FAQ FAQ  Pretraživanje foruma   Registracija Registracija  Prijava Prijava

NBA na TV-u

Odgovori Odgovori Stranica  <1 34567 71>
Autor
23-Đoki Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 22 Veljača 2007
Online status: Offline
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat 23-Đoki Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Tema: NBA na TV-u
    Objavljeno: 23 Veljača 2007 u 17:42

Jel zna netko kako se otkljucava c+ deporte 2 i kad ce neka tekma na sportitalii?
 help!     
  ||   Nazad na vrh
rexus Vidi meni
veteran
veteran

Član od: 20 Lipanj 2006
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat rexus Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 23 Veljača 2007 u 20:42

Tekme na Sportitaliji su u nedjelju, jedna ujutro, druga navečer u izravnom prijenosu. A c+ deporte možeš otključati s ključevima. Idi na www.sathelp.info i nađi ključeve

||   Nazad na vrh
masterXY Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 16 Studeni 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat masterXY Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 16 Studeni 2007 u 20:04
mogu li ja pomocu analognog recivera nac neki program sa nba-om jer mi obn vec ide na qrac 
  ||   Nazad na vrh
Bezimeni Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 29 Kolovoz 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Bezimeni Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 16 Studeni 2007 u 20:17
Možeš probat! 
seljak
  ||   Nazad na vrh
shyn3 Vidi meni
veteran
veteran

Član od: 18 Studeni 2005
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat shyn3 Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 16 Studeni 2007 u 22:37
Izvorno objavio/la masterXY

mogu li ja pomocu analognog recivera nac neki program sa nba-om jer mi obn vec ide na qrac 

mislim da ne
danas na premiere spursi rocketsi
zanima me šta će španjolci prenosit jer ako budu grizzliese onda ću ih danas valjda i gledat

Gay+Mayo+Conley=RunGMC->Future Of NBA
  ||   Nazad na vrh
lazy Vidi meni
sophmore
sophmore

Član od: 20 Listopad 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat lazy Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 16 Studeni 2007 u 23:08
Jel se može s MaxTv-om gledati NBA? čuo sam da može hokej, NCAA i takve stvari
  ||   Nazad na vrh
Sole-Dier Vidi meni
professional
professional

Član od: 26 Rujan 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Sole-Dier Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 16 Studeni 2007 u 23:22

Izvorno objavio/la shyn3

neznam kako da imenujem ovu temu ali evo ... evo danas sam vidio da španjolci prenose utah-memphis pa sam se sjetio nešto da vas pitam. koje nba momčadi volite gledat a koje ne. evo ja nevolim gledat spurse (dosadni su mi za popizdit), dallas (zbog nowitskog i hebenih švaba šta ih uvjek prenose ili kad je bilo na dsf-u snimki uvjek je bio dallas pa mi idu na živce i nevolim ih gledat) i utah (neznam zašto ali kad mi neko spomene danas igra utah i bit će na tv-u meni odma padne mrek na oči, valjda je to zato šta se odmah sjetim onih starkelja stockton,hornechek,b. rasel, k. malone i osterteg. **ote šta su mi oni bili dosadi za gledat tako da nevolim gledat ni ove današnje jazzere iako ih još nisam vidio kako igraju ove sezone) a volim pogledat gsw,sunse, denver bi volio pogledat par tekmi da vidim AI-a i mela zajedno, atl (prošle godine su mi igrali možda najatraktivnije od svih), toronto volim pogledat, portland mi je ok jer imaju sad dosta mladih pa ih volim pogledat, bullse (isti razlog ko i za portland) i naravno grizzlie

Ovo je sve točno i to je razlog zašto ja negledam NBA,nego gledam NCAA,moj frend igra tamo.Ta sveučilišna košarka mi je deset puta bolja danas sam gledao Arizona-North Carolina,e utakmica je bila pravo ludilo!!!NBA je izgubio dodire atrakcija otkad su ošli Jorda,Pippen,Miller,Kukoč...Ova košarka koja se sad igra samo pokušavaju doći do obruča i onda fulaju a dalje ni da nepričam!!!Tu i tamo zakucaj James,Carmelo,J. Smith,Rudy Gay,Garnet a ostatak ekipe gleda kako ovi sami vode ekipu,i sad vas ja pitam jel ovo košarka,ja baš i nebih rekao!!!

Uredio/la Sole-Dier
  ||   Nazad na vrh
dberlja4 Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 16 Studeni 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat dberlja4 Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 16 Studeni 2007 u 23:53
 ovo je postalo komicno.svi se zale sto uspjesi hrvatske kosarke nisu onakvi kakvi bi mi to htjeli,a sto reci onda na to sto se ne prenose utakmice iz jos uvijek najbolje lige na svijetu.pa danasnja djeca koja bi voljela gledat nba ne znaju koje lebron james,anthony,wade,durant i dr.sto onda rec o tome
All the rest tryin to be best in this west but only we got the man with numba #24 on the chest!
  ||   Nazad na vrh
Bezimeni Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 29 Kolovoz 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Bezimeni Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 17 Studeni 2007 u 01:17
To što neznaju!!!!! 
seljak
  ||   Nazad na vrh
vukovi Vidi meni
veteran
veteran

Član od: 30 Kolovoz 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat vukovi Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 17 Studeni 2007 u 01:20

Izvorno objavio/la lazy

Jel se moľe s MaxTv-om gledati NBA? čuo sam da moľe hokej, NCAA i takve stvari

imas na OBN-u svaku nedelju navecer u 21:30 ili 22:15 prijenos

WW ZGB
VOLIM CIBONU!!!!!

CELTICS ARE THE BEST!
  ||   Nazad na vrh
Big Fella Vz Vidi meni
sophmore
sophmore

Član od: 15 Studeni 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Big Fella Vz Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 28 Studeni 2007 u 18:46
kaj se tiče dig recievera,meni protek 9600 ip radi odlično,samo kaj si treba desti odstojnik za LNB na kojem imam Hotbird i onda ću moći gledati još više NBA... 
Ako ne znaš udarati, ne pokazuj zube.
  ||   Nazad na vrh
škkkosarkas Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 29 Studeni 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat škkkosarkas Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 01 Prosinac 2007 u 09:15
idi na  www.sathelp.info
...BASkETbAll iS MY LifE...
  ||   Nazad na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 34567 71>

Preskoči na Dopuštenja na forumu Vidi meni