sudački lobi gazi hrvatsku košarku |
Odgovori
|
Stranica <12 |
| Autor | |
kobe rules
Profil člana
Poalji privatnu poruku
Nađi postove članova
Posjeti stranicu člana
Dodaj na popis pajdaa
champion
Član od: 10 Travanj 2007 Lokacija: Neutral Zone Online status: Offline Postovi: 362 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Tema: sudački lobi gazi hrvatsku košarkuObjavljeno: 21 Travanj 2007 u 22:07 |
|
a baš se vidi da imaš 10 godina po tvojim dubokoumnim postovima
|
|
|
igrajte najbolju online igricu koja postoji
http://www.basketsim.com/ |
|
|| ![]() |
|
spas
rookie
Član od: 27 Rujan 2007 Online status: Offline Postovi: 38 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 08 Listopad 2007 u 12:57 |
|
Iako sam roditelj košarkaša, koliko god mogu pratim hvratsku košarku i malo dalje od granica Slavonije, i ja sam se već zapitao kada će se nešto u košarci promijeniti. Zakon o športu je donesen, i točno je napisano tko može biti trener, tko sportaš, tko čini upravu kluba i sve ostalo, ali se do danas nažalost nije ništa promijenilo. Valjda je neka od državnih institucija zadužena za nadgledanje provođenja zakona o športu, pa se nadam da će se u narednih godinu dana nešto dogoditi, da konačno sportašima bude bolje, da budu zadovoljniji i da na ovakvim formumima mogu pisati o košarci koja je u usponu, gdje ima sve više zainteresiranih, sve više mladih ljudi, da ne bude stanje ovakvo kakvo je sada.
|
|
|| ![]() |
|
anita
rookie
Član od: 07 Rujan 2007 Online status: Offline Postovi: 24 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 11 Listopad 2007 u 21:02 |
|
a neznam šta bi reka zašto ima lobija u košarci zato što je cila država taka svugdi su lobiji svi gledaju svoje interese.
|
|
|| ![]() |
|
Angelium
rookie
Član od: 26 Rujan 2007 Lokacija: Croatia Online status: Offline Postovi: 31 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 12 Listopad 2007 u 11:23 |
|
Pa što Vas to čudi - u savezima sjede ljudi koji su istodobno i članovi uprave klubova (što je protuzakonito - slučaj Mamić i njegov sin), u časnom sudu sjede ljudi koji svjesno krše propise za što postoje i jasni dokazi, no nitko ništa ne poduzima, a zašto? - pa zato što se sadašnji vrh HKS-a boji da ako njih maknu mogli bi doći pošteni ljudi no od toga ništa, a zašto? zato što će im zamjene opet biti izabrane od njih samih...
|
|
|
Angelium
|
|
|| ![]() |
|
sokolić
rookie
Član od: 21 Rujan 2007 Lokacija: Croatia/Hrvatska Online status: Offline Postovi: 44 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 11 Studeni 2007 u 10:07 |
|
Rijetko se javim ali mislim da imam razlog za to. Pratio sam tekmu Škola-Hebrang gdje je Škola gubila tekmu i igrajući presing iz -12 došla u +17, i to je ok, zasluženo. Ali jedan detalj mi nije jasan gospoda Dogan vode svoju ekipu i u jednom trenutku dok škola gubi Dražen ustaje i glasno komentira sudačku odluku, te suca lagano šalje u rodni kraj, potom suci preokreču kriterij i brzinom 2-3 min. daju najboljem igraču Hebranga 4 i 5 osobnu prije kraja 4 /4. Normalno slijedi preokret za Školu i na kraju kada je rezultat riješen suci pokušavaju vratiti odluke i počinju školi svirati svašta kako bih koliko toliko nabili broj faula, "da nebi bilo što sumljivo", u konačnici tko mi to može reći da ekipa igrajuči presing, odnosno čvrstu obranu za razliku od opuštene obrane nekakve poluzone ima manje faula i nije izašao niti jedan igrač van...dajte sad će netko reći pa oni igraju na granici faula, da na granici faula TAJNIKA saveza i da stvar bude gora koji ujedno vodi klub, te komentira suce dok opunomoćenik šuti kao da ga je netko polio vodom. Dali si ja to umišljam pa krivo vidim prosudite sami ali da sudački lobi postoji i u 3 ligi, postoji jedna sigurna stvar kome će se klub okrenuti i od toga će dobiti podršku kada zapne. Sva sreća vrijeme mijenja sve, vlast, ljude a tako će promjeniti i rukovodstvo Saveza jer ovakvi ispadi, i igre lobija sudaca nemogu opstati dugo htijeli to neki ili ne.
I dešava se da suci pokušavaju nadomjestiti ili kazniti ekipu svirajuči pogreške, te dođeš na utakmicu sviraju ti svašta, slijedeću ništa. Igra ista ekipa a za tijedan dana odnosno dva ili tri treninga igrači nisu mogli naučiti nešto posebno što bih uvjetovalo takvim promjenama. Očito je da zajedničkog kriterija nema a što je najgore suci znaju reći SUDIO JE DOGAN ILI KARDUM, TO NIJE DOBRO, jer suditi ako niste znali gospodo suci isključivo pravilnik HKS u kojem su točno decidirane odluke i određen kriterij suđenja ostalo je pogrešno, samo znajte ja ne živim od košarke, vi neki živite a to vam se može obiti o glavu... |
|
|| ![]() |
|
eSc4lad3
professional
Član od: 29 Travanj 2005 Lokacija: Croatia/Hrvatska Online status: Offline Postovi: 419 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 17 Studeni 2007 u 02:51 |
|
U svim HR sportovima (osim eventualno u sahu i pikadu) vlada lopovluk i korupcija.
Svi pricaju kako treba napravit najbolje za sport i mlade, a kad dodju u priliku da to ucine oni naprave najbolje za sebe - napune si dzepove, a par prosutih i putem izgubljenih novcica nekako i zavrsi u sportu pa se kupi 6 reflektorki... |
|
|| ![]() |
|
stockton
sophmore
Član od: 15 Prosinac 2006 Online status: Offline Postovi: 77 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 14 Kolovoz 2008 u 03:25 |
|
Nezna zašto je tema zamrla, ali naslov je odličan.
NLB ligu podržava Radić jer je njen dioničar (za one koji nisu znali), u saveze je postavio svoje ljude, za zakon o športu nitko ne mari i to bi bilo to ukratko. Ono što ostaje nejasno jest to da kako čovjeka kojega svi mrze poput Radića nitko ne može maknuti??? |
|
|| ![]() |
|
tommygun
Profil člana
Poalji privatnu poruku
Nađi postove članova
Posjeti stranicu člana
Dodaj na popis pajdaa
moderator
Član od: 05 Srpanj 2007 Lokacija: Croatia Online status: Offline Postovi: 590 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 18 Listopad 2008 u 15:42 |
|
sudacki lobi gazi hrvatsku kosarku.... e i sta je novo? a znate li da je Kolumbo nedavno otkrija novi kontinent? |
|
|
Mr.Sveznajuci
www.myspace.com/mentalniotpad |
|
|| ![]() |
|
ćiro
professional
Član od: 28 Listopad 2008 Online status: Offline Postovi: 378 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 19 Prosinac 2008 u 20:39 |
|
Ovo je prestara vijest.Pardon,prastara.Pa lobi je skoro na razini prvenstava bivše jugoslavije,ako ne i veći.
|
|
|
sine,to ti kaže tvoj ćiro
|
|
|| ![]() |
|
ćiro
professional
Član od: 28 Listopad 2008 Online status: Offline Postovi: 378 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 19 Prosinac 2008 u 20:50 |
|
|
|
|
sine,to ti kaže tvoj ćiro
|
|
|| ![]() |
|
Odgovori
|
Stranica <12 |
| Preskoči na | Doputenja na forumu ![]() Vi ne moete otvarati nove teme na ovom forumu Vi ne moete odgovarati na teme na ovom forumu Vi ne moete brisati svoje postove na ovom forumu Vi ne moete uređivati svoje postove na ovom forumu Vi ne moete otvarati ankete na ovom forumu Vi ne moete glasovati u anketama na ovom forumu |