FAQ FAQ  Pretraživanje foruma   Registracija Registracija  Prijava Prijava

SUCI U NLB LIGI

Odgovori Odgovori
Autor
PAZIN HEAT Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 27 Studeni 2006
Online status: Offline
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat PAZIN HEAT Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Tema: SUCI U NLB LIGI
    Objavljeno: 27 Prosinac 2006 u 01:45

malo se pise i prica o tome, ali mislim da su to diletanti svjetskih razmjera....sta mislite? naprimjer Sašo Pukl? taj zasluzuje da ga netko ciglom zvizne i da nikad vise ne izadje na parket...

naprimjer, kako su zvezdi usred zagreba protiv cibone pomagali, zatim, protiv Buducnosti.... sramota. to sudjene ce ovu ligu odvest u propast.

||   Nazad na vrh
Maddox Vidi meni
mvp
mvp

Član od: 07 Prosinac 2005
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Maddox Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 27 Prosinac 2006 u 10:27
loše sudjenje, ali i pogledajte sudjenje u euroligi pa koju god sam utakmicu gledo uvjek se krade jedna momcad pa onda malo druga.... definitvno je da u svim ligama treba utrositi vise novaca na obuku sudaca
  ||   Nazad na vrh
harry c Vidi meni
sophmore
sophmore

Član od: 27 Svibanj 2006
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat harry c Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 03 Siječanj 2007 u 12:37

loše suđenje je trend u europi od kada su uvedena 3 suca u večini liga. dogodilo se to da odjednom trebaš 33% više sudaca koji trebaju suditi neka top level takmičenja - a to ne možeš preko noći stvoriti i onda su povukli tko zna kakve suce i sada imamo to kaj imamo.

u principu sam skloniji vjerovati da je riječ o neznanju nego o namjeri, iako i namjera tu i tamo ima.

Cibona prvak, opet.....
  ||   Nazad na vrh
miljo Vidi meni
sophmore
sophmore

Član od: 26 Listopad 2006
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat miljo Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 05 Siječanj 2007 u 18:11
možda ovaj ludi vujošević ima pravo da su oni pijani, ali iskreno ja mislim da su nekad stvarno na dudi, aj da bar piju rakiju onda bi bili normalni nego piju neka sranja
  ||   Nazad na vrh
zadar#8 Vidi meni
mvp
mvp

Član od: 08 Veljača 2006
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat zadar#8 Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 07 Siječanj 2007 u 09:51

sad ce ispasti da svaka utakmica koja se izgubi da su suci pijani...:-)))

Ekipa pijana evo dva sua prije utakmice

a evo posli utakmice pijan

Bez Pina Karlovac!!!
  ||   Nazad na vrh
PAZIN HEAT Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 27 Studeni 2006
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat PAZIN HEAT Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 08 Siječanj 2007 u 13:49
 ko trijezan moze slusat uvrede kojima ih se casti:) sve te suce treba na odvikavanje. svaki dan na sastanak liječenih alkosa!
  ||   Nazad na vrh
Bad_Bull Vidi meni
sophmore
sophmore

Član od: 01 Studeni 2006
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Bad_Bull Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 11 Siječanj 2007 u 15:46

To su majstori, grupa sa sudačkom žicom, koja se rijetko okupi u jednoj ligi...

www.kk-rudes.bloger.hr
www.kkrudes.co.nr
  ||   Nazad na vrh
vazdušni džordn Vidi meni
professional
professional

Član od: 02 Studeni 2006
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat vazdušni džordn Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 22 Siječanj 2007 u 17:47
Izvorno objavio/la PAZIN HEAT

ko trijezan moze slusat uvrede kojima ih se casti:) !

istina BOG
Kroz nas se ide u grad sviju muka,
kroz nas se ide gdje se vjecno place,
kroz nas se ide do propala puka

ponekad pijem pretjeran kolicine alkohola
  ||   Nazad na vrh
A.R.7 Vidi meni
sophmore
sophmore

Član od: 08 Prosinac 2006
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat A.R.7 Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 19 Veljača 2007 u 16:48

Ko zna di je to polagalo.

||   Nazad na vrh
toni-osijek 06 Vidi meni
veteran
veteran

Član od: 11 Veljača 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat toni-osijek 06 Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 21 Veljača 2007 u 10:08
 ma sve njih posaljite na odvikavanje 
  ||   Nazad na vrh
envahissement Vidi meni
professional
professional

Član od: 11 Veljača 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat envahissement Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 02 Ožujak 2007 u 18:07

Suci već dugo vrimena provode akciju SUĐENJEM PROTIV KOŠARKE. Hvalevrijedna akcija koja za cilj ima skratiti ono dosadno i nezanimljivo vrime između dva zvižduka i graciozne, dugo trenirane, pokrete prezgodnih mladića u tamnim odorama kada gestikuliraju prema zapisničkom stolu očajnički pokušavajući dočarati trenutak prekršaja trepavicom u zaglušujućoj tišini dvorane.

Jel ih se plaća po zvižduku?

||   Nazad na vrh
 Odgovori Odgovori

Preskoči na Dopuštenja na forumu Vidi meni