FAQ FAQ  Pretraživanje foruma   Registracija Registracija  Prijava Prijava

NBA na TV-u

Odgovori Odgovori Stranica  <12345 71>
Autor
shyn3 Vidi meni
veteran
veteran

Član od: 18 Studeni 2005
Online status: Offline
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat shyn3 Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Tema: NBA na TV-u
    Objavljeno: 30 Siječanj 2007 u 10:39
^^jesi našao 

Gay+Mayo+Conley=RunGMC->Future Of NBA
  ||   Nazad na vrh
rexus Vidi meni
veteran
veteran

Član od: 20 Lipanj 2006
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat rexus Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 30 Siječanj 2007 u 19:49

E fućkaj ga još nisam, drugi put kad pem k teti onda bum zapisal frekvenciju i te stvari (jer ju nemam podešenu), a onda si bum skinul ključeve. Dosta bu mi sportitalia do toga.

||   Nazad na vrh
The_Answer Vidi meni
veteran
veteran

Član od: 04 Rujan 2006
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat The_Answer Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 01 Veljača 2007 u 18:32

Izvorno objavio/la shyn3

^^daj reci koji ti ima¹ reciver mo¾da naðem kljuèeve za njega pa æe¹ moæ gledat nba svaki dan 

aj meni otkljucaj.....

ja imam neki digitstar, koje ti informacije trebaju???

||   Nazad na vrh
The_Answer Vidi meni
veteran
veteran

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat The_Answer Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 01 Veljača 2007 u 20:52
 e rexus legendo fala kaj si mi reko kaj da upisem da nadem sportitaliju!!! uspio sam , sam daj mi reci kada je sljedeca tekma???
  ||   Nazad na vrh
rexus Vidi meni
veteran
veteran

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat rexus Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 02 Veljača 2007 u 13:14

http://www.sportitalia.com/sportitalia/sport_sto598785.shtml

Evo ti link. To je raspored za danas. Negdje oko 11-pol 12 navečer ti stave raspored za sutra. Provjeravaj svaki dan i znat ćeš. Šteta kaj nemaju raspored za cijeli tjedan

||   Nazad na vrh
The_Answer Vidi meni
veteran
veteran

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat The_Answer Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 02 Veljača 2007 u 17:25
 a jel mogu tak jednostavno nac i neki drugi program, koji daje nba???
  ||   Nazad na vrh
rexus Vidi meni
veteran
veteran

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat rexus Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 02 Veljača 2007 u 18:08

Možeš. C+2 Deporte ako imaš astru. Ali on je kodiran i trebaju ključevi, ali koordinate ti ne znam. Javit ću ti kad saznam.

||   Nazad na vrh
sportivifan Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 04 Veljača 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat sportivifan Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 04 Veljača 2007 u 10:22
 VECERAS SPORTITALIA 20.30 Cleveland-Detroit UZIVO
  ||   Nazad na vrh
rexus Vidi meni
veteran
veteran

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat rexus Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 04 Veljača 2007 u 12:22

E kvragu, sad nisam gledao većinu zadnje četvrtine wizards-lakers jer sam zaspao

||   Nazad na vrh
The_Answer Vidi meni
veteran
veteran

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat The_Answer Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 04 Veljača 2007 u 13:47

ja sam gledo cijelu tekmu , bas je bila predobra.... a nazalost necu bit doma u pol 9, al cu valjda stic na drugo poluvrijeme, ak ide tekma u zivo....

||   Nazad na vrh
rexus Vidi meni
veteran
veteran

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat rexus Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 04 Veljača 2007 u 15:37

Ide, ide. I dobro da ide, da nema neke snimke duboko u noći

||   Nazad na vrh
Allen Vidi meni
sophmore
sophmore

Član od: 05 Siječanj 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Allen Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 04 Veljača 2007 u 21:39
  Meni ne radi niti jedan program

||   Nazad na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12345 71>

Preskoči na Dopuštenja na forumu Vidi meni