006 Online status: Offline Postovi: 334 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 02 Travanj 2007 u 10:47 |
kudzu ne laprdaj nego se primi treninga |
|
|| ![]() |
|
kudzu dg1
rookie
Član od: 27 Veljača 2007 Lokacija: Croatia/Hrvatska Online status: Offline Postovi: 43 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 02 Travanj 2007 u 20:36 |
|
Gospodine Indijanče,istina boli,a ta je da su te mnogi suigrači iskritizirali zbog tvojih izvedbi na terenu,ne brini za mene,a NLB ligu treba ili ukinuti ili je promijeniti jer sve manje ljudi gleda NLB ligu,kada će to čelništvo dotične lige shvatiti.Volim košarku,no NLB u ovakvom liga nije rješenje za hrvatsku košarku.Sve u svemu trebalo bi po mom mišljenju smjeniti ljude koje vode HKS i NLB ligu i postaviti za čelnika HKS nekog od igrača Generacije`92,a mogu i stariji bivši igrači pod uvjetom da si ne umisle da ih se ne može smjeniti kao što je očito slučaj sa sadašnjom vrhuškom HKS-a,dakle rezultati moraju biti mjerilo,a ne fotelje jer nema svjetle budućnosti hrvatske košarke u ovim uslovima koliko god HKS se trudio nama ponuditi drukčiju sliku.
![]() |
|
|| ![]() |
|
maricsnk
sophmore
Član od: 08 Travanj 2007 Lokacija: Croatia Online status: Offline Postovi: 51 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 08 Travanj 2007 u 20:47 |
|
kosarka je najbolja!!!
|
|
|
kosarkas
|
|
|| ![]() |
|
Odgovori
|
Stranica 12> |
| Preskoči na | Doputenja na forumu ![]() Vi ne moete otvarati nove teme na ovom forumu Vi ne moete odgovarati na teme na ovom forumu Vi ne moete brisati svoje postove na ovom forumu Vi ne moete uređivati svoje postove na ovom forumu Vi ne moete otvarati ankete na ovom forumu Vi ne moete glasovati u anketama na ovom forumu |