FAQ FAQ  Pretraživanje foruma   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Zašto je forum prespor?

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Autor
brut Vidi meni
veteran
veteran

Član od: 17 Listopad 2006
Online status: Offline
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat brut Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Tema: Zašto je forum prespor?
    Objavljeno: 07 Prosinac 2006 u 13:07

Ja ne znam ali mislim da se i kod ostalih forumaša forum sporo otvara. JUčer u jutro jedno vrijeme nije se mogao otvoriti ni portal ni forum. Nakon toga portal se malo sporije ali ipak otvara. Međutim, i to je daleko od ranije brzine. Što se foruma tiče on se i dalje strašno sporo otvara.

Hoće li se uskoro popraviti stanje s brzinom i vratiti na staru brzinu?

||   Nazad na vrh
t-mac3 Vidi meni
mvp
mvp

Član od: 16 Svibanj 2006
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat t-mac3 Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 07 Prosinac 2006 u 18:20
 Meni se ista stvar dogodila.
  ||   Nazad na vrh
brut Vidi meni
veteran
veteran

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat brut Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 07 Prosinac 2006 u 20:40
I dalje je isti problem. Forum vrlo spor, a sam portal malo brži ali nije kao prije. 
  ||   Nazad na vrh
brut Vidi meni
veteran
veteran

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat brut Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 13 Prosinac 2006 u 15:39

Da, tri dana su bila strašno spora, ali sada ova zadnja tri dana to je stvarno brzina svjetlosti. Nikad prije takva brzina. Nadam se da će tako i u buduće biti, a ako nekad zaškripi na duže kao zadnji put da će nas obavijestiti da znamo o čemu se radi.

Bravo za Košarku hr. 

||   Nazad na vrh
overlord Vidi meni
mvp
mvp

Član od: 02 Veljača 2006
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat overlord Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 13 Prosinac 2006 u 16:52
Ja imam vezu "boli glava" , ali imam isti problem. Prije tri dana sam misli da sam baniran jer se nisam nit mogao spojiti. Valjda je server bio preopterećen.
  ||   Nazad na vrh
sveti nikola Vidi meni
mvp
mvp

Član od: 05 Ožujak 2006
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat sveti nikola Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 17 Prosinac 2006 u 20:46

meni iste stvari se događale...danas opet,mislio sam da je sajt pao zbog preopterćenosti radi zanimanja oko utakmice godine u rijeci:kostrena-kvarner96 (b-1liga)!!!!

||   Nazad na vrh
Stjepan Mesić Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 18 Prosinac 2006
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Stjepan Mesić Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 18 Prosinac 2006 u 18:36
Izvorno objavio/la sveti nikola

meni iste stvari se događale...danas opet,mislio sam da je sajt pao zbog preopterćenosti radi zanimanja oko utakmice godine u rijeci:kostrena-kvarner96 (b-1liga)!!!!

Pravna država će dati odgovor na ta pitanja, samo treba vjerovati institucijama i rješenja će se naći sama od sebe

idite kleknuti u Jasenovac. Mi nemamo pred kim šta klečati! Mi smo dva puta pobijedili, a svi drugi samo jednom. Mi smo pobijedili 10. travnja kad su nam Sile osovine priznale Hrvatsku državu

||   Nazad na vrh
haklerscvjetnog Vidi meni
veteran
veteran

Član od: 10 Svibanj 2005
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat haklerscvjetnog Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 22 Prosinac 2006 u 00:08
da i meni isto...nekad mi ni neće otvori..... 
..::Gubitnici traže uzroke, a pobjednici načine::..
  ||   Nazad na vrh
dvsopic Vidi meni
veteran
veteran

Član od: 24 Rujan 2006
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat dvsopic Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 27 Prosinac 2006 u 16:27
 jbg dečki...dsl je zakon
  ||   Nazad na vrh
soldier Vidi meni
moderator
moderator

Član od: 13 Prosinac 2005
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat soldier Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 04 Siječanj 2007 u 16:46
Izvorno objavio/la Stjepan Mesić

Izvorno objavio/la sveti nikola

Pravna država će dati odgovor na ta pitanja, samo treba vjerovati institucijama i rješenja će se naći sama od sebe

Nemoj se pravit pametan sa tim tvojim izgovorim ao pravnoj drzavi...pozz
  ||   Nazad na vrh
ljutiti dabrovi Vidi meni
sophmore
sophmore

Član od: 03 Prosinac 2006
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat ljutiti dabrovi Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 16 Siječanj 2007 u 13:59
 jedno vrijeme nisam mogao pisati na forumu zbog kako je pisalo problema s kolačićima ali sad je sve ok
  ||   Nazad na vrh
overlord Vidi meni
mvp
mvp

Član od: 02 Veljača 2006
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat overlord Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 17 Siječanj 2007 u 11:23
I ja imadoh isti problem, ali nakon formatiranja diska nema problema... Ja se već uplašio da sam baniran. 
  ||   Nazad na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>

Preskoči na Dopuštenja na forumu Vidi meni